QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2011 03 06, 00:17)
Detalės yra labai iškalbingos, ypač tų žmonių, kurie įsivaizduoja, kad bando perteikti visumą, postuose. Miškas irgi ne iš medžių sudarytas, o iš konkretaus alksnio, beržo, eglės ir t.t.
Neaukšto ūgio todėl, kad sunku surasti keturiasdešimties beveik moterį, kuri būtų labai aukšta.. Apvalaina, nes medžiagų apykaita letėja su amžium, plius pati rašė kad megėja paskanauti vyno vakarais buvo (dažniausiai tai nebūna vien vynas, būna ir užkanda) ir dar veda neaktyvų gyvenimo būdą..Apie darbą jau rašiau kodėl taip pagalvojau. Apie nejaunatviška stiliu susidariau nuomone, dėl aguonų. Ne todėl, kad aguonos blogis, bet gal todėl, kad kaip taisykle, kaip tik moteriško labai stiliaus - taip ir dievina aguonas. Gyvai pažįstu net tris aguonų gerbėjas.Apie menka saviverte - iš poelgių. Apie požiūri jos į savo dukrą - susidariau nuomone apie jos mamą. Bet tai tik mano galvoje vykstantys dalykai, nebūtinai tai yra tiesa
Miškas būna iš skirtingų medžių, bet dažniausia būna pušynėliai, ar lapuočių miškai. Ir tik vienas kitas koks eglišakis išaugęs. Taip ir su šituo forumu. Buvau susitikusi su forumietėm, ir gal tai dar labiau padėjo susidaryti nuomonę apie viską. Nežinau kodėl, bet laiminga, savim patenkintą žmogų čia sutikti labai sunku. beveik apie kiekvieną galima pasakyti/susidaryti nuomonę vien pažiūrėjus i nicka, avatarą, ir perskaičius kai kurias situacijas, ar postus.
Tai tikiuosi atsakiau, kaip tos mano detalės atsidūrė aprašyme;)
Papildyta:
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2011 03 06, 00:35)
Jūs nuvertinate savo vaiką. Tokius dalykus 3- 4 m. vaikas supranta kuo puikiausiai. Jam galima paaiškinti, kad jis gali pasitraukti į šoną, jis gali ateiti pas suaugusįjį, jis gali paklausti kitą vaiką "Kodėl tu mušiesi" ir pan. Išvardinti visus įmanomus atvejus, aptarti su vaiku ir paklausti, kaip jam pačiam labiausiai patiktų elgtis.
mano vaikui du su puse.. Dar laiko turiu
QUOTE(Moonte @ 2011 03 06, 00:36)
Manyciau, zmogus reikalaujantis is kitu zmoniu moralumo, apeliuojantis i ji ir kalbantis apie morale, elementariai pats privalo buti moralus.
Aų nereikalauju iš nieko - nieko. Aš tik nepritariu kai kuriems gyvenimo aspektams. Bet tikrai nei vienos neverčiu elgtis prieš savo valią. Juk čia forumas. Čia ne vien pritarimai, bet ir kritika būna.
Nebent jei prie temos būtų parašyta, kad laukiu tik palaikymo ir paguodos.. Tada tikrai ne vietoj aš čia būčiau
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 03 06, 00:36)
Aš jūsų klausiau jau du kartus-ko mokysit savo vaikus.
Visoj šitoj temoj buvo niekinami juodaodžiai, musulmonai (nes anot jūsų esu nepilnavertė ir šiaip sau nieko gero moteriškė, nes kitaip nesusidėčiau su musulmonu), mane prilyginot narkomanei , prašančiai išmaldos; nusprendėt, kad mano vaikas nelaimingas, juodadarbei, nes niekas šeštadieniais nedirba; paleistuvei, kuri laksto paskui vyrus ir šiaip prirašėt daug gėrio, kurį tiesiog tingiu cituoti-todėl klausiau ar to paties mokysit savo vaikus? Galvoti taip pat? Niekinti kitus? Ir save laikyt aukščiau visų? Paprastas klausimas.
Aguona, jus tokia apakinta savo įsiučio, kad net nematėt jog aš jau jums parašiau.
Papildyta:
QUOTE(vavava @ 2011 03 06, 00:05)
Na va ir vėl prasideda.. Kur parašiau, kad niekinu juodą darbą dirbančius žmones? Parašiau, jog manau , kad jūs nedirbat labai gero darbo, nes kai kurie sakiniai vertė kitaip mane mąstyti.. Tai gal dar jus paniekinau , jog pasakiau kad jus neaukšto ūgio?

Paklausėt koks įspudis susidare apie jus, o viską išvertėt taip lyg tai būtų visiškas blogis viskas ką aš pasakiau. Nors tai net neturėjo nieko bendro su tuo.
Bet ir kantrybės čia reikia turėti
Vienišų mamų niekada neniekinau ir neniekinsiu, ką jūs čia šnekat?
Aš šneku apie pavyzdį vaikams. Jau pavargau tą kartoti.
Tiesa sakant tikrai nemokysiu jo rasizmo, ar dar kažkokių dalykų apie kitataučius. Manęs niekas nemokė, pati susidūriau ir pasidariau savo išvadas.. Mano vaikai irgi patys pasidarys išvadas;) O aš tik pasistengsiu būti šalia, kad padėčiau jiems tada, kai jiems manęs reikės.
Dar kartą pacitavau.