Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiliejimo skyrelis 4

jau penkta diena, kaip issiskyriau su draugu, bet asaros rieda kaip pupos, ar tai kada nors praeis unsure.gif ? nes jau darosi panasu i nervine krize verysad.gif akys pastoviai uztinusios. skaudziausia, kad issikyrem ne todel, kad kazkuris nebemyli, ar pykciai buvo.. ne, todel, kad aplinkybes dabar labai netinka - jis negali duoti man to ko as noriu, as - gal ir galeciau su tuo taikstyti, bet kiek ilgai? ir siaip, manau, kad esu verta daugiau.... bet tai vistiek manes neguodzia... tik dar skaudziau, kad likimas taip neteisingai elgiasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nice1 @ 2011 08 20, 17:30)
jau penkta diena, kaip issiskyriau su draugu, bet asaros rieda kaip pupos, ar tai kada nors praeis  unsure.gif  ? nes jau darosi panasu i nervine krize verysad.gif  akys pastoviai uztinusios. skaudziausia, kad issikyrem ne todel, kad kazkuris nebemyli, ar pykciai buvo.. ne, todel, kad aplinkybes dabar labai netinka - jis negali duoti man to ko as noriu, as - gal ir galeciau su tuo taikstyti, bet kiek ilgai? ir siaip, manau, kad esu verta daugiau.... bet tai vistiek manes neguodzia... tik dar skaudziau, kad likimas taip neteisingai elgiasi smile.gif

na ir tegul eina jie visi nafik.. nebus sito, atsiras kitas. Neverta taip kankintis, nors, regis, pati ta darau. Ir labai sunkiai sekasi to nedaryti... verysad.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2011 08 20, 20:02)
na ir tegul eina jie visi nafik.. nebus sito, atsiras kitas. Neverta taip kankintis, nors, regis, pati ta darau. Ir labai sunkiai sekasi to nedaryti... verysad.gif  sad.gif

4u.gif jei atvirai, man pirma karta taip. o juk ir skyrybas isgyvenus ir siaip. bet sitas zmogus man toks brangus, kad pagatava sakyti - tiek tos, busiu tokiom salygom, kokios yra, bet... suprantu kad tai ne iseitis, o ir jis neleis. mat, gi kokie jie visi dzentelmenai, nenori manes skaudinti, kol negali duoti to, ko man reikia... verysad.gif bet skauda nuo to nemaziau....
Atsakyti
QUOTE(nice1 @ 2011 08 20, 19:13)
4u.gif  jei atvirai, man pirma karta taip. o juk ir skyrybas isgyvenus ir siaip. bet sitas zmogus man toks brangus, kad pagatava sakyti - tiek tos, busiu tokiom salygom, kokios yra, bet... suprantu kad tai ne iseitis, o ir jis neleis. mat, gi kokie jie visi dzentelmenai, nenori manes skaudinti, kol negali duoti to, ko man reikia...  verysad.gif bet skauda nuo to nemaziau....

kas cia per mistinis kodas? negali duoti vestuvinio ziedo, nes yra vedes ir nesiruosia skirtis siame simtmetyje?
Atsakyti
QUOTE(Sistina @ 2011 08 20, 20:59)
kas cia per mistinis kodas? negali duoti  vestuvinio ziedo, nes yra vedes ir nesiruosia skirtis siame simtmetyje?

gyvenime ne tik zmonos buna kliutys. tai dar ir amzius, kultura, salis ir galutiniame variante - vaikai, nes su juo as ju neturesiu smile.gif nereikia is karto taip sarkastiskai 4u.gif vestuves ir ziedas cia ne prie ko...
Atsakyti
QUOTE(nice1 @ 2011 08 20, 20:17)
gyvenime ne tik zmonos buna kliutys. tai dar ir amzius, kultura, salis ir galutiniame variante - vaikai, nes su juo as ju neturesiu smile.gif nereikia is karto taip sarkastiskai  4u.gif  vestuves ir ziedas cia ne prie ko...

nesu jau tokia sarkastiska, o galutiniame variante tada jis jusu nemyli, nes priesingu atveju jis padarytu viska , kad butu su jumis. Tuo noriu pasakyti, kad nevertas jis jusu nei vienos asaros. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sistina @ 2011 08 20, 22:00)
nesu jau tokia sarkastiska, o galutiniame variante tada jis jusu nemyli, nes priesingu atveju jis padarytu viska , kad butu su jumis. Tuo noriu pasakyti, kad nevertas jis jusu nei vienos asaros.  4u.gif

taip, galbut verysad.gif , bet nuo to man nelengviau sad.gif pinigai visada tik apsunkina gyvenima, tuo jau isitikinau, o sis atvejis - kaip tik toks smile.gif be to, jam labai sunku, nes jis man negali "duoti" vaiku... ai, ka jau cia. budama jo vietoje, su jo situacija - elgciausi taip pat. bet man paciai tai sunku suvokti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(nice1 @ 2011 08 20, 23:17)
gyvenime ne tik zmonos buna kliutys. tai dar ir amzius, kultura, salis ir galutiniame variante - vaikai, nes su juo as ju neturesiu smile.gif nereikia is karto taip sarkastiskai  4u.gif  vestuves ir ziedas cia ne prie ko...

