Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(bruniene @ 2011 03 29, 09:58)
Sveikos,
padedu draugei organizuotis vestuves. Mano vestuvių fotografas tuo metu negali, tai renkamės  iš: 1. Adas Vasiliauskas www.fotografuojuvestuves.lt ir 2. Mindaugas Rakštelis www.jusufoto.lt.
kaip jūs manot? gal teko susidurti? kokios rekomendacijos?..
nuotraukos ir vieno, ir kito mums labai patinka, kainos panašios..

Man asmeniškai daug įdomesnis ir daug geresnis antras Mindaugas Rakštelis www.jusufoto.lt.
Atsakyti
Gal kam teko susidurti su fotografu gedu girdvainiu? Butu malonu isgirst kokiu nors atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
As galiu rekomenduoti fotomenininke Olga Polomarenko. Likome suzaveti Jos profesionalumu,originalumu ir fotografiju kokybe.ko tikejomes ta ir gavome smile.gif galite paziureti puslapi www.opfoto.lt kam nepatinka kicas manau jos darbai turetu patikti thumbup.gif pas ja dar galima uzsisakyti fotoknyga! beje ir kainos nesikandzioja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo djdee: 29 kovo 2011 - 22:33
QUOTE(D&R @ 2011 03 28, 02:41)
Sveikos mergaites,

Gal kas placiau gali apie situos fotografus papasakoti

1. Augis Skackauskas www.fotoface.lt
2. Vaidas Garla www.vgfoto.ly
3. www.slstudija.lt
4. Audrius Kairys www.auders.lt
5.www.fotodart.lt
6.Ricardas Navickas www.rnavickas.com
7.Robertas Daskevicius www.i4u.lt
8.www.nuotrauka.lt

Na jau visai pasiklydau tarp fotografu    siaubelis kazkox...
Lauksiu komentaru

as pati susitikus buvayu su nr. 1 - tai man labai jis vienodas fotkinimo vietas megsta - visos vestuves vilniuj botanikos sode fotkintos smile.gif nu ner taip blogai, bet sakau... kakzaip man asmeniskai toks gal biski senovinis pasirode..
nr.7 liuks - mano nuosirdi rekomendacija, nes buvau ziauriai patenkinta rezultatu! tik jis beveik visam sezonui uzimtas, tai pries mastant pasiklauskit ar laisvas jis.
o apie kitus nieko nezinau... unsure.gif

P.S. pasiziurinekit www.wed.lt ten visi fotografai vienoj vietoj sukisti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnera_jewellery: 30 kovo 2011 - 11:24
QUOTE(agnera_jewellery @ 2011 03 30, 12:23)

nr.7 liuks - mano nuosirdi rekomendacija, nes buvau ziauriai patenkinta rezultatu!  tik jis beveik visam sezonui uzimtas, tai pries mastant pasiklauskit ar laisvas jis.
o apie kitus nieko nezinau...  unsure.gif

butent sis fotografas labai ir man patinka,jo idejos idomios thumbup.gif bet labai idomi jusu nuomone ar netruko jums nuotrauku,kad butu akcentuota butent veidai,nes siaip beveik visos nuotraukos su labai didele erdve g.gif nezinau ar suprantamai parasiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sandralija @ 2011 03 31, 11:08)
butent sis fotografas  labai ir man patinka,jo idejos idomios thumbup.gif bet labai idomi jusu nuomone ar netruko jums nuotrauku,kad butu akcentuota butent veidai,nes siaip beveik visos nuotraukos su labai didele erdve g.gif nezinau ar suprantamai parasiau blush2.gif

internete tikrai maza dalis sudeta... nuotrauku 700 kazkur pas mus buvo. O jei jus norit daugaiu veidu ir emociju - pasakykit fotografui savo mintis visada. Jie tikrai atsizvelgs.. As kai gavau fotoalbuma albuma toki dideli kvadrata... tai foto tokio dydzio - kad man tikrai uzteko smile.gif jei daryt tokias nuotraukas, A3 formato prilygtu realiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnera_jewellery @ 2011 03 31, 14:43)
internete tikrai maza dalis sudeta... nuotrauku 700 kazkur pas mus buvo. O jei jus norit daugaiu veidu ir emociju - pasakykit fotografui savo mintis visada. Jie tikrai atsizvelgs.. As kai gavau fotoalbuma albuma toki dideli kvadrata... tai foto tokio dydzio - kad man tikrai uzteko smile.gif jei daryt tokias nuotraukas, A3 formato prilygtu realiai smile.gif

Nors ir pasakai ko tikiesi, deja, ne visada ta ir gauni...
Mes net specialiai internete albuma sukureme, ale kokiu foto noretume, ir nusiunteme nuoroda savo "fotografui"- garantuoju, kad jis jo net neziurejo, nes nei vienos nuotraukos ale panasios nesigavo...

