Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(ZuikeBalta @ 2011 03 24, 15:49)
Ar imanoma Kaune rastigera fotografa ne daugiau, kaip uz 1500?

Viskas yra įmanoma smile.gif ir kodėl būtinai Kaune? dauguma fotografų važinėja į kitus miestus. O kaina priklauso nuo laiko kiek Jūs norėsite būti fotografuojami.
Atsakyti
Sveiki wink.gif

Aš taip pat, kai daugelis čia iš Jūsų, laukiu artėjančios pasakiškos šventės - Vestuvių. ir turiu tą patį galvos skausmą - kaip rasti gerą fotografą.
Ką manote apie fotografą Gediminą Žilinską? gal yra susidūrių su šiuo fotografu? o ypač domina - vestuvių šventės aplinkoje?
Labai lauksiu Jūsų minčių
Atsakyti
Sveikos,

o as galiu drasiai rekomenduoti fotografa Butauta Barauska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paliuke @ 2011 03 24, 23:06)
Sveikos,

o as galiu drasiai rekomenduoti fotografa Butauta Barauska  smile.gif

Tiek Gediminas Žilinskas, tiek Butautas Barauskas- aukščiausios klasės profesionalai. Blogų fotografijų jie tiesiog nedaro. Kitas dalykas- ko tikisi ir ką laiko geromis fotografijomis būsimi užsakovai ( gal fotošopu ant gėlytės užtupdytus jaunuosius? ) tada jie netiks biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif. Beje jie abu irgi gana skirtingi, o tai tik parodo , kad fotografija - daugialypė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KENGAS @ 2011 03 24, 22:27)
Tiek Gediminas Žilinskas, tiek Butautas Barauskas- aukščiausios klasės profesionalai. Blogų fotografijų jie tiesiog nedaro. Kitas dalykas- ko tikisi ir ką laiko geromis fotografijomis būsimi užsakovai ( gal fotošopu ant gėlytės užtupdytus jaunuosius? ) tada jie netiks biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif. Beje jie abu irgi gana skirtingi, o tai tik parodo , kad fotografija - daugialypė smile.gif

Man jie visiškai nesulyginami schmoll.gif o kur Butauto Barausko profesionalumas slypi tai neįsivaizduoju... smile.gif
Atsakyti
http://fotografasmantas.com/
Mantas Rimdžius.. Labai super fofotgrafas ax.gif
Šiauliuose čia, bet nepasigailėjom jį pasirinkdami.. ir jau dvi draugų poros nusižiūrėjo jį vasarai, savoms vestuvėms ax.gif
Žodžiu ir bendrauti moka, ir šiaip sukalbamas žmogus ir pliuuuuus, nuotraukos superinės drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailė123 @ 2011 03 24, 21:28)
Sveiki wink.gif

Aš taip pat, kai daugelis čia iš Jūsų, laukiu artėjančios pasakiškos šventės - Vestuvių. ir turiu tą patį galvos skausmą - kaip rasti gerą fotografą.
Ką manote apie fotografą Gediminą Žilinską? gal yra susidūrių su šiuo fotografu? o ypač domina - vestuvių šventės aplinkoje?
Labai lauksiu Jūsų minčių

Gediminas Žilinskas labai geras fotografas thumbup.gif mano nuomone jis
ne vestuvinis fotografas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2011 03 25, 00:41)
...  o kur Butauto Barausko profesionalumas slypi tai neįsivaizduoju... smile.gif

Slypi profesionalume smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos! smile.gif
Gal ka galit pasakyti apie Jogaile Butrimaite? Is anksto dekoju uz skirta info. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Visoms ieskancioms fotografo galeciau parekomenduoti Gerda Masiuliene, www.mazistebuklai.lt. Ji fotografavo draugu vestuves, mane kai laukiausi, mano dukryte net keleta kartu. Dar niekam neteko nusivilti, labai mielas, fainas zmogus. Superines nuotraukos. mes ja jau uzsisakeme krikstynoms, jei galeciau pasukti laika atgal uzsisakyciau ir vestuvems:) bet deja:(
Neabejoju, kad turesime superines krikstynu nuotraukas
Atsakyti
Sveikos mergaites,

Gal kas placiau gali apie situos fotografus papasakoti

1. Augis Skackauskas www.fotoface.lt
2. Vaidas Garla www.vgfoto.ly
3. www.slstudija.lt
4. Audrius Kairys www.auders.lt
5.www.fotodart.lt
6.Ricardas Navickas www.rnavickas.com
7.Robertas Daskevicius www.i4u.lt
8.www.nuotrauka.lt

Na jau visai pasiklydau tarp fotografu siaubelis kazkox...
Lauksiu komentaru
Atsakyti
Sveikos,
padedu draugei organizuotis vestuves. Mano vestuvių fotografas tuo metu negali, tai renkamės iš: 1. Adas Vasiliauskas www.fotografuojuvestuves.lt ir 2. Mindaugas Rakštelis www.jusufoto.lt.
kaip jūs manot? gal teko susidurti? kokios rekomendacijos?..
nuotraukos ir vieno, ir kito mums labai patinka, kainos panašios..
Atsakyti