Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiliejimo skyrelis 4

QUOTE(Coneja @ 2011 08 14, 21:42)
Nesijaudink - man kai pradejau dirbt irgi nesuprasdavau ko is manes sefas nori, viska pamirsdavau. Paskui ...... pasikeite sefas, tai supratau kad tas  pirmasis pats kvailas buvo. Nemokedavo nei uzduociu suformuluot, nei darbu sudeliot. O jau buvau pradejusi galvot, nu kodel man cia taip nesiseka.
Geriau pagalvok ar darbas ir studijos pagal pasaukima tavo, gal del to ir nesiseka.  drinks_cheers.gif

mano darbas nera susijes su specialybe, is tikro labai daug ivairiu darbu bandziausi, pagal specialybe irgi vienur tinku kitur ne. verysad.gif
Atsakyti
O gal tu nuostabi namu seimininke? Tada gal labiau apsimoka turtingo vyro ieskot, ir lai jis dirba seima islaiko, o tu savo namus puoseletum ir butum gera zmona. Juk visais laikais moterys sedejo namuose ir nesuko sau galvos del darbo, karjeros. Cia visai neseniai tas feminizmas atsirades, kad pati moteris save islaikyt turi, o ir tokios moterys dazniausiai patinka nevykeliams, kurie per daug ka ir pasiulyt negali. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Coneja @ 2011 08 21, 21:45)
O gal tu nuostabi namu seimininke? Tada gal labiau apsimoka turtingo vyro ieskot, ir lai jis dirba seima islaiko, o tu savo namus puoseletum ir butum gera zmona. Juk visais laikais moterys sedejo namuose ir nesuko sau galvos del darbo, karjeros. Cia visai neseniai tas feminizmas atsirades, kad pati moteris save islaikyt turi, o ir tokios moterys dazniausiai patinka nevykeliams, kurie per daug ka ir pasiulyt negali.  smile.gif

Ir kiek ilgai tu busi vyrui idomi?
Papildyta:
QUOTE(aistutėlė @ 2011 08 20, 16:31)
as lygiai taip pat  sad.gif
labai negera  verysad.gif

O kiek ju daug...Po velniais,tustuciai,ir veidmainiai topsecret.gif karsta.gif
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif verysad.gif Labukas ir as noreciau issiliet nes labai sunku verysad.gif Nes greitu laiku liksiu bedarbe nes darbe padare pamainini darba o as kadangi turiu vaika 5 metuku turiu ji vest i darzeli ir pasiimt ,vyras dirba komandiruotese.Daugiau kaip ir nera kam verysad.gif Taip baisu likt bedarbe nors ir darbas patinkantis bet kitos iseities neturiu su darbdaveis nesusitariu nes ten supuve zmones verysad.gif Del pragyvenimo tai nera bedos vyras dirba,bet aisku reiks pasispaust,bet man abydas jama kad teks ant visko prasinet o buvau ipratusi prie savu pinigu dabar kai pagalvoji kad turesiu namie sedet juk nuprotesiu doh.gif Aisku ieskosius kito bet nemanau kad labai jau daug yra kur butu galima suderint su vaiko paeminu ir nuvezimu i darba doh.gif O beto as tokos zmogus kad man sunku bus priprast prie naujos darbo vietos beto visus 7 metus pradirbus ten net neisivaizduoju koki galeciau dirbt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nusivylusi namu seimininke @ 2011 08 22, 12:00)
.....nemanau kad labai jau daug yra kur butu galima suderint su vaiko paeminu ir nuvezimu i darba doh.gif ...

O kodėl taip manote?
Galvojate, kad kad visus vaikučius vežioja tėveliai, auklės ar nedirbantys seneliai?
Tikrai ne kiekvienas vyras iš ryto veš vaiką į darželį, o paskui lėks į darbą... Daug dažniau tai būna mamų pareiga... Aš pati vaiką ir ryte į darželį prieš darbą, ir vakare po darbo iš darželio... Ir nieko - ir vaikas sveikas, ir aš gyva blush2.gif
Jums dabar natūralus stresas dėl pasikeitimų, dėl galimo išėjimo iš darbo... Nurimsite, pagalvosite, susidėliosite planus - viskas pavyks - bus ir naujas darbas, ir naujas ritmas... Tik nereikia pulti į paniką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viluša @ 2011 08 22, 13:35)
O kodėl taip manote?
Galvojate, kad kad visus vaikučius vežioja tėveliai, auklės ar nedirbantys seneliai?
Tikrai ne kiekvienas vyras iš ryto veš vaiką į darželį, o paskui lėks į darbą... Daug dažniau tai būna mamų pareiga... Aš pati vaiką ir ryte į darželį prieš darbą, ir vakare po darbo iš darželio... Ir nieko - ir vaikas sveikas, ir aš gyva blush2.gif
Jums dabar natūralus stresas dėl pasikeitimų, dėl galimo išėjimo iš darbo... Nurimsite, pagalvosite, susidėliosite planus - viskas pavyks - bus ir naujas darbas, ir naujas ritmas... Tik nereikia pulti į paniką 4u.gif