Nuosirdziai visoms siulau labai atidziai rinktis fotografa mirksiukas.gif
mes nors ir neieskojome pacio pigiausio, bet mums nepasiseke... verysad.gif
Siandien, atrodo, galeciau ir dvigubai sumoketi, kad tik tos nuotraukos butu tokios, kokiu tikejausi... deja, vestuviu nepakartosi... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
As mergaites vis dar paieskose smile.gif

tik sarasas mazeja smile.gif
liko fotoface, navickas, i4u, auders.lt, slstudija,vitafoto smile.gif
ir siaip aciu uz komentarus atrasiusioms wink.gif
Atsakyti
QUOTE(D&R @ 2011 04 01, 00:24)

liko fotoface, navickas, i4u, auders.lt, slstudija,vitafoto smile.gif

Ir visi šie fotografai dar laisvi jūsų dienai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinas79 @ 2011 04 01, 00:30)
Nors ir pasakai ko tikiesi, deja, ne visada ta ir gauni...
Mes net specialiai internete albuma sukureme, ale kokiu foto noretume, ir nusiunteme nuoroda savo "fotografui"- garantuoju, kad jis jo net neziurejo, nes nei vienos nuotraukos ale panasios nesigavo...

Nuosirdziai visoms siulau labai atidziai rinktis fotografa  mirksiukas.gif
mes nors ir neieskojome pacio pigiausio, bet mums nepasiseke...  verysad.gif
Siandien, atrodo, galeciau ir dvigubai sumoketi, kad tik tos nuotraukos butu tokios, kokiu tikejausi... deja, vestuviu nepakartosi...  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

gaial kad jums nepaiseke - tikrai reiskia negerai pasirinkote...
mano patarimas - pasidarkyti fotosesija pvz vieneriu metu proga. Turesit graziu foto, geru atsiminimu ir siaip bus smagu. Nesisielokit labai! Gaila kad nesusikalbejot su paparaciu... jiem ato kadrus per objektyva, jiem gal kitaip viskas atrodo. As kartais suprantu kad realiai nieko apie foto nesuprantu - nes kai jie ima kalbeti kokios sviesos reik, kokiu kampu reik ta medi nukirpti ir t.t. nu zodziu, sekmes! pagalvokit apie fotosesija... wub.gif
Atsakyti
Merginos , papasakosiu istorija apie fotografa, vakar kolege papasakojo, nes buvo tose vestuvese....situacija tokia....vestuves vyko rugpjucio menesi....jaunieji foto gavo tik pries pora menesiu..Kaip jums? Plius....jie kartas nuo karto primindavo fotografui, kad laukia foto, tai dar ir velniu gavo, nes matai ji skubina ir kaip jis pasake: " Tai ka, as per savo atostogas turiu dirbti"?....tai va.......plius be jaunuju zinios padare vestuviu foto video ir idejo i neta.....Kaip jums??? O sumokejo fotografui 5000 lt.....Ziauru pasakyciau.......
Papildyta:
Norejau paklausti ar kam teko darbuotis su siuo fotografu: http://ejfoto.lt/
Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2011 04 01, 12:32)
Merginos , papasakosiu istorija apie fotografa, vakar kolege papasakojo, nes buvo tose vestuvese....situacija tokia....vestuves vyko  rugpjucio menesi....jaunieji foto gavo tik pries  pora menesiu..Kaip jums? Plius....jie kartas nuo karto primindavo fotografui, kad laukia foto, tai dar ir velniu gavo, nes matai ji skubina ir kaip jis pasake: " Tai ka, as per savo atostogas turiu dirbti"?....tai va.......plius be jaunuju zinios padare vestuviu foto video ir idejo i neta.....Kaip jums??? O sumokejo fotografui 5000 lt.....Ziauru pasakyciau.......
Papildyta:
Norejau paklausti ar kam teko darbuotis su siuo fotografu: http://ejfoto.lt/
Kokie atsiliepimai?

ogo.. kas cia per paslaugu teikejas uz 5000 LT? ivardinkit, jau idomu.... doh.gif
Atsakyti