Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (89 tema)

C-girl, nors ir panašios, bet ta antroji įdomi ir juokinga, o jb, tai jau mačiau, labai labai patinka 4u.gif

Antajo, gražu 4u.gif švelnus portretas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 10 kovo 2011 - 20:45
QUOTE(sayonara @ 2011 03 10, 18:56)
Alabama, toks apšvietimo būdas, laikoma, kad tai tobula šviesa.
http://en.wikipedia....brandt_lighting

Aciu:)
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2011 03 10, 14:08)
Ačiū, Armanai, jau turiu adapterį 4u.gif Tinka jis mano visiems turimiems objektyvams thumbup.gif  Užsukau, o kai nusukti reikėjo nebežinojau kodėl neišeina ir išsigandau doh.gif  kad mygtuką reikia spaust visai iš galvos išgaravę buvo biggrin.gif

Svarbu, kad tiko ax.gif smile.gif

c-girl, man paskutinios dvi nerealiai gražios ir jaukios wub.gif wub.gif

Antajo, labai gražus portretas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2011 03 10, 09:24)
ačiū 4u.gif
aš Melodi pamiršau pakomentuoti, man patinka, bet rankytė atrodo kaip netikra dėl spalvos  4u.gif

Cgirl, faino spalvos, bet pats portretas neužkabina smile.gif  O mačiau turi labai fainų juostinių wub.gif

Na, kadravimo jau nepakeisiu, galiu nebent su apdirbimu pazaist, ta rankyte matyt del vertimo i jb tokia. Kadangi naujagimiu oda nepabijokit to zodzio klaiki kai valosi, tai bais sunku. Glamurint labai nenorejau, tai kiek sugebejau tvarkiau rankiniu budu ir slepiau po jb, tai vat ta rankyte realiai kitos spalvos nei veidas, uztai nesuderinau matyt rolleyes.gif

QUOTE(Sea_ @ 2011 03 10, 17:05)

Aisku neisduosi kaip cia padarei biggrin.gif Man labai grazu, iskart Alisa stebuklu salyje matau bigsmile.gif As tai nesu pries actionus ir teksturas, man patinka su PS zaist. Aisku, rimti fotografai taip nedaro, bet as ir nepretenduoju i rimtus, as darau kas man patinka, o man grazu kai kada ir taip 4u.gif

QUOTE(antajo @ 2011 03 10, 20:21)
C- Girl, ta antrojo man labiau patinka..  smile.gif

cia i trikampiu tema.. cia as bandziau pataikyt biggrin.gif

Labai modelis israiskingas, ir portretas grazus 4u.gif

C-girl, trecioji wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2011 03 11, 12:39)

Aisku neisduosi kaip cia padarei biggrin.gif  Man labai grazu, iskart Alisa stebuklu salyje matau bigsmile.gif As tai nesu pries actionus ir teksturas, man patinka su PS zaist. Aisku, rimti fotografai taip nedaro, bet as ir nepretenduoju i rimtus, as darau kas man patinka, o man grazu kai kada ir taip 4u.gif

melodi, nesutinku, kad rimti fotografai taip nedaro.. daro ir dar kaip! juk yra visokios rusys tu darymu biggrin.gif

aciu mergaites 4u.gif sita mergaote kalbinausi ilgai fotkintis.. na bet pati nesu apsipatenkinus rezultatais.. na bet tikiuosi, kad dar susitiksim smile.gif
Atsakyti
Antajo, patiko portretas 4u.gif

Dekui merginos 4u.gif

Cia dar perziurejau, tai si kadras man mielas, bet jauciu vel tik mamiskai blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2011 03 12, 01:20)
Antajo, patiko portretas 4u.gif
Dekui merginos 4u.gif

Cia dar perziurejau, tai si kadras man mielas, bet jauciu vel tik mamiskai blush2.gif
user posted image

Kokia grazi foto smile.gif o jau vaiko mielumas....
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2011 03 12, 01:20)

jega thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2011 03 12, 01:25)
Kokia grazi foto smile.gif o jau vaiko mielumas....

QUOTE(bonda @ 2011 03 12, 01:30)

Dekui 4u.gif
Atsakyti
c-girl, man patinka smile.gif gal net labiausia is visu paskutiniu.. toks veiksme biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
labas ciocios!
tai kur nuotraukos??? vel miegam??? ziema lyg ir baigiasi.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 03 13, 19:15)
labas ciocios!
tai kur nuotraukos??? vel miegam??? ziema lyg ir baigiasi.. biggrin.gif

užflūdinom jau fb hihihi.gif gal čia nebekelsim biggrin.gif
Atsakyti