Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *53 Namučiai...

QUOTE(Forget @ 2011 03 11, 13:28)
Aš kažkada skaičiau senai ir pamenu, kad man patiko. Atskleidžia ką žmogus daro, kai po mylimo žmogaus mirties atsiranda paslapčių apie kurias tu net neįtarei ir jos tave žeidžia. Savotiška tokia, lengvai besiskaitanti.

ir man visai patiko smile.gif
Atsakyti
O as atidejau Grange Miserere geresniems laikams, jei tokie spes iki meeto isaust rolleyes.gif
Jau perskaiciau apie 80 psl. C. McCulough panasios tematikos Uzsimerk atsimerk - nesinori atsiplesti, kitas reikalas bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 11 kovo 2011 - 12:58

Atsakyti

Skaitau dabar Franziska Stalmann "Raudonas langas". Ne itin patinka, tai perskaičiusi dovanosiu. Jeigu kas norit, šaukit čia arba rašykit man A.Ž. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 03 11, 14:42)

Kokie gražūs,tokie pavasariški. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 03 11, 15:14)
Skaitau dabar Franziska Stalmann "Raudonas langas". Ne itin patinka, tai perskaičiusi dovanosiu. Jeigu kas norit, šaukit čia arba rašykit man A.Ž. mirksiukas.gif

Girdejau apie ta knyga, idomu, kur veiksmas vyksta ir kada, megstu istorinius romanus. bigsmile.gif
Atsakyti

QUOTE(Linja @ 2011 03 11, 14:43)
Girdejau apie ta knyga, idomu, kur veiksmas vyksta ir kada, megstu istorinius romanus.  bigsmile.gif
Nugi, kad nelabai istorinė knyga ax.gif Daugiau detektyvinio pobūdžio knyga. O veiksmas vyksta Vokietijoje (jei neklystu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 11 kovo 2011 - 14:52
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 03 11, 14:14)

pagal knygos aprasyma,tai sprendziu,kad bus istesta knyga,ane? letokai veiksmas vyksta,vis aplink ta pati kalba eina..?
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 03 11, 14:42)

Kokie gražūs wub.gif Kaip visada, ačiū SS 4u.gif

Su šventėm visas bigsmile.gif

Vakar pradejau sita knyga
user posted image

Nebuvau dar jos skaicius, labai patinka wub.gif
Atsakyti
laba.

Vakar pradėjau Silva Rerum. Buvau nusiteikusi, kad nepatiks man ji, bet patinka thumbup.gif Trečdalį perskaičiau. Bet šiandien atgavau Pavojingą meilę, kurią man būtinai per šį savaitgalį reikia perskaityti, tai turėsiu Silvą į šoną atidėt.

QUOTE(mamux02 @ 2011 03 10, 19:46)
O aš RIMI Baricco ,,Emausą" nusipirkau už 13 Lt. Nieko nesu apie ją girdėjus. Gal kas skaitėt?

čia rasi Aistulios ir Nerinhos atsiliepimus mirksiukas.gif

QUOTE(muminukas @ 2011 03 11, 08:48)
man tokių problemų nekildavo - skaityti galėjau į valias  bigsmile.gif ir knygų buvo į valias (na, ir dabar trūkumu nesiskundžiu, tik laiko trūkumu).

na, laimei, tėvai kitaip nei teta, mano šiam pomėgiui neprieštarauja. Deja, namuose nėra net mažesnės bibliotekos, tik vos keletas knygų. Bet man ir bibliotekos gerai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2011 03 11, 14:20)
vakar pradejau sita knyga
user posted image

Nebuvau dar jos skaicius, labai patinka wub.gif

Kokie prisiminimai wub.gif Reiktų kada vėl iš naujo perskaityti visas jo knygas wub.gif

O aš šį savaitgalį nutariau pabaigti Fowles 'Magą'. Man patinka, bet laiko dabar visai nėra, reikia 3D modeliavimą daryt, noro jokio, tik miego norisi.

Tiesa, esu pradėjusi Iris Murdoch 'Jūra, jūra...', irgi labai patinka. Man dabar tokios knygos su pamąstymais ir savęs, savo veiksmų ir praeities analizavimais labai tinka ir patinka.

Taip pat esu pabaigusi 'Stambulo pavainikę', bet komentarą žadu įdėti kai tik atsiras laisvesnė valandėlė.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 03 11, 18:54)

Tiesa, esu pradėjusi Iris Murdoch 'Jūra, jūra...', irgi labai patinka. Man dabar tokios knygos su pamąstymais ir savęs, savo veiksmų ir praeities analizavimais labai tinka ir patinka.

as ja dukart skaiciau wub.gif baisiai gera
Atsakyti