Įkraunama...
Įkraunama...

Banali istorija

Tų vardų sugalvojusi yra daug - ypač berniukiškų.Aš noriu Adomo, ji nori angliškų vardų; tik dėl mergaitės vardo vieningai esam sutarusios - Elizabeth arba kitaip Elžbieta.
smile.gif
QUOTE(Kristule05 @ 2011 03 05, 20:20)
ot šaunuolė mergaitė thumbup.gif svetimoje šalyje tiek pasiekti smile.gif
o gal lelioukui jau vardą turite?ar sesutė gal jau sugalvojo? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 03 05, 22:02)
Tų vardų sugalvojusi yra daug - ypač berniukiškų.Aš noriu Adomo, ji nori angliškų vardų; tik dėl mergaitės vardo vieningai esam sutarusios - Elizabeth arba kitaip Elžbieta.
smile.gif

tai ir angliški vardai turi savo atitikmenis lietuviškai. smile.gif
o mergaitės angliškai gražiau skamba,o trumpinys elzytė ir lietuviškai gražu smile.gif
mano močiutė turėjo tokį vardą smile.gif
oi ir dar karalienės vardas thumbup.gif
Atsakyti
Aš nežinau tikrai, kaip yra pas musulmonus, nes jis net nesako, kad yra musulmonas g.gif
Bet su mano dukra mielai bendraudavo/ tebebendrauja; ja domėjosi, padėjo surasti mokyklą, sutvarkyti dokumentus, aprodė miestą; dukra mokykloj susižeidė koją, tai ir iš mokyklos parvežt važiavo, ir daktaro ieškojo. Man tikrai patinka šis vyras-subrendęs, šeimyniškas, negirtuoklis - tik turbūt niekad negalėčiau būt antra/trečia ar ketvirta...
Airija tikrai gera šalis gimdyti vaikučiams-rūbai nebrangūs, suskelnės ir maistas- irgi smile.gif

QUOTE(Medute35 @ 2011 03 05, 20:40)
Norėčiau autorės paklausti, kažkur skaičiau, kad musulmonui yra garbė vesti moterį, turinčią vaikų ir užauginti svetimus vaikus.(nesvarbu,kelinta žmona ji taps), ten nėra vaikų globos namų.Ar tai tikrai tiesa?
Tik man būtų sunku susitaikyti su tuo, kad būčiau antra ar trečia.
Vaikas - Dievo dovana  4u.gif , ir man smagu, kad gyvenate tokioje šalyje, kur dukrelę bus lengviau užauginti. 4u.gif  Svarbu pačiai jaustis laimingai, tada visi tai jaus...

Atsakyti
....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raudonoji_Aguona: 05 kovo 2011 - 22:33
kai paskaitai vos ne svajonių vyras smile.gif
tik deja svajonėse verysad.gif
Atsakyti
Kuriai kategorijai skiriate mane? Šiaip, smalsu.. Man susidaro toks įspūdis, kad esat apie šešiašdešimt metų moteriškė, kasdien vaikštanti į bažnyčia, kitaip sakant davatka.
Dar - aš nelaksčiau paskui priešingą lytį - jis manęs siekė. Ir gana ilgai. Nenukrypdamas smile.gif
QUOTE(vavava @ 2011 03 05, 11:42)
kvarta - juodaodį vyrą gali turėti bet kokia balta moteris.. Stora - liekna; jauna-sena; baisi-graži.. Jie labai neišrankūs;)
Likite prie savo nuomones, nes man tiesa sakant vistiek. Tiesiog prioritetai kiti.
Ir nesakykit, kad pati atsidursiu tokioje situacijoje.. Nes aš jau neatsidūriau, nors progų ir galimybių buvo daug. Jei žmogus nėra patinas iš prgimties, jis niekada nelakstys paskui priešingą lytįwink.gif
M00nte,
Turiu tvirta poziciją, ir tikrai suprantu apie ką šneku;)
Bet bele kokiu atveju, nėra mano tikslas jūsų įtikinti kitaip.
Nesuprantu kodėl turiu toleruoti tokius žmones.. Tikrai nesuprantu. Ir žinoma nenoriu  schmoll.gif
Bele kokiu atveju, sėkmės čia esančioms.

