tai as kolegei ir sakau, pasakyk kas jis toks - merginoms papasakosiu....prie progos pasidomesiu kas per studija....
QUOTE(Gintare1987 @ 2011 03 29, 11:59)
Gal kam teko susidurti su fotografu gedu girdvainiu? Butu malonu isgirst kokiu nors atsiliepimu 

Man teko susidurti, praėjusią vasarą. Tik ne vestuvėse. Jis fotografavo mano vaikus. Galiu pasakyti tik šilčiausius žodžius. Labai malonus žmogus, dirbantis nuoširdžiai. Mes fotosesiją pas Jį buvom gavę dovanų, fotografavo gamtoje, erdvė buvo didelė, o spėti paskui 2 mažas energija trykštančias ir fotografuoti nelabai norinčias panytės buvo nepaprasta užduotis. Bėgiojo nuplukęs, visa fotosesija truko daugiau nei 2 valandas, jau mes patys sakėm, kad pakaks. Nuotraukų CD gavom mėnesio bėgyje, nenuvylė nė viena nuotrauka. Tad jei Jums patinka Jo nuotraukos, manau tikrai nenusivilsite.

QUOTE(Katinas79 @ 2011 03 31, 23:30)
Nors ir pasakai ko tikiesi, deja, ne visada ta ir gauni...
Mes net specialiai internete albuma sukureme, ale kokiu foto noretume, ir nusiunteme nuoroda savo "fotografui"- garantuoju, kad jis jo net neziurejo, nes nei vienos nuotraukos ale panasios nesigavo...
Mes net specialiai internete albuma sukureme, ale kokiu foto noretume, ir nusiunteme nuoroda savo "fotografui"- garantuoju, kad jis jo net neziurejo, nes nei vienos nuotraukos ale panasios nesigavo...
nuosirdziai turiu pasakyti, kad profesionalus fotografas dirbs taip kaip dirba jis. jis turi darbo stiliu ir kito darbu nekopijuos, juolab kad nuotraukos priklauso ne nuo pageidavimu, bet nuo oro, nuotaikos, sviesos, aplinkos, laiko. realiai jus turite rinktis fotografa, kurio braizas yra artimiausias Jusu pageidavimams. galima nebent ivertinus asmeninius fotografo darbus bakstelti pirstu, kad sios foto Jums labiausiai patinka, tada jis galetu atsizvelgdamas i aplinkybes pasiulyti kaip bendradarbiaujant kartu to galima pasiekti
QUOTE(D&R @ 2011 04 01, 01:24)
As mergaites vis dar paieskose 
tik sarasas mazeja
liko fotoface, navickas, i4u, auders.lt, slstudija,vitafoto
ir siaip aciu uz komentarus atrasiusioms

tik sarasas mazeja

liko fotoface, navickas, i4u, auders.lt, slstudija,vitafoto

ir siaip aciu uz komentarus atrasiusioms

dar pamazinsiu sarasa... SLstudija nebent galite rezervuoti rudeniui
QUOTE(she @ 2011 04 02, 10:51)
nuosirdziai turiu pasakyti, kad profesionalus fotografas dirbs taip kaip dirba jis. jis turi darbo stiliu ir kito darbu nekopijuos, juolab kad nuotraukos priklauso ne nuo pageidavimu, bet nuo oro, nuotaikos, sviesos, aplinkos, laiko. realiai jus turite rinktis fotografa, kurio braizas yra artimiausias Jusu pageidavimams. galima nebent ivertinus asmeninius fotografo darbus bakstelti pirstu, kad sios foto Jums labiausiai patinka, tada jis galetu atsizvelgdamas i aplinkybes pasiulyti kaip bendradarbiaujant kartu to galima pasiekti
jo jo.. vertetu pasidomet del datu - nes kai as ieskojausi - tai issiunciau apie 40 uzklausimu is kuriu puse atkrito del uzsimtumo mano datai, paskui del kainos ir t.t.

QUOTE(agnera_jewellery @ 2011 04 02, 11:39)
jo jo.. vertetu pasidomet del datu - nes kai as ieskojausi - tai issiunciau apie 40 uzklausimu is kuriu puse atkrito del uzsimtumo mano datai, paskui del kainos ir t.t. 

Nebrangiai, gerai ir graziai FOTOGRAFUOJA, FILMUOJA
http://www.saldifoto.lt/
QUOTE(Svajūnė @ 2011 04 01, 17:30)
Man teko susidurti, praėjusią vasarą. Tik ne vestuvėse. Jis fotografavo mano vaikus. Galiu pasakyti tik šilčiausius žodžius. Labai malonus žmogus, dirbantis nuoširdžiai. Mes fotosesiją pas Jį buvom gavę dovanų, fotografavo gamtoje, erdvė buvo didelė, o spėti paskui 2 mažas energija trykštančias ir fotografuoti nelabai norinčias panytės buvo nepaprasta užduotis. Bėgiojo nuplukęs, visa fotosesija truko daugiau nei 2 valandas, jau mes patys sakėm, kad pakaks. Nuotraukų CD gavom mėnesio bėgyje, nenuvylė nė viena nuotrauka. Tad jei Jums patinka Jo nuotraukos, manau tikrai nenusivilsite.

aciu uz atsakyma

Mano draugų vestuves fotografavo ši fotografė gal bus naudinga kam.
QUOTE(agnera_jewellery @ 2011 03 30, 12:23)
as pati susitikus buvayu su nr. 1 - tai man labai jis vienodas fotkinimo vietas megsta - visos vestuves vilniuj botanikos sode fotkintos
nu ner taip blogai, bet sakau... kakzaip man asmeniskai toks gal biski senovinis pasirode..
nr.7 liuks - mano nuosirdi rekomendacija, nes buvau ziauriai patenkinta rezultatu! tik jis beveik visam sezonui uzimtas, tai pries mastant pasiklauskit ar laisvas jis.
o apie kitus nieko nezinau...
P.S. pasiziurinekit www.wed.lt ten visi fotografai vienoj vietoj sukisti

nr.7 liuks - mano nuosirdi rekomendacija, nes buvau ziauriai patenkinta rezultatu! tik jis beveik visam sezonui uzimtas, tai pries mastant pasiklauskit ar laisvas jis.
o apie kitus nieko nezinau...

P.S. pasiziurinekit www.wed.lt ten visi fotografai vienoj vietoj sukisti

jei galit ir apie siuos kas esat susidurusios parasykit www.vestuviufotografai.com
QUOTE(liuuuu @ 2011 03 02, 20:41)
Labutis, gal esate susidure ar girdeje ka apie fotografa Kesta Masilioni?
nuotraukos

QUOTE(sandralija @ 2011 03 16, 14:54)
sveika, mes savo savo sventei ji pasirinkome

QUOTE(mama_mamumte @ 2011 04 04, 22:54)
Man patiko