Įkraunama...
Įkraunama...

Banali istorija

QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 03 05, 23:36)
labai drąsiai švaistotės išsireiškimai, tai būkit maloni atsakyti į klausimą - KO MOKINSITE SAVO VAIKUS???

Aguona, aš jau mokinu savo vaiką wink.gif
Žinot kaip tik turiu dilemą, kad mano vaikas yra per daug teigiamas. T.y. kai nueinam į darželį, pvz kiti vaikai mušasi, o mano nežino ką daryt, nes lyg ir niekas namuose nesimuša, ir šiaip auklėtas nesimušti.. Taip pat su vaikų rėkimas ir terorizavimais, vienas vaikas pribėgęs pradėjo šaukti - o mano į ašaras.. Nes namie niekas nešaukia ir neisterikuoja. Ir manęs klausia kas tai mergaitei negerai? Aš pasakiau kad turbūt skaudėjo labai pilvuką..O vaikų mamos labai tolerantiškos, ir įsikiša tik, kai jau jų vaikus spardo g.gif
Galiu išreikšti pastebėjimą , kad šiuolaikiniai vaikai tikrai labai agresyvus. ir dar kad jų tėvai būdami šalia visiškai nieko nedaro ir nedrausmina. Turbūt irgi labai tolerantiški.
Ir vat tiesa sakant nežinau ką daryti tokioje situacijoje, ar pasakyti, kad duok atgal jei lenda? ar ir toliau sakyt, kad reikia gražiai elgtis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vavava: 06 kovo 2011 - 00:48
QUOTE(vavava @ 2011 03 06, 02:47)
Žinot kaip tik turiu dilemą, kad mano vaikas yra per daug teigiamas. T.y. kai nueinam į darželį, pvz kiti vaikai mušasi, o mano nežino ką daryt, nes lyg ir niekas namuose nesimuša, ir šiaip auklėtas nesimušti.. Taip pat su vaikų rėkimas ir terorizavimais, vienas vaikas pribėgęs pradėjo šaukti - o mano į ašaras.. Nes namie niekas nešaukia ir neisterikuoja. Ir manęs klausia kas tai mergaitei negerai? Aš pasakiau kad turbūt skaudėjo labai pilvuką..O vaikų mamos labai tolerantiškos, ir įsikiša tik, kai jau jų vaikus spardo  g.gif 
Galiu išreikšti pastebėjimą , kad šiuolaikiniai  vaikai tikrai labai agresyvus. ir dar kad jų tėvai būdami šalia visiškai nieko nedaro ir nedrausmina. Turbūt irgi labai tolerantiški.
Ir vat tiesa sakant nežinau ką daryti tokioje situacijoje, ar pasakyti, kad duok atgal jei lenda? ar ir toliau sakyt, kad reikia gražiai elgtis?

Baikit , neatsakys jos , tai joms per sunkus klausimas .
Atsakyti
Aš niekur ir nieko nekaltinu-konstatuoju faktą. Išmokite skaityti. Man jūsų nuomonė-na ką aš žinau g.gif O kaip jūs manot-ji turėtų būt svarbi? Nesusireikšminkit unsure.gif
QUOTE(senmerge @ 2011 03 05, 23:46)
čia tik jūsų kvaila ir klaidinga nuomonė , kad aš pagiežinga pikta ir visokia kitokia . Jūs kaltinate mane pagieža , kategoriškumu , neapykanta , nors pas pačią to gėrio daug daugiau , negu pas mane . O kodėl aš turiu būti pakanti , matydama , kad jūs čia prisimylėjusi guodžiatės , kad nusprendėte , kad neturiu teisės išsakyti savo nuomonės , nes matote ji tamstas labai žeidžia .

Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 03 06, 01:43)
Tai pasakykit , kas yra moralė , kaip tai apibūdintumėt ( nereikia svaičiojimų apie toleranciją ) Negaliu tolerantiškai žiūrėti į žliumbiančias lengvabūdes .

