Įkraunama...
Įkraunama...

Banali istorija

QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 03 06, 03:05)
Tikrai ne ta svorio kategorija-iki jūsų nekultūros mums labai toli. Jums turėtų būti gėda, manyčiau. Ir apie pačią diskusiją - irgi-nuo atsakymų bėgat, nes tiesiog neturit ką pasakyti.

Nesupratau , už ką turi būti gėda jai , kad jums nesulindo ...? Jūs visada to tikitės iš kitų ? Jau kas ir susireikšmina čia , tai tik jūs . Jau sakiau , kad čia niekas neturi teisės jums paprieštarauti .
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 03 06, 01:46)
Dieve mano ir tai suaugsio brandaus zmogaus mintys, kuris kiekvienam savo poste raso apie morale, morales normas, ribas ir t.t. Kai pats jas riboja tik siauro savo pasaulelio ribose.

Gerai, sokam nuo jusu atspirties tasko. Tuomet kokios problemos, visi turim savo asmenine morale, morales normas, ju ribas.

Tarkim, kuo jusu morale yra geresne uz manaja?

Ji nesilaiko vieno is desimties Dievo isakymu "mylek savo artima.kaip save pati" (i artimo savoka ieina ir juodaodziai,gejai,musulmonai ir kiti "baisus" zmones),bet laiko save l.moralia.Paradoksas
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 03 06, 02:15)
Liaudiškai tariant esate ateistė , tai iš kur pas jus bus moralė , kuria remiasi dešimt dievo įsakymu .

Taip taip, ant laužo juos visus, ant laužo. Kaip senais gerais laikais. Bo bedieviai yra nežmonės ir net nelietuviai.
Atsakyti
QUOTE(vavava @ 2011 03 06, 02:14)
Nėra be nuodėmes žmonių. Tik nuodemės būna skirtingų dydžiu, čia atsakiau į tavo postą, neliečiant temos. Kad dabar nerašytumėt vėl išgalvoto kokio sakinio, kurį perskaitysite tarp eilučiu wink.gif

Na nereikia, man priskirti savo lauru. Situo piktnaudziaujate jus.

Siaip, as jus kaip ir nieko neklausiau, tik atsakiau i jusu pateikta, neva sunku klausima, ka pasakyti vaikui?

O jei kalbeti apie rubajata, tai jis visai ne apie tai.
Papildyta:
QUOTE(due drops @ 2011 03 06, 02:19)
Ji nesilaiko vieno is desimties Dievo isakymu "mylek savo artima.kaip save pati" (i artimo savoka ieina ir juodaodziai,gejai,musulmonai ir kiti "baisus" zmones),bet laiko save l.moralia.Paradoksas

Va tame ir yra problemyte, kad morale yra vertybe tik asmenine. Visos kitos, kaip ir nera rodiklis.
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2011 03 06, 03:13)
Tai kas čia tokios buvo labai kategoriškos? Oglasite viesj spisok, požaluista.

Niekas čia jums neatneš ant lėkštutės ir nesukramtys , skaitykit nuo pradžių , kai rasit savo draugių vardus , tai galėsit įtraukti į tą sąrašą .
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2011 03 06, 00:17)
Detalės yra labai iškalbingos, ypač tų žmonių, kurie įsivaizduoja, kad bando perteikti visumą, postuose. Miškas irgi ne iš medžių sudarytas, o iš konkretaus alksnio, beržo, eglės ir t.t.

jei nori - galiu ta tema su tavim padiskutuoti, bet tai bus visiškas offtopic.

Nes pavargsiu paskiau rašyti, kuris sakinys, kuriam žmogui skirtas, o gal išvis niekam neskirtas - tiesiog pamąstymas.
Papildyta:
beja Aguona, kokio klausimo jums dar neatsakiau?
Papildyta:
QUOTE(due drops @ 2011 03 06, 00:19)

Ką darysi, nėra mano arkliukas Biblija wink.gif ir daug ten vietų, kurios man svetimos yra.
Beje, niekur nerašiau, kad esu labai morali, tai jūsų prielaidos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vavava @ 2011 03 06, 02:18)
Todėl, kad nebuvo mokomas muštis. Namuose esančia agresija būdavo drausminama, arba sakoma, kad taip negražu daryti. Manau normali reakcija wink.gif
Jei visos mamos drausmintu, gal nebūtų tiek savižudybių paskiau mokyklose, dėl smurto ir tyčiojimosi tapr bendraamžiu;)