Dar klausimas-kodėl jūsų sakiniuose begalybė neiginių-nesuprantu, nenoriu suprasti, neatsidursiu, nedarysiu? Viskas su NE. Labai kategoriška.
Diskusijos esmė tame, kad girdėti ką sako pašnekovas, kitaip sakant, pasistengti pabūti kito kaily, o ne nuolat kartoti-aš nedarysiu, nesuprasiu, nepalaikysiu ir dar 1000 ne. Tik aš turiu savo nuomonę, tik aš viską žinau.
O juk ginčuose gimsta tiesa, jeigu girdima kas sakoma.
Atsakyti
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 03 05, 21:49)
Kuriai kategorijai skiriate mane? Šiaip, smalsu.. Man susidaro toks įspūdis, kad esat apie šešiašdešimt metų moteriškė, kasdien vaikštanti į bažnyčia, kitaip sakant davatka.
Dar  - aš nelaksčiau paskui priešingą lytį - jis manęs siekė. Ir gana ilgai. Nenukrypdamas smile.gif
...

Žinote, jau tikrai nebenorėjau veltis į visas šitas diskusijas. Klausiat kuriai kategorijai jus priskiriu? Aš atsakysiu - o paskiau mane užpulsit, kad jus spardau? Man nesunku pasakyti, ir sakau tai tik todėl, kad pati paklausėt:
Galiu pasakyti, kaip aš jus įsivaizduoju, bet tai tikrai tik mano vaizduotė - jokiu būdu nereiškia, kad tai tiesa. Neaukšto ūgio, apvalaina moterį. Kuri nėra negraži, vidutinė, neišsiskirianti iš minios. gal greičiau per daug turinti kompleksų, nedrąsi, todėl ir neišsiskirianti.. Manau, kad nelabai turite skonį g.gif jau rengiates ir elgiates kaip moteriškė, nors išties galėtumet pakeitus stiliu būti labai jaunatviška..Ir visi galvotu, kad jums 30.. Vien aguonos jūsų avatvare ir jūsų slapyvardis man asociajuojasi, kad jums koks 48 vietoj 38 širdyje. Manau, kad neturite pasisekimo tarp vyrų, ir kad susidėjote su juodulių tikrai ne iš beprotiškos aistros juoduliukams.. Jei tuo pat metu būtų merginės baltaodis, su tokiais pačiais privalumais - būtumet pasirinkusi jį.
Manau, kad jūs pati savęs neįvertinat, ir nežinot visų savo galimybių.
Beje jei apie spejimus, tai nemanau, kad ir dirbat gerą labai darbą.. Nebent turite savo verslą. O atsižvelgiant į jūsų charakterį sunku įsivaizduoti jus prie verslo..
Šeštadieniais niekas geruose darbuose nedirba.
Bet kokiu atveju, manau, nepriskirčiau jūsų prie baisių jei to klausiat, priskirčiau prie tų, kurios savęs neįvertina..
Čia tik mano fantazija ir nieko bendro su realybe gali neturėt dar kartą pabrėžiu visoms gynėjoms.
Kaip nekeista nesu aš žiauriai kategoriškas žmogus, esu linkusi eiti į kompromisus, tikrai ne iš tos kategorijos, kai negalima prieti prie bendro sprendimo.. Nebent tai paliečia kai kurias sritis, ir vienos iš jų vaikai 4u.gif
Ką darysi vienos labai jautrios šuniukams, kitos vyrams, na o aš vaikams..
Nes vaikai - visa ko pradžia, ir ką įdėsime į juos tą ir turėsime.
O kodėl griežtokai parašiau? Todėl, kad tarkim kur jūs susitinkat su savo draugais? atsivedat į namus, ar pati išeinant? Bet kokiu atveju tai nėra labai geras dalykas, todėl, kad jei pati išeinat - reiškias paaugle paliekat viena namuose.. Jei pas save atsivedat - tai dukra mato, kad yra normalu susitikus pabendravus kelis mėnesius gultis į lovą.. ir normalu dažnai keisti partnerius. Ir normalu net lauktis vaiko be tėvo. Bet kokiu atvėju vaikas yra džiaugsmas, ir aš tikrai džiaugiuosi, kad bent jau pradėjote dabar laukti ateinančio vaikučio.
O apie patelių gimine turėjau mintyje, kad yra moterų kategorija kurios negali gyventi be vyrų, labai nenoriu leistis į smulkmenas, kad nesakytumet, kad vėl kažką įžeidinėju. Tiesiog aš nesu ta, kuriai reikia butinai vyriškų kelnių namie wink.gif
Naują gyvenimą galime pradėti kiekvieną dieną 4u.gif
P.S. Labai jau netiksliai mane apibūdinote wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vavava: 05 kovo 2011 - 23:48
Jadze,
Aš autorei siūlau sustoti mąstyti apie savo visus ex, pradėti mėgautis motinyste ir lauktis ateinančio vaikelio.

Moonte, toleruokit ką tik norit. Betuoleruojant visiems dabar gėjai gali įsivaikinti berniukus ir mergaites , beje gėjų nieks nebaudžia čia UK už santykiavimą su 14 mečiais.. Tolerancija...
Kam reikalingos tada moralės ribos, jei viską reikia toleruoti? tada reiktu moralę išvis išbraukti iš žodyno.