Senmerge, SM as laaaabai daug esu parasiusi apie morale, jos normas ir t.t. Anksciau, be ne dabar, as puldavau aiskinti kiekvienam, kuris grybaudavo, kaip matau bergzdzias darbas. Vel rasyti, dekui, jau igriso, as ne Sizifas

Analogiskai, nevirskinu chamu ir civilizuotai bandau jiem pateikti kita matymo kampa.

Velgi naiviai tikiuosi, na gal...
Atsakyti
Be o tolerantiškosios musulmonės galiu atskleisti , kad mano kirpėjas - gėjus . Kirpausi ir ruošiuosi toliau kirptis pas jį . Kaip jums ši žinia ? Ar nepribloškė tolerantiškų ribotų pažiūrų moterėlių ?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 03 05, 23:41)
Man patinka kaip jus bandote manipuliuoti opinija. Bet jus ne Niccolò Machiavelli.

Pasiulymas, kartais savo izvalgas pasimatuokite ir sau.

Kiekviena diena analizuoju save wink.gif

QUOTE(Moonte @ 2011 03 05, 23:46)
Dieve mano ir tai suaugsio brandaus zmogaus mintys, kuris kiekvienam savo poste raso apie morale, morales normas, ribas ir t.t. Kai pats jas riboja tik siauro savo pasaulelio ribose.

Gerai, sokam nuo jusu atspirties tasko. Tuomet kokios problemos, visi turim savo asmenine morale, morales normas, ju ribas.

Tarkim, kuo jusu morale yra geresne uz manaja?

Moonte, o jus tikėjotes 50lapų traktato apie mano moralės samprata? tai būtų labai naivu iš jūsų pusės wink.gif
Aš nesilyginu nei į jus, nei į temos autore. Nes ne ta svorio kategorija, kad lygintis wink.gif
Ir man net nebeįdomios darosi diskusijos tiesa sakant. Nes išmetami visi žodžiai iš konteksto, įsikandamas vienas sakinys ir pristojama su juo.. Jei jūs visiškai nieko nesupratot iš tiek daug, kiek aš parašiau.. Tai tebūnie kaip norit:).
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 03 06, 02:52)
Senmerge, SM as laaaabai daug esu parasiusi apie morale, jos normas ir t.t. Anksciau, be ne dabar, as puldavau aiskinti kiekvienam, kuris grybaudavo, kaip matau bergzdzias darbas. Vel rasyti, dekui, jau igriso, as ne Sizifas

Analogiskai, nevirskinu chamu ir civilizuotai bandau jiem pateikti kita matymo kampa.

Velgi naiviai tikiuosi, na gal...

Bet šioje temoje , pripažinkit jūs buvot labai kategoriškos . vien todėl , kad viena draugė musulmonė , kita susidėjo su musulmonu , dar neleidžia niekinti kitaip mąstančių žmonių .
Atsakyti
Neapsimeskit kvaila, gerai.
Atsakykit-mokysit vaiko tokios pat pseudo moralės (kurią propaguojat pati) niekinti kitą rasę, kultūrą, vienišas mamas, gal kitaip besirengiančius, kitų politinių pažiūrų, juodą darbą dirbančius, ir etc. žmones?
QUOTE(vavava @ 2011 03 05, 23:47)
Žinot kaip tik turiu dilemą, kad mano vaikas yra per daug teigiamas. T.y. kai nueinam į darželį, pvz kiti vaikai mušasi, o mano nežino ką daryt, nes lyg ir niekas namuose nesimuša, ir šiaip auklėtas nesimušti.. Taip pat su vaikų rėkimas ir terorizavimais, vienas vaikas pribėgęs pradėjo šaukti - o mano į ašaras.. Nes namie niekas nešaukia ir neisterikuoja. Ir manęs klausia kas tai mergaitei negerai? Aš pasakiau kad turbūt skaudėjo labai pilvuką..O vaikų mamos labai tolerantiškos, ir įsikiša tik, kai jau jų vaikus spardo  g.gif 
Galiu išreikšti pastebėjimą , kad šiuolaikiniai  vaikai tikrai labai agresyvus. ir dar kad jų tėvai būdami šalia visiškai nieko nedaro ir nedrausmina. Turbūt irgi labai tolerantiški.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raudonoji_Aguona: 06 kovo 2011 - 01:02
QUOTE(vavava @ 2011 03 06, 01:47)

Tai as ir sakau, jei zmogui toelrancija tapatu abejingumui. Tai ka gali padaryti. Tik ji pagaileti.

