QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 03 05, 21:49)
Kuriai kategorijai skiriate mane? Šiaip, smalsu.. Man susidaro toks įspūdis, kad esat apie šešiašdešimt metų moteriškė, kasdien vaikštanti į bažnyčia, kitaip sakant davatka.
Dar - aš nelaksčiau paskui priešingą lytį - jis manęs siekė. Ir gana ilgai. Nenukrypdamas
...
Žinote, jau tikrai nebenorėjau veltis į visas šitas diskusijas. Klausiat kuriai kategorijai jus priskiriu? Aš atsakysiu - o paskiau mane užpulsit, kad jus spardau? Man nesunku pasakyti, ir sakau tai tik todėl, kad pati paklausėt:
Galiu pasakyti, kaip aš jus įsivaizduoju, bet tai tikrai tik mano vaizduotė - jokiu būdu nereiškia, kad tai tiesa. Neaukšto ūgio, apvalaina moterį. Kuri nėra negraži, vidutinė, neišsiskirianti iš minios. gal greičiau per daug turinti kompleksų, nedrąsi, todėl ir neišsiskirianti.. Manau, kad nelabai turite skonį

jau rengiates ir elgiates kaip moteriškė, nors išties galėtumet pakeitus stiliu būti labai jaunatviška..Ir visi galvotu, kad jums 30.. Vien aguonos jūsų avatvare ir jūsų slapyvardis man asociajuojasi, kad jums koks 48 vietoj 38 širdyje. Manau, kad neturite pasisekimo tarp vyrų, ir kad susidėjote su juodulių tikrai ne iš beprotiškos aistros juoduliukams.. Jei tuo pat metu būtų merginės baltaodis, su tokiais pačiais privalumais - būtumet pasirinkusi jį.
Manau, kad jūs pati savęs neįvertinat, ir nežinot visų savo galimybių.
Beje jei apie spejimus, tai nemanau, kad ir dirbat gerą labai darbą.. Nebent turite savo verslą. O atsižvelgiant į jūsų charakterį sunku įsivaizduoti jus prie verslo..
Šeštadieniais niekas geruose darbuose nedirba.
Bet kokiu atveju, manau, nepriskirčiau jūsų prie baisių jei to klausiat, priskirčiau prie tų, kurios savęs neįvertina..
Čia tik mano fantazija ir nieko bendro su realybe gali neturėt dar kartą pabrėžiu visoms gynėjoms.
Kaip nekeista nesu aš žiauriai kategoriškas žmogus, esu linkusi eiti į kompromisus, tikrai ne iš tos kategorijos, kai negalima prieti prie bendro sprendimo.. Nebent tai paliečia kai kurias sritis, ir vienos iš jų vaikai
Ką darysi vienos labai jautrios šuniukams, kitos vyrams, na o aš vaikams..
Nes vaikai - visa ko pradžia, ir ką įdėsime į juos tą ir turėsime.
O kodėl griežtokai parašiau? Todėl, kad tarkim kur jūs susitinkat su savo draugais? atsivedat į namus, ar pati išeinant? Bet kokiu atveju tai nėra labai geras dalykas, todėl, kad jei pati išeinat - reiškias paaugle paliekat viena namuose.. Jei pas save atsivedat - tai dukra mato, kad yra normalu susitikus pabendravus kelis mėnesius gultis į lovą.. ir normalu dažnai keisti partnerius. Ir normalu net lauktis vaiko be tėvo. Bet kokiu atvėju vaikas yra džiaugsmas, ir aš tikrai džiaugiuosi, kad bent jau pradėjote dabar laukti ateinančio vaikučio.
O apie patelių gimine turėjau mintyje, kad yra moterų kategorija kurios negali gyventi be vyrų, labai nenoriu leistis į smulkmenas, kad nesakytumet, kad vėl kažką įžeidinėju. Tiesiog aš nesu ta, kuriai reikia butinai vyriškų kelnių namie
Naują gyvenimą galime pradėti kiekvieną dieną
P.S. Labai jau netiksliai mane apibūdinote