Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(sandralija @ 2011 10 05, 11:25)
sveikutes 4u.gif
turim galvos skausma ka pasirinkti doh.gif
Roberta Daskeviciu http://www.i4u.lt/ arba Audriu Kairi http://www.auders.lt/
pas Audriu stilius labiau reportazinis,kas man labiau prie sirdies,bet foto idejos labiau patinka Roberto,bet mes nemegejai staipytis pries objektyva,o sprendziant is darbu-tektu doh.gif
ka patartumet ax.gif

Keista skaityti šį pranešimą, nes aš rinkausi lygiai tarp šių dviejų fotografų. smile.gif Nuotraukos gražios abiejų, peržiūrėjau gal šimtą kartų visas, kiek yra internete. Su abiem susirašiau. Audrius fotografuotų pigiau, bet nėra knygos ir love story. Robertas brangesnis, bet daugiau duoda ir man visai patinka tai, kad randa kiekvienai porai skirtingų išskirtinių akcentų fotosesijai, parenka tematiką. O kai pokalbio metu parodė fotosesiją pagal Notebook filmą, tai sutirpau ir jau turim sutartį. smile.gif
Dėl Audriaus - nepatiko, kad mažai bendrauja, reikia tempti už liežuvio, teko rašyti kelis laiškus ir pačiai klausti, kas įeina į jo paslaugas. Be to, jis duoda iki 200 nuotraukų ir jų paruošimas užtrunka iki 4 mėn! blink.gif Kažkaip nenusiteikusi jų esu laukti tiek ilgai. smile.gif Sėkmės priimant savo sprendimą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rododendrynas @ 2011 10 07, 20:31)
Keista skaityti šį pranešimą, nes aš rinkausi lygiai tarp šių dviejų fotografų. smile.gif  Nuotraukos gražios abiejų, peržiūrėjau gal šimtą kartų visas, kiek yra internete. Su abiem susirašiau. Audrius fotografuotų pigiau, bet nėra knygos ir love story. Robertas brangesnis, bet daugiau duoda ir man visai patinka tai, kad randa kiekvienai porai skirtingų išskirtinių akcentų fotosesijai, parenka tematiką. O kai pokalbio metu parodė fotosesiją pagal Notebook filmą, tai sutirpau ir jau turim sutartį. smile.gif
Dėl Audriaus - nepatiko, kad mažai bendrauja, reikia tempti už liežuvio, teko rašyti kelis laiškus ir pačiai klausti, kas įeina į jo paslaugas. Be to, jis duoda iki 200 nuotraukų ir jų paruošimas užtrunka iki 4 mėn!  blink.gif Kažkaip nenusiteikusi jų esu laukti tiek ilgai.  smile.gif Sėkmės priimant savo sprendimą.  4u.gif

Padėsiu Jums truputi mirksiukas.gif
Daškevičius thumbup.gif
Gražios šventės! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rododendrynas @ 2011 10 07, 20:31)
Keista skaityti šį pranešimą, nes aš rinkausi lygiai tarp šių dviejų fotografų. smile.gif  Nuotraukos gražios abiejų, peržiūrėjau gal šimtą kartų visas, kiek yra internete. Su abiem susirašiau. Audrius fotografuotų pigiau, bet nėra knygos ir love story. Robertas brangesnis, bet daugiau duoda ir man visai patinka tai, kad randa kiekvienai porai skirtingų išskirtinių akcentų fotosesijai, parenka tematiką. O kai pokalbio metu parodė fotosesiją pagal Notebook filmą, tai sutirpau ir jau turim sutartį. smile.gif
Dėl Audriaus - nepatiko, kad mažai bendrauja, reikia tempti už liežuvio, teko rašyti kelis laiškus ir pačiai klausti, kas įeina į jo paslaugas. Be to, jis duoda iki 200 nuotraukų ir jų paruošimas užtrunka iki 4 mėn!  blink.gif Kažkaip nenusiteikusi jų esu laukti tiek ilgai.  smile.gif Sėkmės priimant savo sprendimą.  4u.gif

o geras thumbup.gif vadinasi musu skoniai tokie patys thumbup.gif
va,va del audriaus sutinku,tikrai ne is snekiuju......pabendravus su juo kazkodel likau truputi nusivylusi.ir pamacius visas foto,kokias atiduoda jauniesiems,nelabai kazkaip schmoll.gif lyg kazko truksta......o gal cia jau nuo per didelio foto skaiciaus galva visai susisuko doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Meile30 @ 2011 10 08, 01:37)
Padėsiu Jums truputi  mirksiukas.gif
Daškevičius  thumbup.gif
Gražios šventės!  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Mes dar tik pradedame planuoti savo šventę, bet jau dabar noriu padėkoti visoms, besidalinančioms info čia 4u.gif Ypač įdomu buvo paskaityti apie brangesnius fotografus, kaip Scinską. Vis pasvajodavau, kaip būtų faina turėti tokių gražių foto, kaip iš kokio žurnalo. Bet po tokių atsiliepimų prašviesėjo, kad dėl gražių foto per savas vestuves reiktų praktiškai dirbti modeliu doh.gif Dar pastebėjau, kad pas daugumą fotografų nėra jokių foto iš pačios santuokos - metrikacijos ar bažnyčios. Kažkaip keista, nes santuokos akimirkos juk svarbesnės už supozuotus ar suvaidintus vaizdus unsure.gif Kuo toliau, tuo sunkiau atrodo.
Atsakyti
QUOTE(victorious_love @ 2011 10 09, 14:29)
Mes dar tik pradedame planuoti savo šventę, bet jau dabar noriu padėkoti visoms, besidalinančioms info čia  4u.gif  Ypač įdomu buvo paskaityti apie brangesnius fotografus, kaip Scinską. Vis pasvajodavau, kaip būtų faina turėti tokių gražių foto, kaip iš kokio žurnalo. Bet po tokių atsiliepimų prašviesėjo, kad dėl gražių foto per savas vestuves reiktų praktiškai dirbti modeliu  doh.gif Dar pastebėjau, kad pas daugumą fotografų nėra jokių foto iš pačios santuokos - metrikacijos ar bažnyčios. Kažkaip keista, nes santuokos akimirkos juk svarbesnės už supozuotus ar suvaidintus vaizdus  unsure.gif  Kuo toliau, tuo sunkiau atrodo.