Vaiko nereikia mokinti muštis. Bet išmokinti apsiginti šiais laikais - būtina. Jei vaikas elgiasi agresyviai - kategorijos "gražu-negražu" jam yra nieko nesakančios. Galbūt jam labai gražu, kai vaza dūžta, ir tada gaunasi, kad mama apie grožį nesupranta nieko. Geriau sakykit, taip kaip yra - kad kitam skauda, kai jį muša, kad gadinamas daiktas, kurio vėliau bus gaila, kad niekas nenorės bendrauti su tuo, kuris daro skauda kitam ir panašiai.
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2011 03 06, 03:20)
Taip taip, ant laužo juos visus, ant laužo. Kaip senais gerais laikais. Bo bedieviai yra nežmonės ir net nelietuviai.

Jei tie bedieviai priimtų tikinčiųjų nuomones ir nebūtų tokie kategoriški , nebūtų trėmę tikinčiųjų , jų nereikėtų deginti ant laužų . Tas ir dabar labai atsispindi , kai visos agnostikės ir ateistės bendrai susivienijo .
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 03 06, 02:15)
"agnostikas gali imtis tam tikrų dievo paieškų bet lygiai taip pat gali būti jam abejingas , vengti klausimo apie galutinę tikrovę ir pasižymėti sąžinės nejautrumu . Agnosticizmas iš dalies sutampa su praktiniu ateizmu ." wikipedija . Liaudiškai tariant esate ateistė , tai iš kur pas jus bus moralė , kuria remiasi dešimt dievo įsakymu . Be to kaip su islamu ir tikėjimu į alacha , juk musulmonai daug religingesni už mus ?

As labai atsiprasau, gal pasirodisiu snobe, bet liaudiskai kalbat, man wikipedija nera rodiklis, is kitos puses, dabar buvau ten nuejusi, nes neesu tos svetaines gerbeja. Matau, reiks jums paskaityti dar karta, ten pateikta turini.

Na as Biblija esu perskaicius, savo malonumui, Korano dar neturiu, bet esu uzsisakiusi, skaiciau Kabala, domiuosi kaip ir sunus rytu filosofija. Kas jus domina?
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 03 06, 02:22)
Niekas čia jums neatneš ant lėkštutės ir nesukramtys , skaitykit nuo pradžių , kai rasit savo draugių vardus , tai galėsit įtraukti į tą sąrašą .

Kadangi praeitą vakarą mudvi jau išsiaiškinome, kad aš dėlioju tūpus smailikus ir nieko nesuprantu, tai jaučiuosi turinti teisę uždavinėti tūpus klausimus: o kas yra mano draugės? Apskritai, ką jūsų nuomone, galima apibrėžti kategorija "draugė" ?
Papildyta:
QUOTE(vavava @ 2011 03 06, 02:24)
jei nori - galiu ta tema su tavim padiskutuoti, bet tai bus visiškas offtopic.

Noriu.
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2011 03 06, 00:25)
Vaiko nereikia mokinti muštis. Bet išmokinti apsiginti šiais laikais - būtina. Jei vaikas elgiasi agresyviai - kategorijos "gražu-negražu" jam yra nieko nesakančios. Galbūt jam labai gražu, kai vaza dūžta, ir tada gaunasi, kad mama apie grožį nesupranta nieko. Geriau sakykit, taip kaip yra - kad kitam skauda, kai jį muša, kad gadinamas daiktas, kurio vėliau bus gaila, kad niekas nenorės bendrauti su tuo, kuris daro skauda kitam ir panašiai.

na matai, kad mano vaikas dar per mažas, kad suprastu visas peripetijas, kada galima muštis, o kada ne. Kai bus kokių penkių metų pabandysiu paaiškinti. Labai gera frazė buvo pasakyta fime Changeling - niekada nepradėk pirmas, bet visada užbaik.
Atsakyti
QUOTE(vavava @ 2011 03 06, 02:18)
1 Šaunu, kad mokotes.
2 Na matyt nemąstanti esu wink.gif dar yra kur augti.

Neveltui rytu filosofas Konfucijus sake "Bijok zmogaus, kuris perskaite viena knyga" Jei ka, si posaki reikia suprasti ne pazodziui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 06 kovo 2011 - 01:42