Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *53 Namučiai...

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 03 11, 17:54)
1.Kokie prisiminimai  wub.gif Reiktų kada vėl iš naujo perskaityti visas jo knygas wub.gif

2.Tiesa, esu pradėjusi Iris Murdoch 'Jūra, jūra...', irgi labai patinka. Man dabar tokios knygos su pamąstymais ir savęs, savo veiksmų ir praeities analizavimais labai tinka ir patinka.

drinks_cheers.gif Remarkas nuostabus. wub.gif Kaip visose jo knygose, pagrindinį veikeją pamilsti is pirmų puslapių, jaudiniesi ir pergyveni, kad jam pasisektų wub.gif . Butent šitoj mano skaitomoj "Mylek savo artimą", rasoma apie labai sunku emigrantų pabegelių gyvenimą. Klajojimą is vienos salies i kitą- geresnę, kur vietoj leidimo salyje legaliai gyventi porą dienų, gali gauti porą savaicių.. Ir aisku apie meilę, net tokiom sunkiom salygom. wub.gif

"Jūra, jūra.." irgi wub.gif drinks_cheers.gif skaiciau du kartus kartus biggrin.gif Nieko ypatingo ten nevyksta, bet niekiek nenuobodu skaityt apie seno aktoriaus apsigyvenimą prie jūros, sename name. Visą jo isikūrimą, ir pamąstymus ..wub.gif Dar ten labai skanūs kulinariniai intarpai, ypač daznai valgomos alyvuoges smile.gif
Atsakyti

QUOTE(adžani @ 2011 03 11, 14:21)
Kokie gražūs,tokie pavasariški. wub.gif
QUOTE(Papugele @ 2011 03 11, 15:20)
Kokie gražūs wub.gif  Kaip visada, ačiū SS 4u.gif
user posted image Kadangi šiandien visą dieną buvo baisus oras su sniegu ir lietumi, tai labai užsinorėjau pavasariškų vaizdų ir kad kuo greičiau ateitų tas tikrasis pavasaris ir gamtoje wub.gif

QUOTE(luiziana @ 2011 03 11, 15:17)
pagal knygos aprasyma,tai sprendziu,kad bus istesta knyga,ane? letokai veiksmas vyksta,vis aplink ta pati kalba eina..?
Ką tik baigiau ją skaityti ir nežinau ką pasakyti... Nėra ji ištęsta, bet labai jau tokia paviršutiniška. Nepatiko nei rašymo stilius, nei kuriami veikėjai, nei pati istorija, nei nusikaltimo aiškinimasis, nei atomazga. Visai ne mano skonio knyga, kažkokia jokia ir tuščia, be gilesnių ir svaresnių pasikapstymų žmogaus dūšioj ir galvoj...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 11 kovo 2011 - 18:58
Labas vakaras 4u.gif

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 03 11, 14:42)

Kokia šauni pavasariška tema wub.gif Tikiuosi ir tikras pavasaris greitai ateis, baisiai slegia mane dabartiniai orai.

Jau tokia velniava, lovoje gulėdama, nosies į lauką nekišdama, sugebėjo lūpa apšašti blink.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Laba diena, smile.gif

QUOTE(adžani @ 2011 03 07, 17:37)
Tai,kad as nelabai apsiskaicius,kaip skatanti kazin ar jei butu idomu su manim. 4u.gif

Na ir pasakei... Geriau sakyk, kad tingėtum eiti meetintis. tongue.gif

QUOTE(Indra666 @ 2011 03 10, 22:36)
Perskaičiau Isabel Allende "Dvasių namus" smile.gif
Tai pirma mano perskaityta Allende's knyga, ji man labai patiko, todėl tikrai nebus paskutinė.

Aš irgi esu perskaičiusi būtent šią Allende knygą, labai patiko. Kol kas net nežinau, kokią kitą jos knygą skaityti, kad nesusigadinčiau gero įspūdžio. smile.gif

QUOTE(Masako @ 2011 03 11, 08:05)
[color=orange]Manau, kad seniau mazai tos slamstliteratures tiesiog buvo musu visu aplinkoj mastau.gif

Įdomiai paskaičiau tavo skaitymo istoriją. Aš, nors skaitau nuo antros klasės, bet skaitymui laiko neturėdavau pakankamai. Namų darbai, visokios privalomos literatūros.. Paskui studijos, su savo visokia literatūra. Gerai dar, kad esu humanitarė, ir buvo toks modulis su visuotinės literatūros istorija buvo ir ten kalnai privalomų perskaityti knygų nuo senovės Graikijos mitų iki Kamiu ir Prusto buvo. Bet skaityti tik tai, ką aš noriu, galiu tik kokius paskutinius tris - keturis metus. Tai ir aš laiko skaityti dabar turiu žymiai daugiau. O ir noriu labiau skaityti visokią pramoginę literatūrą, nei intelektualiąją (užteko jau), nors ir tos labai nebrokiju.