Manau todėl, kad dauguma porų prašo to neviešinti, nes tai yra asmeniška. Mums renkantis tai irgi yra svarbu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iceland: 09 spalio 2011 - 14:06
Spėju nededa iš ceremonijos, nes ten sunkiausiai fotkinti ir retas sugeba tai padaryti gražiai smile.gif Manau, kad net neverta rinktis iš tų, kurie slepia fotkes darytas sudėtingom sąlygom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(victorious_love @ 2011 10 09, 13:29)
pastebėjau, kad pas daugumą fotografų nėra jokių foto iš pačios santuokos - metrikacijos ar bažnyčios. Kažkaip keista, nes santuokos akimirkos juk svarbesnės už supozuotus ar suvaidintus vaizdus  unsure.gif 

tai kad pati ceremonija pas visus daugiau mažiau, bet visur vienoda. Ateina prie altoriaus, kunigas kažką pakalba, pasibučiuoja, išeina, rožių žiedlapiai, ir viskas smile.gif Jei geresnis fotografas tai sugebės ir čia padaryti įdomių kadrų, bet jei eilinis, tai tikrai tada geriau jau ir neviešinti, nes nieko naujo neparodys smile.gif
Atsakyti
Kas gali būti sudėtingo fotkinant per ceremoniją, ko nebūtų įmanoma parodyt? Juk galima paprašyti fotografo, kad parodytų nuotraukas iš CMB, tiesiog manau, kas užsiima visokia menine fotografija tas ir nededa tokių foto pas save, nes metrikacijoje jokio meno neišgausi.
Atsakyti
anau, kad fotografai kuriie nėralabai "brangūs" dažnai neturi "labai geros" ir brangios technikos, o kaip žinia mūsų bažnyčios daugumoje tamsios, todėl su neitin geru fotoaparatu, ir patirties stoka, tiesiog dėl apšvietimo stokos sunku išgauti gerą kokybę, todėl manau tokių nuotraukų iš ceremonijos ir yra mažai publikuojama, na bent jau tai galėtų būti viena iš priežaščių. O ištikro reprezentuoti tokias nuotraukas.
Atsakyti

galima padaryti orginaliai ir CMB, bažnyčioje juo labiau. O dėl publikavimo - mažai publikuojama (bent jau aš taip darau), nes man ten labai jau asmeniški kadrai.... palieku jauniesiems smile.gif dar nelabai daug publikuoju tarkime kur yra daugiau svečiai, tėvai ir kt., ten būna labai daug smagių ir vertų emocijų, bet.... man irgi tai asmeniška labai.... O kai jau konkrečiai jaunieji klausia - tada parodoma kelių vestuvių visas reportažas. Ir būtinai visada siūlau, nesirinkti tik pagal fotogalerijas internete, prašykite kokių 5 vestuvių, kiek galima skirtingesnių, nuo a iki z, ką jau gauna jaunieji. Visi fotografai paprastai saugo nuotraukas bent jau metukus.

Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2011 10 09, 19:24)
O kai jau konkrečiai jaunieji klausia - tada parodoma kelių vestuvių visas reportažas.  Ir būtinai visada siūlau, nesirinkti tik pagal fotogalerijas internete, prašykite kokių 5 vestuvių, kiek galima skirtingesnių, nuo a iki z, ką jau gauna jaunieji.

drinks_cheers.gif
Tik pamačius visas fotografijas (o ne tik pavyzdines kelias, atrinktas ir įdėtas internete) susidaro visai kitas, tikras vaizdas smile.gif
Mes, kai peržiūrėjome daugybę savo pasirinktų fotografų darbų, pagalvojau, galėtų jie publikuoti visas tas foto nuo a iki z, žmonėms būtų daug lengviau pasirinkti biggrin.gif Nes, kai žiūrėdavau internetinėje svetainėje jų darbus atrodė visai gražios, bet kai pamatėm keletą fotosesijų visų foto nuo pirmos iki paskutinės atiduotos, o po dar ir gyvai (spausdintas)- nuotraukos nerealaus gražumo ir tikrai kokybiškos, jokių abejonių nebeliko, apsisprendėme greitai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 09 spalio 2011 - 21:02
QUOTE(Finna @ 2011 10 09, 22:00)
jokių abejonių nebeliko, apsisprendėme greitai smile.gif

Finna ką pasirinkote? Gali į AŽ pasiūlymą jų? blush2.gif
Atsakyti