Kaip nekesita, pas mane buvo analogiska situacija. Tik maniskis bande teisinti ta vaika, kad anas neva netrurejo argumentu, vaikui buvo 5 metai.

Isaugo pacifistu, jis jau savarnkiskas. Ismoko valdyti aplinkiniu agresija, tevas ji nuvede i Rytu kovos menu mokykla. Dabar domisi rytu filosofija.

Yr jusu nemegiamo musulmono rubajatas, kurias SM kartoju ne prima karta, panasiai kaip ir su morale.

Ar siam pasauly kas be nuodemes, sakyk?
Kodel gi be demes tik rodomes sakyk?
As blogas, o tu man uz tai piktu atmoki,
Ar nesame abu vienodi mes, sakyk?

Omaras Chajamas
Papildyta:
QUOTE(senmerge @ 2011 03 06, 01:50)
Baikit , neatsakys jos , tai joms per sunkus klausimas .

Tikiuosi, mano atsakymas i si labai sudetinga klausima, tiks ir bus uzskaitytas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vavava @ 2011 03 06, 00:47)
Neaukšto ūgio, apvalaina moterį.

Čia, kaip suprantu, yra charakterio trūkumas ?

Vien aguonos jūsų avatvare ir jūsų slapyvardis man asociajuojasi, kad jums koks 48 vietoj 38 širdyje.

Va po šito supratau, kad užtenka ir man su skolintu avataru vaikščioti, reikia susigražinti tikrąjį savo veidą.
Atsakyti
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 03 05, 23:57)
Neapsimeskit kvaila, gerai.
Atsakykit-mokysit vaiko tokios pat  pseugo moralės (kurią propaguojat pati) niekinti kitą rasę, kultūrą, vienišas mamas, gal  kitaip besirengiančius, kitų politinių pažiūrų, juodą darbą dirbančius, ir etc. žmones?

Na va ir vėl prasideda.. Kur parašiau, kad niekinu juodą darbą dirbančius žmones? Parašiau, jog manau , kad jūs nedirbat labai gero darbo, nes kai kurie sakiniai vertė kitaip mane mąstyti.. Tai gal dar jus paniekinau , jog pasakiau kad jus neaukšto ūgio? doh.gif Paklausėt koks įspudis susidare apie jus, o viską išvertėt taip lyg tai būtų visiškas blogis viskas ką aš pasakiau. Nors tai net neturėjo nieko bendro su tuo.
Bet ir kantrybės čia reikia turėti doh.gif
Vienišų mamų niekada neniekinau ir neniekinsiu, ką jūs čia šnekat?
Aš šneku apie pavyzdį vaikams. Jau pavargau tą kartoti.
Tiesa sakant tikrai nemokysiu jo rasizmo, ar dar kažkokių dalykų apie kitataučius. Manęs niekas nemokė, pati susidūriau ir pasidariau savo išvadas.. Mano vaikai irgi patys pasidarys išvadas;) O aš tik pasistengsiu būti šalia, kad padėčiau jiems tada, kai jiems manęs reikės.
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 03 06, 01:53)
Be o tolerantiškosios musulmonės galiu atskleisti , kad mano kirpėjas - gėjus . Kirpausi ir ruošiuosi toliau kirptis pas jį . Kaip jums ši žinia ? Ar nepribloškė tolerantiškų ribotų pažiūrų moterėlių ?

Pasimeciau, kaip as esu agnostike klausimas yra neman/ar man?

Siaip gejai trukdo jusu vavavai.
Atsakyti