Praline, kai būsiu sena, jei jau alzhaimeris trenks į galvą - duosiuos kad ir su visu senelių pencijonu.. Aš aiškiai pasakiau, kad normalu eit per diedus, kol neturi vaikų, ir gyveni dėl savęs. Bet su ta diena kai gimsta vaikas, ir kol jis gyvena su tavimi - tu turi būti jam pavyzdys. Nes būtent tėvai formuoja vaiko asmenybę, ir jie nulemia koks vaikas bus suaugęs žmogus.
Atsakyti
QUOTE(vavava @ 2011 03 06, 01:03)
Moonte, toleruokit ką tik norit. Betuoleruojant visiems dabar gėjai gali įsivaikinti berniukus ir mergaites , beje gėjų nieks nebaudžia čia UK už santykiavimą su 14 mečiais.. Tolerancija...
Kam reikalingos tada moralės ribos, jei viską reikia toleruoti? tada reiktu moralę išvis išbraukti iš žodyno.

Raudonoji aguona, yra gera anglu patarle "Nezadinkite mieganti suni".
.......................

Vavava,
Zinot, esme yra tame, kad man jusu leidimo, ir palaiminimo nereikia ka man toleruoti.
Del 14 meciu, tai melas. Bet dar vienas jusu paveiksla apibudinantis strichas ne tik rasizmas, bet ir homofobija ryskeja. Taip, tolerancija, zmogaus laisve yra vertybe. Bet gi jums tai asocijuojasi tik su palaidumu, kuris nieko bendro su tuo neturi. Cia jau jusu problemos, kad tik tiek sugebat izvelgti.

Ir vel morales ribos.

Pakartosiu klausima, kokios gi tos morales ribos konkreciai?Jei jus apie tai kalbate. Ir kokiom morales normom nusizenge musu gerbiama temos autore? jei galima papunkciui 1, 2, 3 ir t.t.

O apie kokia morale mes kalbame? Konkreciai
Atsakyti
O man atrodo, kad esat persiskaičius visokio ala pseudo psichologinio šlamšto, kurio dabar rasi kiekvienam interneto puslapy, kurį beatsiverstum.
Man atrodo, kad rašėt ne apie mane, o apie save(turiu omeny savo aprašą, nes jame nieko nėra absoliučiai nė iš toli panašaus į mane); o kadangi visas savo galimybes būti laiminga(nors jų turėjot begales) jau praleidot, nes gimė vaikas - tai dabar sėdit labai nelaiminga, ir moralizuojat mane, kurios nepažystat. Iš pradžių prilyginot narkomanei prie prekybos centrų, po to pareiškėt, kad mano dukra nelaiminga. Paklausiu-ne per drąsiai švaistotės išsireiškimais? Nežinau ko mokėtės (labai panašu į savamokslę žurnalų skaitytoją), bet akivaizdu, kad net labai gerus tėvus turedama, neišmokot elementarių bendravimo taisyklių ir jokios kultūros. Ir šitoj vietoj noriu jūsų paklausti - taip mokinsit ir savo vaikus? Rasizmo, nekultūros? Nepakantos kitam žmogui, gyvenančiam netaip? Neapykantos kito tikėjimo žmogui?
Dabar man aišku iš kur smurtas ir rasizmas netgi pradinėj mokykloj. Nes kaip sakėt - ką įdėsi į vaiką, tą turėsi. Bravo.
QUOTE(vavava @ 2011 03 05, 22:47)
Žinote, jau tikrai nebenorėjau veltis į visas šitas diskusijas. Klausiat kuriai kategorijai jus priskiriu? Aš atsakysiu - o paskiau mane užpulsit, kad jus spardau? Man nesunku pasakyti, ir sakau tai tik todėl, kad pati paklausėt:
Galiu pasakyti, kaip aš jus įsivaizduoju, bet tai tikrai tik mano vaizduotė - jokiu būdu nereiškia, kad tai tiesa. Neaukšto ūgio, apvalaina moterį. Kuri nėra negraži, vidutinė, neišsiskirianti iš minios. gal greičiau per daug turinti kompleksų, nedrąsi, todėl ir neišsiskirianti.. Manau, kad nelabai turite skonį  g.gif  jau rengiates ir elgiates kaip moteriškė, nors išties galėtumet pakeitus stiliu būti labai jaunatviška..Ir visi galvotu, kad jums 30.. Vien aguonos jūsų avatvare ir jūsų slapyvardis man asociajuojasi, kad jums koks 48 vietoj 38 širdyje. Manau, kad neturite pasisekimo tarp vyrų, ir kad susidėjote su juodulių tikrai ne iš beprotiškos aistros juoduliukams.. Jei tuo pat metu būtų merginės baltaodis, su tokiais pačiais privalumais - būtumet pasirinkusi jį.
Manau, kad jūs pati savęs neįvertinat, ir nežinot visų savo  galimybių.
Beje jei apie spejimus, tai nemanau, kad ir dirbat gerą labai darbą.. Nebent turite savo verslą. O atsižvelgiant į jūsų charakterį sunku įsivaizduoti jus prie verslo..
Šeštadieniais niekas geruose darbuose nedirba.
Bet kokiu atveju, manau, nepriskirčiau jūsų prie baisių jei to klausiat, priskirčiau prie tų, kurios savęs neįvertina..
Čia tik mano fantazija ir nieko bendro su realybe gali neturėt  dar kartą pabrėžiu visoms gynėjoms.
Kaip nekeista nesu aš žiauriai kategoriškas žmogus, esu linkusi eiti į kompromisus, tikrai ne iš tos kategorijos, kai negalima prieti prie bendro sprendimo.. Nebent tai paliečia kai kurias sritis, ir vienos iš jų vaikai  4u.gif 
Ką darysi vienos labai jautrios šuniukams, kitos vyrams, na o aš vaikams..
Nes vaikai - visa ko pradžia, ir ką įdėsime į juos tą ir turėsime.
O kodėl griežtokai parašiau? Todėl, kad tarkim kur jūs susitinkat su savo draugais? atsivedat į namus, ar pati išeinant? Bet kokiu atveju tai nėra labai geras dalykas, todėl, kad jei pati išeinat - reiškias paaugle paliekat viena namuose.. Jei pas save atsivedat - tai dukra mato, kad yra normalu susitikus pabendravus kelis mėnesius gultis į lovą.. ir normalu dažnai keisti partnerius. Ir normalu net lauktis vaiko be tėvo. Bet kokiu atvėju vaikas yra džiaugsmas, ir aš  tikrai džiaugiuosi, kad bent jau pradėjote dabar laukti ateinančio vaikučio.
O apie patelių gimine turėjau mintyje, kad yra moterų kategorija kurios negali gyventi be vyrų, labai nenoriu leistis į smulkmenas, kad nesakytumet, kad vėl kažką įžeidinėju. Tiesiog aš nesu ta, kuriai reikia butinai vyriškų kelnių namie wink.gif 
Naują gyvenimą galime pradėti kiekvieną dieną 4u.gif
P.S. Labai jau netiksliai mane apibūdinote wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raudonoji_Aguona: 06 kovo 2011 - 00:32
Moonte, aš pasakiau, kad darykit jūs ką norite, ir toleruokite ką norite. Ir vėl blogai?

