Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *53 Namučiai...

QUOTE(adžani @ 2011 03 06, 19:23)

Taip jau pasisuko tos kalbos, ir tiek smile.gif
Plius Fati juk kurį laiką gyveno Egipte, o caralaitė buvo nekurių įvykių Egipte liudininkė tongue.gif , tai įdomu buvo pasiklausyti.
Na nekalbėsi juk vien apie knygas nuo ryto iki vakaro.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 06, 20:28)
Taip jau pasisuko tos kalbos, ir tiek smile.gif
Plius Fati juk kurį laiką gyveno Egipte, o caralaitė buvo nekurių įvykių Egipte liudininkė tongue.gif , tai įdomu buvo pasiklausyti.
Na nekalbėsi juk vien apie knygas nuo ryto iki vakaro.

Tai taip. bigsmile.gif Kur ta Masako su fotkem. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 03 06, 20:34)
Tai taip. bigsmile.gif Kur  ta Masako su fotkem. biggrin.gif

Kad ten vos kelios fotkės, nėra labai ko laukti laugh.gif
Atsakyti
laba biggrin.gif

bus bus fotkikiu, oi bus, tik kantrybes ploja.gif

tuoj imu jas ir placiau pakomentuoju meetuka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2011 03 06, 15:07)
ax.gif Peter Mayle ,,Metai Provanse'' , seniai jos norėjau ir niekaip gauti nepavykdavo  biggrin.gif ,įkelk tu savo lentynas nufotkintas  ax.gif
Papildyta:

O as vistik neiskenciau ir pasiemiau siandien kita knyga skaityti-P.D.James "Juodmedzio bokstas",o "Metai Provanse" veliau pabaigsiu,neitin man skaitosi,kol kas neuzkabino,o siandien buvo tokia nuotaika,kad norejosi labai skaityti kazka greiciau skaitomo ir itraukiancio,Provansas tam netiko ax.gif Juaciu ta knyga pardavinesiu,turiu numacius zmogu,kuriam dovanoti,bet jei parasys,kad jau turi ta knyga,tada desiu i pardavima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 03 06, 19:43)
O as vistik neiskenciau ir pasiemiau siandien kita knyga skaityti-P.D.James "Juodmedzio bokstas",o "Metai Provanse" veliau pabaigsiu,neitin man skaitosi,kol kas neuzkabino,o siandien buvo tokia nuotaika,kad norejosi labai skaityti kazka greiciau skaitomo ir itraukiancio,Provansas tam netiko  ax.gif Juaciu ta knyga pardavinesiu,turiu numacius zmogu,kuriam dovanoti,bet jei parasys,kad jau turi ta knyga,tada desiu i pardavima  smile.gif

Na bus matyt kaip man su ta knyga seksis vistiek dar į eilutę eis knyga.. ax.gif
Atsakyti
Visai pamiršau pasisakyti, kad vakar ar užvakar baigiau

Lucía Etxebarría „Beatričė ir dangiškieji kūnai“

Antroji perskaityta šios rašytojos knyga ir vėl labai labai patikusi. Čia iš mūsų lyg tik Katilina skaičiusi, tai patariu perskaityti ir „Meilė, smalsumas...“, kolkas nesusigulėjusios mintys normaliai ir negaliu išskirti, kuri labiau patiko. Abi kažkuo artimos, bet ir kažkuo kitokios.

Vėl istorija apie tris moteris - lesbietę Ketę, vyrų vartotoją ir širdžių ėdikę Moniką ir Bėją, įsitikinusią, kad meilė neturi lyties. Atveriami trys laikotarpiai vienos moters gyvenime: vaikystė, paauglystė ir jaunystė. Beatričė galėtų būti Saule, visgi tai knyga apie ją, ji yra visų įvykių centre. Tačiau ji nežiba. Visą jos gyvenimą dengia rūkas. Viskas, kas vyksta, yra apie ją, bet ir tarytum šalia jos. Tarsi lyginami ir du miestai - tamsus Edinburgas ir šviesus Madridas. Madride ir Edinburge šokama pagal tą pačią muziką, svaigstama nuo tų pačių narkotikų, trokštant to paties: sekso, meilės, priežasčių išgyventi dar vieną naktį.

Mano metų atradimas Lucía Etxebarría wub.gif

Atsakyti

Labas vakaras.

Tik dabar namo grįžau, labai labai smagiai močiutės gimtadienį atšventėm.

QUOTE(adžani @ 2011 03 06, 14:21)
Na ir tu duodi,  biggrin.gif .Kokias?
Aha, baisu, reik save pradėt auklėti biggrin.gif ir griežtai cool.gif kada nors biggrin.gif O papirkau šias knygas:

Isabel Allende “Fortūnos duktė“
Isabel Allende „Portretas sepija“
Colleen McCullough „Angelėlis“
Franziska Stalmann „Raudonas langas“

Atsakyti
Pagaliau galiu prisesti biggrin.gif
Na, man tai, zinokit, labai patiko meetukas. Isejau labai geros nuotaikos, ir iki siol sypsotis norisi, net nzn, kodel 4u.gif smile.gif Labai jus visos fainos ir idomios - kiekviena savaip mirksiukas.gif O dar gavau kaaalna knygu - pasirodo, visas 11, o dauguma ju - is storuju!! zodziu, buvau pakraupus, kai i ta didiji mano maisa jos jau lipo dviem aukstais, o kai diedas pamate, anam issprudo klausimelis, ar as jusu tarpe nesu parazituojantis elementas lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu esu esu - grobiu vis grobiu blush2.gif doh.gif blush2.gif Aciu labai uz knygas Fati, Pajautai, Ingenui, Vesstai, caralaitei 4u.gif 4u.gif 4u.gif Jus labai geros, dosnios ir fainos rolleyes.gif
meeto pratesimas su kai kuriom buvo knygyne (kur mes sekmingai su Vessta bei caralaite ir pozuojam lotuliukas.gif Aistule, caralaites paskatinta visgi daviausi nutokijama as ten biggrin.gif ) ir maximoj lotuliukas.gif Zodziu, einu kraut fotkikiu - ziurekit ir pavydekit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 06 kovo 2011 - 20:28
QUOTE(Masako @ 2011 03 06, 21:27)
issprudo klausimelis, ar as jusu tarpe nesu parazituojantis elementas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif geras komplimentas
Atsakyti

QUOTE(Masako @ 2011 03 06, 20:27)
Zodziu, einu kraut fotkikiu - ziurekit ir pavydekit biggrin.gif
Taip ir darysim, žiūrėsim ir pavydėsim baltai baltai, bet labai stipriai biggrin.gif Smagu, kad susitikot ir šauniai praleidot laiką bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 03 06, 21:27)
Zodziu, einu kraut fotkikiu - ziurekit ir pavydekit  biggrin.gif

Laukiam laukiam bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti