Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

tai as kolegei ir sakau, pasakyk kas jis toks - merginoms papasakosiu....prie progos pasidomesiu kas per studija....
Atsakyti
QUOTE(Gintare1987 @ 2011 03 29, 11:59)
Gal kam teko susidurti su fotografu gedu girdvainiu? Butu malonu isgirst kokiu nors atsiliepimu  4u.gif

Man teko susidurti, praėjusią vasarą. Tik ne vestuvėse. Jis fotografavo mano vaikus. Galiu pasakyti tik šilčiausius žodžius. Labai malonus žmogus, dirbantis nuoširdžiai. Mes fotosesiją pas Jį buvom gavę dovanų, fotografavo gamtoje, erdvė buvo didelė, o spėti paskui 2 mažas energija trykštančias ir fotografuoti nelabai norinčias panytės buvo nepaprasta užduotis. Bėgiojo nuplukęs, visa fotosesija truko daugiau nei 2 valandas, jau mes patys sakėm, kad pakaks. Nuotraukų CD gavom mėnesio bėgyje, nenuvylė nė viena nuotrauka. Tad jei Jums patinka Jo nuotraukos, manau tikrai nenusivilsite. 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinas79 @ 2011 03 31, 23:30)
Nors ir pasakai ko tikiesi, deja, ne visada ta ir gauni...
Mes net specialiai internete albuma sukureme, ale kokiu foto noretume, ir nusiunteme nuoroda savo "fotografui"- garantuoju, kad jis jo net neziurejo, nes nei vienos nuotraukos ale panasios nesigavo...

nuosirdziai turiu pasakyti, kad profesionalus fotografas dirbs taip kaip dirba jis. jis turi darbo stiliu ir kito darbu nekopijuos, juolab kad nuotraukos priklauso ne nuo pageidavimu, bet nuo oro, nuotaikos, sviesos, aplinkos, laiko. realiai jus turite rinktis fotografa, kurio braizas yra artimiausias Jusu pageidavimams. galima nebent ivertinus asmeninius fotografo darbus bakstelti pirstu, kad sios foto Jums labiausiai patinka, tada jis galetu atsizvelgdamas i aplinkybes pasiulyti kaip bendradarbiaujant kartu to galima pasiekti

QUOTE(D&R @ 2011 04 01, 01:24)
As mergaites vis dar paieskose smile.gif

tik sarasas mazeja smile.gif
liko fotoface, navickas, i4u, auders.lt, slstudija,vitafoto smile.gif
ir siaip aciu uz komentarus atrasiusioms wink.gif

dar pamazinsiu sarasa... SLstudija nebent galite rezervuoti rudeniui
Atsakyti
QUOTE(she @ 2011 04 02, 10:51)
nuosirdziai turiu pasakyti, kad profesionalus fotografas dirbs taip kaip dirba jis. jis turi darbo stiliu ir kito darbu nekopijuos, juolab kad nuotraukos priklauso ne nuo pageidavimu, bet nuo oro,  nuotaikos, sviesos, aplinkos, laiko. realiai jus turite rinktis fotografa, kurio braizas yra artimiausias Jusu pageidavimams. galima nebent ivertinus asmeninius fotografo darbus bakstelti pirstu, kad sios foto Jums labiausiai patinka, tada jis galetu atsizvelgdamas i aplinkybes pasiulyti kaip bendradarbiaujant kartu to galima pasiekti
dar pamazinsiu sarasa... SLstudija nebent galite rezervuoti rudeniui

jo jo.. vertetu pasidomet del datu - nes kai as ieskojausi - tai issiunciau apie 40 uzklausimu is kuriu puse atkrito del uzsimtumo mano datai, paskui del kainos ir t.t. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnera_jewellery @ 2011 04 02, 11:39)
jo jo.. vertetu pasidomet del datu - nes kai as ieskojausi - tai issiunciau apie 40 uzklausimu is kuriu puse atkrito del uzsimtumo mano datai, paskui del kainos ir t.t.  blush2.gif

Nebrangiai, gerai ir graziai FOTOGRAFUOJA, FILMUOJA

http://www.saldifoto.lt/

Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2011 04 01, 17:30)
Man teko susidurti, praėjusią vasarą. Tik ne vestuvėse. Jis fotografavo mano vaikus. Galiu pasakyti tik šilčiausius žodžius. Labai malonus žmogus, dirbantis nuoširdžiai. Mes fotosesiją pas Jį buvom gavę dovanų, fotografavo gamtoje, erdvė buvo didelė, o spėti paskui 2 mažas energija trykštančias ir fotografuoti nelabai norinčias panytės buvo nepaprasta užduotis. Bėgiojo nuplukęs, visa fotosesija truko daugiau nei 2 valandas, jau mes patys sakėm, kad pakaks. Nuotraukų CD gavom mėnesio bėgyje, nenuvylė nė viena nuotrauka. Tad jei Jums patinka Jo nuotraukos, manau tikrai nenusivilsite.  4u.gif  smile.gif

aciu uz atsakyma mirksiukas.gif
Atsakyti
musu fotografas- CIA thumbup.gif
Atsakyti
Mano draugų vestuves fotografavo ši fotografė gal bus naudinga kam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_mamumte: 04 balandžio 2011 - 21:54
QUOTE(agnera_jewellery @ 2011 03 30, 12:23)
as pati susitikus buvayu su nr. 1 - tai man labai jis vienodas fotkinimo vietas megsta - visos vestuves vilniuj botanikos sode fotkintos smile.gif nu ner taip blogai, bet sakau... kakzaip man asmeniskai toks gal biski senovinis pasirode..
nr.7 liuks - mano nuosirdi rekomendacija, nes buvau ziauriai patenkinta rezultatu!  tik jis beveik visam sezonui uzimtas, tai pries mastant pasiklauskit ar laisvas jis.
o apie kitus nieko nezinau...  unsure.gif

P.S. pasiziurinekit www.wed.lt ten visi fotografai vienoj vietoj sukisti smile.gif

jei galit ir apie siuos kas esat susidurusios parasykit www.vestuviufotografai.com
Atsakyti
QUOTE(liuuuu @ 2011 03 02, 20:41)
Labutis, gal esate susidure ar girdeje ka apie fotografa Kesta Masilioni?

nuotraukos thumbup.gif dvejas vestuves esu macius kaip fotkino. Tai pries du metus nuotraukos buvo ivairios, ir statytines ir reportazines ir kaina padori, o pries metus darytos foto tai visos reportazines tik viena kita statytine tai kazkaip pasigedom kad aiskiai matytusi veidai tiek jaunuju tiek sveciu o kaina daugiau negu dvigubai didesne buvo. Bet visumoj tai zmogus turintis talenta ir sugebantis matyti viska kitu kampu, jei kaina butu mums ikandama neabejotinai buciau emus ji smile.gif tai tiek mano nuomones.
Atsakyti
QUOTE(sandralija @ 2011 03 16, 14:54)
sveikutes,gal kas buvot susidure su siuo fotgrafu http://www.jurginofo...llery.php?id=19 4u.gif
Papildyta:

sveika, mes savo savo sventei ji pasirinkome 4u.gif jo darbais susidomejau tik internet jo psl. kaina labai gera (foto plius filmavimas thumbup.gif ). tikiuosi viskas bus ok smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristuliukas2: 06 balandžio 2011 - 11:46
QUOTE(mama_mamumte @ 2011 04 04, 22:54)
Mano draugų vestuves fotografavo ši fotografė gal bus naudinga kam.

Man patiko rolleyes.gif
Atsakyti