Nemelas apie 14 mečius, mano pažįstamas čia gėjų klube apsaugoj dirba, tai dar tokių ir toookiųųų istorijų apie juos esu prisiklausius wink.gif

Ir ko jūs kaip užsikirtusi plokštelė vis manęs klausiat to paties? perskaitykit po penkis kartus mano postus, nereikės ir konspektuoti.
Gal suprasit g.gif Nors turbūt nea, juk kiekvienam poste tai pasakau - o jūs vis to paties ir to paties klausiat .. gal geriau nesivarginkit net smile.gif
O konspektu aš jums tikrai nedarysiu;)
Atsakyti
Aš labai jus suprantu, bet negaliu suvokti iš kur ta diskriminacija, neapykanta? Todėl ir klausiau. Labai sunku suprasti žmogų,(vavava) kuris nekenčia visų kitų aplink(nes visi juk vienodi būti negali). Man panašu, kad žmogus neturi elementarios savigarbos. kai negerbia savęs, negerbia kitų. (
QUOTE(Moonte @ 2011 03 05, 23:18)
Raudonoji aguona, yra gera anglu patarle "Nezadinkite mieganti suni".
.......................

Vavava,
Zinot, esme yra tame, kad man jusu leidimo, ir palaiminimo nereikia ka man toleruoti.
Del 14 meciu, tai melas. Bet dar vienas jusu paveiksla apibudinantis strichas ne tik rasizmas, bet ir homofobija ryskeja. Taip, tolerancija, zmogaus laisve yra vertybe. Bet gi jums tai asocijuojasi tik su palaidumu, kuris nieko bendro su tuo neturi. Cia jau jusu problemos, kad tik tiek sugebat izvelgti.

Ir vel morales ribos.

Pakartosiu klausima, kokios gi tos morales ribos konkreciai?Jei jus apie tai kalbate. Ir kokiom morales normom nusizenge musu gerbiama temos autore? jei galima papunkciui 1, 2, 3 ir t.t.

O apie kokia morale mes kalbame? Konkreciai

Atsakyti