Turejau omeny kad nedaug darbu yra tokiu kad pvz nuo 8 iki 17 kad speciau vaika nuvest ir paimt
Atsakyti
QUOTE(Nusivylusi namu seimininke @ 2011 08 22, 12:40)
Turejau omeny kad nedaug darbu yra tokiu kad pvz nuo 8 iki 17 kad speciau vaika nuvest ir paimt

O tai jūsų mieste darželiai nepriima vaikų prieš aštuonias? ir iki penkių jau reikia atsiimti? Nes bent jau pas mus mieste su laiku (bent jau pusvalandžio ribose) nėra problemų, o kai kuriose grupėse yra prailgintas laikas, kai vaikai priimami prieš septynias ir būna iki pusės septynių... Aš saviškį esant reikalui irgi palieku kitoje grupėje, kol ateina savos grupės auklėtoja.
Jei jau tokia situacija, o pagrindinis stimulas dirbti yra saviraiška ir savarankiškumas - susiraskit valandinę auklytę, kuri nuves vaikutį į darželį ir parves...
Atsakyti
Nebegaliu.
Atsakyti
QUOTE(Luigina @ 2011 09 22, 19:45)
Nebegaliu.

kas nutiko?
Atsakyti
Nežinau ar kartais, ar dažnai jaučiuosi visai nesuprasta. smile.gif
Keista kai žmonės klausia nuomonės (kalbu ne apie forumą, o apie realų bendravimą su draugais, pažįstamais), o kai pasakai ką galvoji ir ji būna kitokia nei klausiančiųjų, tavęs nesupranta, užsipuola ir lieki kaltas nežinia dėl ko. Nors jie neturi realių argumentų paremti savo nuomonei, bet taip juk yra, ir taip turi būti doh.gif lotuliukas.gif
Ech... tas žmonių bendravimas... taip atrodo, kad visiems tik ir reikia glostyti galvas, sakyti koks tu geras, taip taip tu darai teisingai... Nors nė velnio tu taip negalvoji...
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2011 09 23, 08:08)
Nežinau ar kartais, ar dažnai jaučiuosi visai nesuprasta. smile.gif
Keista kai žmonės klausia nuomonės (kalbu ne apie forumą, o apie realų bendravimą su draugais, pažįstamais), o kai pasakai ką galvoji ir ji būna kitokia nei klausiančiųjų, tavęs nesupranta, užsipuola ir lieki kaltas nežinia dėl ko. Nors jie neturi realių argumentų paremti savo nuomonei, bet taip juk yra, ir taip turi būti doh.gif  lotuliukas.gif
Ech... tas žmonių bendravimas... taip atrodo, kad visiems tik ir reikia glostyti galvas, sakyti koks tu geras, taip taip tu darai teisingai... Nors nė velnio tu taip negalvoji...

Aš manau, kad daugeliui žmonių reikia išgirsti priešingą nuomonę tik tam, kad puosęs ginčytis įrodytų SAU, kad jis teisus... Pats su savimi juk nepasiginčysi...
Aš paprastai tokiais atvejais sakau - tai tik MANO nuomonė, jei tu manai kad pats esi teisus, tai taip ir daryk... Ir pasistengiu neimti į galvą fakto, kad kitas žmogus turi kitokį požiūrį, nei mano, tai - jo teisė... Bet tas jo kitoks požiūris visiškai neįtakoja MANĘS, nes aš turiu SAVO nuomonę 4u.gif
Atsakyti
Viluša, Jūs skaitote kokias knygas? Man būtų įdomu, net šiame forume pateikiat tokių įdomių minčių, argumentų. Ar čia taip jau Jums pavyksta, iš galvos visa tai ateina. Jei ką skaitot tai ir aš norėčiau paskaityti.
Nes kartais ne tik, kad su kitais susiginčiju, bet ir pati su savimi sugenu tai padaryt biggrin.gif
Ir aš sakau, kad tai MANO nuomonė, ji nėra teisinga, ar ne, ji MANO, aš taip suprantu situaciją.
Ir šiaip, kaip liūdna kai nėra su kuo normaliai pasikalbėti... Vyras ne tas pats, tėvai su savom bėdom, draugai išsilakstę po pasaulį ir internetas ne tas pats...
Atsakyti