Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(paukste.rima @ 2011 10 05, 09:24)
smile.gif Negali teigti, kad tos merginos nuotraukos yra kazkas baisaus ar pan., ne, kokybe vidutine.. taciau irgi visoms pritariu, jog ir kaina, ir profesionalumas siek tiek perlenktas...  ax.gif

Nebaisu? man tai labai baisu keliatas jos darbų pvz iš facebooko

Neturi žmogus supratimo iš kurios pusės fotografuoti, kur spalvos, kur ryškumas, kurta kokybė?
user posted image

čia tai iš vis be komentarų biggrin.gif
user posted image
user posted image

čia vėl nei spalvų, nei kontrasto, fone spalvos išdęge, man tai tikra tragedija, sakau, bet kas čia taip pafotografuotu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gytukas85 @ 2011 10 05, 11:20)
Aš asmeniškai rinkčiausi auders.lt, nes man labai gražu tokios ryškios gyvos spalvos, o ne prislopintos kaip I4U.lt nuotraukose smile.gif Aišku, čia labai skonio reikalas  4u.gif

Man taip pat grazesnes foto auders.lt
ir nuotraukose spalvos gyvesnes..ryskesnes ir emocijas labiau atskleidzia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gytukas85 @ 2011 10 05, 13:20)
Aš asmeniškai rinkčiausi auders.lt, nes man labai gražu tokios ryškios gyvos spalvos, o ne prislopintos kaip I4U.lt nuotraukose smile.gif Aišku, čia labai skonio reikalas  4u.gif

QUOTE(aurelip @ 2011 10 05, 16:31)
Man taip pat grazesnes foto auders.lt
ir nuotraukose spalvos gyvesnes..ryskesnes ir emocijas labiau atskleidzia smile.gif

aciu mergaites uz nuomones 4u.gif as link jo irgi labiau linkstu,bet ne iki galo..... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sandralija @ 2011 10 05, 08:25)
sveikutes 4u.gif
turim galvos skausma ka pasirinkti doh.gif
Roberta Daskeviciu http://www.i4u.lt/ arba Audriu Kairi http://www.auders.lt/
pas Audriu stilius labiau reportazinis,kas man labiau prie sirdies,bet foto idejos labiau patinka Roberto,bet mes nemegejai staipytis pries objektyva,o sprendziant is darbu-tektu doh.gif
ka patartumet ax.gif

auders.lt ax.gif man i4u spalvos dirbtines labai nuotraukose ir viskas per daug sustyguota, as asmeniskai labiau megeja reportazinio stiliaus:geda2: o del ideju, manau ir su auders sugalvotumet ka nors idomaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sandralija @ 2011 10 05, 16:59)
aciu mergaites uz nuomones 4u.gif as link jo irgi labiau linkstu,bet ne iki galo..... blush2.gif

Pritariu mergaitėms 4u.gif
P.S. Gal galima į AŽ kainą jo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2011 10 05, 10:24)
Mus fotografavo Fotofaze. Nuotraukų kol kas neturime, bet turėjome beprotiškai linksmą fotosesiją, manau nuotraukos bus labai gražios ir atspindės būtent mus  smile.gif  nuoširdžiai rekomenduoju  mirksiukas.gif

O kiek laiko praejo po vestuviu? internete nuotraukos neblogos...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mellynake @ 2011 10 06, 13:41)
O kiek laiko praejo po vestuviu? internete nuotraukos neblogos...smile.gif

praejo jau kelios savaites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 04, 19:11)
nu matyt, nelabai jai tos studijos sekesi biggrin.gif

as galvoju ta pati smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sandralija @ 2011 10 05, 11:25)
sveikutes 4u.gif
turim galvos skausma ka pasirinkti doh.gif
Roberta Daskeviciu http://www.i4u.lt/ arba Audriu Kairi http://www.auders.lt/
pas Audriu stilius labiau reportazinis,kas man labiau prie sirdies,bet foto idejos labiau patinka Roberto,bet mes nemegejai staipytis pries objektyva,o sprendziant is darbu-tektu doh.gif
ka patartumet ax.gif

man asmeniskai grazesnes nuotraukos Audriaus Kairio smile.gif man jos idomesnes, bet cia mano nuomone smile.gif 4u.gif sekmes renkantis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyske: 06 spalio 2011 - 14:30
QUOTE(giedre_giee @ 2011 10 06, 14:00)
praejo jau kelios savaites smile.gif

Gal dar kazkas gera ar bloga zodeli uz fotofaze..smile.gif labai sunku apsisprest smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(birzelinuke @ 2011 10 05, 19:20)
man i4u spalvos dirbtines labai nuotraukose i

sakyčiau atvirkščiai.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mellynake @ 2011 10 06, 17:16)
Gal dar kazkas gera ar bloga zodeli uz fotofaze..smile.gif labai sunku apsisprest smile.gif)))

Na mus fotografavo irgi fotofaze smile.gif kol kas turiu tik gerus atsiliepimus (dar vestuviniu nuotraukeliu negavom, laukiam nesulaukiam smile.gif o kai gavom nemokamos priesvestuvines fotosesijos nuotraukas likom labai patenkinti smile.gif manau vestuvines irgi nenuvils smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, mūsų vestuves fotografavo Mantas Pralgauskas (www.mantaspra.com). Rezultatu likome labai labai patenkinti, nuotraukos gyvos, tiesiog atspindinčios tos dienos nuotaikas ir emocijas. thumbup.gif Tiesa, labai patiko tai, jog pats fotografas paprastas ir nuoširdus žmogus mylintis savo darbą. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti