Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *53 Namučiai...

QUOTE(Aguonytė @ 2011 03 06, 16:07)
ax.gif Peter Mayle ,,Metai Provanse'' , seniai jos norėjau ir niekaip gauti nepavykdavo  biggrin.gif ,įkelk tu savo lentynas nufotkintas  ax.gif
čia šiaip kiek suprantu nupigintos maximos knygos ir tiek..  ax.gif  tik mole jos neiškok užvakar paskutinę pasiėmiau  blush2.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif as atsimenu meskute5 pasake, kad ji yra Mole, turejau susitikt su Fati, pasukau, sakau: graaaaaaaaaaaaait bek i mola, kol as atvaziuosiu, greibk ta knyga ir laikyk lotuliukas.gif o dabar ji pas mane..
a.. jasna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2011 03 06, 16:07)
ax.gif Peter Mayle ,,Metai Provanse'' , seniai jos norėjau ir niekaip gauti nepavykdavo  biggrin.gif ,įkelk tu savo lentynas nufotkintas  ax.gif

Įkelsiu kai jose knygų bus daugiau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2011 03 06, 15:57)
ech.. aš tai palyginus kukliai su kitom perku kiek paskaičiau  ryt nusipirksiu tik vieną knygą iš sena.lt biggrin.gif

o aš beveik niekada neperku biggrin.gif taigi, ne viena tokia esi mirksiukas.gif nors jei kas leistų, visą knygyną nusipirkčiau lotuliukas.gif
Atsakyti

Parduodu BALTU LANKU knygyno dovanu ceki. Galioja iki 2011-12men. . verte 50lt. atiduodu uz 40lt. Kaunas

Atsakyti
Ką aš pirma po meet? bigsmile.gif

daite, Ingėnai, lauksiu atsiliepimų apie „Bjaurios mergiotės išdaigas“ ax.gif

AgnĖ.**, smagios abi tavo atėjusios knygos, patiko ax.gif

Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 06, 18:52)
Ką aš pirma po meet?  bigsmile.gif

Na ir kaip?Foto bus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 03 06, 18:55)
Na ir kaip?Foto bus? bigsmile.gif

Masako pafotkino, tai gal bus kelios biggrin.gif bet pati neleido būti fotkinama schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 06, 18:59)
Masako pafotkino, tai gal bus kelios  biggrin.gif  bet pati neleido būti fotkinama  schmoll.gif  lotuliukas.gif

Tai laukiam foto. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos. Naujoje temoje pirmą kartą dar. blush2.gif Įtemptas darbas, ligos, paskui dar migrena buvo užpuolę.
Registruojuosi su George Orwell "Dienos Paryžiuje ir Londone". mirksiukas.gif
QUOTE(laTulipe @ 2011 03 06, 12:45)

Šita gera! bigsmile.gif Paskui skaičiau daugiau šios autorės knygų... Nei viena nebepasirodė tokia stipri. g.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 06, 13:33)
Labas 4u.gif

Radau, kad  bus kurimas trečiasis filmas apie Bridžita Džouns bigsmile.gif

Geros naujienos, mėgstu Bridžitą! thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 03 06, 13:48)
Kad atsigaut nuo istorinio purvo,perskaičiau Gintarės Adomaitytės "Gražuolės vaikai"Tai pasakojimai apie rašytojus,kurie rašė vaikams.Merė Popins,Snusmumrikas,Pepė Ilgakojinė...Tikrai Įdomi knyga.Rašytojai gimė Aukso amžiuje - la bell epoqe,Gražuolės epochos.Todėl ir knyga pavadinta Gražuolės vaikai.Taip pat rašoma ir apie Kazį Borutą,"Mediniai stebuklai","Baltaragio malūnas",tikrai įdomios knygos smile.gif
Rašoma ir apie Voltą Disnėjų,nesvarbu,kad ne rašytojas.Įdomu tai,kad 1937 m.Pasirodė "Snieguolė ir 7 nykštukai",o Vokietijoje pasirodė tik 1950 m.,nes naciams Snieguolė pasirodė panaši į žydaitę rolleyes.gif

Sudomino bigsmile.gif , man visai įdomu tokią būtų paskaityti.

QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 06, 17:52)
Ką aš pirma po meet?  bigsmile.gif
daite, Ingėnai, lauksiu atsiliepimų apie „Bjaurios mergiotės išdaigas“  ax.gif

Aš antra 4u.gif
Šįkart daugiausia buvo diskutuota apie Egiptą ir vaikus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 03 06, 12:45)
Įdedu labiausiai patikusį eilėraštį.

Išnyksiu kaip dūmas

Kažkada ir man šis eilėraštis patiko.
QUOTE(eliss @ 2011 03 06, 14:48)
Kad atsigaut nuo istorinio purvo,perskaičiau Gintarės Adomaitytės "Gražuolės vaikai"Tai pasakojimai apie rašytojus,kurie rašė vaikams.

Man labai patiko ši knyga, tiek visokių įdomybių.

Toliau skaitau "Kelionių istorijas" ir vis dar labai patinka. Paskutinis skaitytas skyrius buvo apie maistą, tai smarkiai apetitą sužadino. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 06, 20:17)
Šįkart daugiausia buvo diskutuota apie Egiptą ir vaikus smile.gif

O kodel? blush2.gif
Atsakyti