jei jauti kad nevertas taves ir verta geresnio, nemanau kad reikia gailetis, o ieskoti reikia pagal save, pati padariau panasia klaida... ir maciau tas, kurios nepadare tokios klaidos, tevai priestaravo ir pan. ir tikrai rado "pagal save", dabar vis dazniau pagalvoju kur mano protelis buvo, galetu buti viskas zymiai geriau...
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2011 08 20, 22:41)
jei jauti kad nevertas taves ir verta geresnio, nemanau kad reikia gailetis, o ieskoti reikia pagal save, pati padariau panasia klaida... ir maciau tas, kurios nepadare tokios klaidos, tevai priestaravo ir pan. ir tikrai rado "pagal save", dabar vis dazniau pagalvoju kur mano protelis buvo, galetu buti viskas zymiai geriau...

turejau omeny, kad verta as daugiau, nei dabar gaunu, o ne geresnio smile.gif jis kaip zmogus ir vyras man labai tinka (bent jau taip manau). musu poziuriai i gyvenima, pagarba vienas kitam ir t.t. labai sutampa. tik, kaip ir minejau, aplinkybes, kurias nezinant situacijos net labai sunku paaiskinti, labai siuo metu nepalankios sad.gif na, yra kaip yra. reikia kelti ta nosi auktyn ir zygiuoti, tik labai norejosi issikalbeti, nes labai skauda sad.gif
o kas pas pacia?
Atsakyti
QUOTE(nice1 @ 2011 08 21, 01:01)
turejau omeny, kad verta as daugiau, nei dabar gaunu, o ne geresnio smile.gif jis kaip zmogus ir vyras man labai tinka (bent jau taip manau). musu poziuriai i gyvenima, pagarba vienas kitam ir t.t. labai sutampa. tik, kaip ir minejau, aplinkybes, kurias nezinant situacijos net labai sunku paaiskinti, labai siuo metu nepalankios sad.gif na, yra kaip yra. reikia kelti ta nosi auktyn ir zygiuoti, tik labai norejosi issikalbeti, nes labai skauda sad.gif
o kas pas pacia?

tai gal tik laiko klausymas tada g.gif nejaugi jau tas aplinkybes neimanoma pakeist... as manau kad toki zmogu sunku surast (t.y.nera lengva), kad taip viskas sutaptu kaip pati minejai - pagarba, poziuriai, nors paciai geriau matyt, matosi kad esi stipri ir nori is gyvenimo geriausio. Mano problema - nepasitikejimas savim, baisu kazka keisti, ar bus geriau, gal bus blogiau... na kalba ne apie mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2011 08 20, 23:27)
tai gal tik laiko klausymas tada g.gif  nejaugi jau tas aplinkybes neimanoma pakeist... as manau kad toki zmogu sunku surast (t.y.nera lengva), kad taip viskas sutaptu kaip pati minejai - pagarba, poziuriai, nors paciai geriau matyt, matosi kad esi stipri ir nori is gyvenimo geriausio. Mano problema - nepasitikejimas savim, baisu kazka keisti, ar bus geriau, gal bus blogiau... na kalba ne apie mane smile.gif

galbut unsure.gif siandien nusipirkau valerijono smile.gif na, bent jau asaros neberieda, nes jau masciau, kad nebegerai cia kazkas blink.gif tas ir sunkiausia, kad suprantu, kad zmogu toki surasti sunku bus ir bijau, kad lyginsiu visus su juo verysad.gif na, bet daviau sau 2 men., jei bus taip pat blogai, eisiu pas ji ir sakysiu: klausyk, vyre, gal dar pabukim kartu, nes atskirai per sunku rolleyes.gif
zinau ta jausma, kai svarstai, svarstai, svarstai... uz ir pries, bet nieko negali nuspresti. ir man nepadeda tada jokie patarimai - kaip kad susirasyk + ir - ir tada ziurek... tokiu neaiskiu sprendimui man tik laikas padeda - atsibundi viena diena ir paprasciausiai zinai ka daryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marijka @ 2011 08 19, 12:29)
dabar jaučiuosi labai, labai žiauriai.

Šlykštu, kad aplinkui tiek DAUD pagiežingų, netikrų, veikdmainiškų žmonių.
Koktu ir šlykštu.

drinks_cheers.gif verysad.gif
Atsakyti