Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (89 tema)

o la la la, man fonas nelabai ir tos tapkutės pirmojoj nesižiūri. g.gif Antroji siužetiškai įdomesnė. 4u.gif
sayonara, man trečioji geriausia. bigsmile.gif

nelabai turiu ką įdomaus. tai va, auto. blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Duoma, akys nuostabios, dryžiukai taip pat 4u.gif o kliūna, kažkas ant sienos, atrodo, kad nevykusiai klonuota. ir apačia sunkoka( sukniubimas ją duoda), aš tikriausiai kirpčiau iš abiejų pusių po centimetrą nuo rankų 4u.gif
Atsakyti
Su kovo 8, mielosios bendrabūrelio atstovės!!!!!!!! biggrin.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Bonda, mmm wub.gif

Būkit mylimos, gerbiamos tikrų vyrų wub.gif
Atsakyti
Su sventem, mergaites 4u.gif smile.gif

Aciu visoms uz pastabas, ypac sayonarai wink.gif
Panasu salta dusa gavau ir pradinukiu temoje smile.gif Taip, kad yra su kuo dirbti... blush2.gif

Gal as kiek pasiskubinau pas jus? Matau, kad man ir pradinukese mokytis dar nemazai yra ko... ir su fonu tvarkytis ir buitiskuma graziai pateikti, ir detales apgalvoti ir pastebeti fotografuojant bei tvarkant foto... ir n kt. dalyku...Nenoriu tersti eterio, o ir jusu darbus man sunku komentuoti, apart "grazu"...

ND kriaukliu antraja verciau originalia i JB nes nesupratau, kad reikia perfotografuoti, tvarkant WB... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 03 08, 14:57)
Su sventem, mergaites 4u.gif  smile.gif

Aciu visoms uz pastabas, ypac sayonarai wink.gif
Panasu salta dusa gavau ir pradinukiu temoje smile.gif Taip, kad yra su kuo dirbti... blush2.gif

Gal as kiek pasiskubinau pas jus? Matau, kad man ir pradinukese mokytis dar nemazai yra ko... ir su fonu tvarkytis ir buitiskuma graziai pateikti, ir detales apgalvoti ir pastebeti fotografuojant bei tvarkant foto... ir n kt. dalyku...Nenoriu tersti eterio, o ir jusu darbus man sunku komentuoti, apart "grazu"...

ND kriaukliu antraja verciau originalia i JB nes nesupratau, kad reikia perfotografuoti, tvarkant WB... doh.gif

4u.gif
Atsakyti
Duoma, grazi esi ir auto patinka thumbup.gif Tik kairej siena aptepliota blasko, ar kas ten nzn smile.gif

Sios savaites vaikiska vel ax.gif

user posted image
Atsakyti
Duoma, užkibau už Tavo portreto. O gal tik noriu prieštarauti. Bet gal tai ir yra užkibimas. Man patinka. Patinka išraiška, plaukai - pereinantys į juodą foną ir plaukai gyvenantis savo plaukuotą gyvenimą. Patinka ranka. Prisimenu tokį antrokės portretą, sena uniforma. Ir patinka ta makaliūzė - raidės, siluetas, vaiduoklis ant sienos. Jei jo nebūtų, būtų kitaip. Bet dabar matau svajingą, atsiribojusią merginą ir kažkokios plėšrios gėlės šešėlį. Bet kam tai rūpi. Toks keistas jausmas. Mane traukia.
Atsakyti
Duoma, esi be galo be krašto žavinga mergina.. mano komplimentai. ramus, geras žvilgsnis. uf. gražu.. 4u.gif
nuotraukoje man per daug apačios palyginus su nupjautu pakaušiu. daryčiau klasikinį formatą ir problema dingtų wink.gif
Atsakyti
Šiandien sugalvojau vaikus fotografuoti, pavasarinė nuotaika ir galvos skausmas su ja smile.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 09 kovo 2011 - 17:54
dar smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
nepatinka man tas gelsvumas, "vaško efektas", ypač matomas paskutinėje. Pirmoj iš aukštesnės žinutės tai erdvės norisi. Įtariu be to efekto viskas mano akiai būtų geriau. O daugiau nežinau. blush2.gif
Atsakyti