Laba diena,
QUOTE(adžani @ 2011 03 07, 17:37)
Tai,kad as nelabai apsiskaicius,kaip skatanti kazin ar jei butu idomu su manim.
Na ir pasakei... Geriau sakyk, kad tingėtum eiti meetintis.
QUOTE(Indra666 @ 2011 03 10, 22:36)
Perskaičiau
Isabel Allende "Dvasių namus" 
Tai pirma mano perskaityta Allende's knyga, ji man labai patiko, todėl tikrai nebus paskutinė.
Aš irgi esu perskaičiusi būtent šią Allende knygą, labai patiko. Kol kas net nežinau, kokią kitą jos knygą skaityti, kad nesusigadinčiau gero įspūdžio.
QUOTE(Masako @ 2011 03 11, 08:05)
[color=orange]Manau, kad seniau mazai tos slamstliteratures tiesiog buvo musu visu aplinkoj
Įdomiai paskaičiau tavo skaitymo istoriją. Aš, nors skaitau nuo antros klasės, bet skaitymui laiko neturėdavau pakankamai. Namų darbai, visokios privalomos literatūros.. Paskui studijos, su savo visokia literatūra. Gerai dar, kad esu humanitarė, ir buvo toks modulis su visuotinės literatūros istorija buvo ir ten kalnai privalomų perskaityti knygų nuo senovės Graikijos mitų iki Kamiu ir Prusto buvo. Bet skaityti tik tai, ką aš noriu, galiu tik kokius paskutinius tris - keturis metus. Tai ir aš laiko skaityti dabar turiu žymiai daugiau. O ir noriu labiau skaityti visokią pramoginę literatūrą, nei intelektualiąją (užteko jau), nors ir tos labai nebrokiju.
QUOTE(eliss @ 2011 03 11, 11:56)
Šiandien parsinešiau Karel van Loon "Tėvo intriga",reik skaityt,grąžint reiks.Gal kas skaitėt?
Tikrai skaičiau, atsimenu, bet seniai.
Tokia visai nieko, pasiskaitymui.
Dar atsimenu, lygtai toje knygoje buvo toks gražus palyginimas apie gyvenimą su namu, kad kaip ir name, gyvenime yra daug kambarių kažkaip... daugiau neatsimenu.

Tuo metu dar neužsirašinėdavau gražių minčių iš knygų.
Tai tuo ta knyga man ir įstrigo.