QUOTE(Ju.Ju @ 2012 11 24, 22:54)
Koks fainas staliukas stalo zaidimam

Arba arbatai atsigerti, atsisedus ant zemes

. Jis zemas ar ne?
dekui:) aha, jis zemas. Standartinio zurnalinio/kavos staliuko aukscio. Labai noreciau ji dar pazeminti nors kokiais į cm, bet MB nedaleidzia

jam, matote, patogu vakarais kojas ant jo uzsikelt kai tv ziuri
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 25, 09:53)
o kaip?
nors ne manes klausi, bet as tai pirmiausiai nuimciau tas 'tarybines' rankenas (turbut tektu uzkalti medzio gabalelius, kiek prisimenu ju taip paprastai nenupjausi), prisukciau rankeneles. Pati stala nusveisciau ir nudazyciau viena spalva. Gal net 'rasomosios lentos' dazais, kad ant ju butu galima kreida rasyt
Arba sunumeruociau/aprasyciau stalcius mazdaug taip:
man sitas rasomasis stalas labai grazus, galima butu ir tokia ideja pasinaudot:
o gal 'apsiuciau" krastus,- savo koridoriuj esu nudazius paprastute komoda baltai ir su markeriu nupiesiau 'siules' palei visus krastus,- tingiu eit fotografuot, tik toki fragmenteli turiu:
Papildyta:
P.S. man dar labai tavo lempa grazi, noreciau tokios

turiu viena staline tokiu gaubtu, bet visada norejau torsero

Ju isvaizda labai lengva keisti,- tik nuplesk tuos kutoselius ir pasiutuk paprasta piltuveli is medziagos (sonine siule galima susegti sagutem- irgi graziai atrodo). Uzmauni ji per virsu ir voila,- kone kasdien gali turet nauja lempa

Darbo kambaryj labai graziai atrodytu is 'laikrastines' medziagos 'zemelapiu', 'pasto zenklu' ar pan

Galima ir paprasciausiai is kokio seno popierinio zemelapio ar dovanu popieriaus per keleta minuciu nauja gaubta padaryt