QUOTE(eliss @ 2011 03 11, 11:56)
Šiandien parsinešiau Karel van Loon "Tėvo intriga",reik skaityt,grąžint reiks.Gal kas skaitėt?

Tikrai skaičiau, atsimenu, bet seniai.
Tokia visai nieko, pasiskaitymui.
Dar atsimenu, lygtai toje knygoje buvo toks gražus palyginimas apie gyvenimą su namu, kad kaip ir name, gyvenime yra daug kambarių kažkaip... daugiau neatsimenu. smile.gif Tuo metu dar neužsirašinėdavau gražių minčių iš knygų.
Tai tuo ta knyga man ir įstrigo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaitanti: 11 kovo 2011 - 19:07

Na, moterys, a jamat kas dovanų iš manęs tą Franziska Stalmann "Raudonas langas"? biggrin.gif Jei ne, nešu į bendrą temą, gal kas pajams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 03 11, 20:10)
Na, moterys, a jamat kas dovanų iš manęs tą Franziska Stalmann "Raudonas langas"? biggrin.gif Jei ne, nešu į bendrą temą, gal kas pajams biggrin.gif

Matyt niekam nereikia. biggrin.gif
Atsakyti
beskaitydama Kristi supratau, kad esu filmą mačiusi pagal tą romaną. atsiminiau ir žudiką - nebeįdomu skaityt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2011 03 11, 15:20)

Vakar pradejau sita knyga
user posted image

Nebuvau dar jos skaicius, labai patinka wub.gif

Labai gera,skaiciau,patiko smile.gif

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 03 11, 18:55)

Ką tik baigiau ją skaityti ir nežinau ką pasakyti... Nėra ji ištęsta, bet labai jau tokia paviršutiniška. Nepatiko nei rašymo stilius, nei kuriami veikėjai, nei pati istorija, nei nusikaltimo aiškinimasis, nei atomazga. Visai ne mano skonio knyga, kažkokia jokia ir tuščia, be gilesnių ir svaresnių pasikapstymų žmogaus dūšioj ir galvoj...

Tai man tikrai nepatiks,nereik ir uz dyka jos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes skaitoves, vis pasiilgstu jusu, bet niekaip neprisedu parasyti, kadangi laiko nerasta visiskai. Serga visi mano vaikuciai paeiliui, tai ir knyga tapo prabanga doh.gif . Siaip ne tai iveikiau "Rivertono dvara" , bet gilaus ispudzio taip ir nepaliko, gal del to, jog begale klaidu buvo blink.gif . Ipusejau "Kabulo knygyninka" , bet ir tai nelabai patinka, matyt busiu sios temos jau "atsivalgiusi" . Tokios tad trumpos naujienios pas mane
Gero vakaro visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerinha: 11 kovo 2011 - 21:56

QUOTE(adžani @ 2011 03 11, 20:41)
Matyt niekam nereikia. biggrin.gif
Matyt biggrin.gif

QUOTE(luiziana @ 2011 03 11, 21:36)
Tai man tikrai nepatiks,nereik ir uz dyka jos biggrin.gif
Vadinas gyvens ji pas mane biggrin.gif

Iš tos laimės begalinės noriu pasimaivyt mažutuką biškuliuką ax.gif biggrin.gif Greitu laiku mane pasieks nuostabių nuostabiausi skirtukai wub.gif Pamačius juos užgimė meilė iš pirmo žvilgsnio wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 11 kovo 2011 - 22:43
Labas vakaras antrą kartą 4u.gif tylu čia šiandien ax.gif

Baigiau skaityti William Styron "Ir padegė šiuos namus", pabaiga suvėlė viską, net nežinau kaip atsiliepti. Manau ryt parašysiu atsiliepimą g.gif

Naujoje temoje jau registruosiuosi su "Popieže Joana" bigsmile.gif

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 03 11, 23:42)
<...>

Iš tos laimės begalinės noriu pasimaivyt mažutuką biškuliuką ax.gif biggrin.gif Greitu laiku mane pasieks nuostabių nuostabiausi skirtukai wub.gif Pamačius juos užgimė meilė iš pirmo žvilgsnio wub.gif
<...>

Kokie gražuoliai gulės tarp knygų lapų wub.gif , reikia gal ir man pagaliau skirtuką įsigyti, o tai iki šiol popieriniais reklaminiais naudojuosi blush2.gif
Atsakyti
aš turiu du odinius skirtukus, juos ir naudoju smile.gif o neseniai draugei krūvą išsiunčiau, ji kolekcionuoja. dar parodžiau luizianos kolekciją - numirė ir prisikėlė pamačiusi biggrin.gif
Atsakyti