Įkraunama...
Įkraunama...

Vytauto Didžiojo Universitetas (VDU)

QUOTE(Amberi @ 2011 07 31, 20:17)
Sveikutės smile.gif  Ech, pagaliau ir aš galiu pasigirti, kad esu šio universiteto studentė didis.gif  Ar priimsit į savo draugiją? ax.gif  4u.gif

Labas, sveika prisijungusi smile.gif Kokia specialybė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 07 31, 20:29)
Labas, sveika prisijungusi  smile.gif  Kokia specialybė?  smile.gif

Anglų filologija ax.gif
Atsakyti
DEM, stiprybės Tau.
Aš tai vis bastausi. Nei vieno savaitgalio namuose. Ir pavargau. Ir smagu. Vis tik, kai prasidės paskaitos, mažai kur beišvažiuosiu, išskyrus maršrutu namai - VDU. smile.gif
Dėl žemkės... Nėra ten taip jau blogai. Viskas priklauso nuo to, ko pats iš to univero nori. turiu pažįstamų ten baigusių doktorantūrą. Ir patenkinti. Ir nekeistų jo į nieką kitą. Yra ir nepatenkintų. Kaip ir visur.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif jungiuosi prie VDU studenciu burio, studijuoju cia teise
Atsakyti
QUOTE(*Žiogas* @ 2011 08 08, 13:14)
DEM, stiprybės Tau.
Aš tai vis bastausi. Nei vieno savaitgalio namuose. Ir pavargau. Ir smagu. Vis tik, kai prasidės paskaitos, mažai kur beišvažiuosiu, išskyrus maršrutu namai - VDU. smile.gif
Dėl žemkės... Nėra ten taip jau blogai. Viskas priklauso nuo to, ko pats iš to univero nori. turiu pažįstamų ten baigusių doktorantūrą. Ir patenkinti. Ir nekeistų jo į nieką kitą. Yra ir nepatenkintų. Kaip ir visur.

Būtent drinks_cheers.gif Kas vieniems gerai, kitiems tas pats blogai... Kiekvienas savaip vertinam tuos pačiuos universitetus ax.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Jungiuosiu į jūsų didėjantį būrį.4u.gif Studijuoju šiame universitete teisę, busiu 3-iame kurse. smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Oho kiek naujokių padavė bigsmile.gif Sveikos gyvos prisijungusios 4u.gif Sėkmės studijose ir bendraujant mūsų bendroje temukėje 4u.gif 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, aš irgi jungiuos prie VDU studenčių neakivaizdininkių, studijuosiu papildomose studijose. Sakykit kaip užsiregistruoti į tą VDU FIRSTCLASS? g.gif
Atsakyti
QUOTE(viliaugis @ 2011 08 22, 23:38)
Sveikutės, aš irgi jungiuos prie VDU studenčių neakivaizdininkių, studijuosiu papildomose studijose. Sakykit kaip užsiregistruoti į tą VDU  FIRSTCLASS? g.gif

užregistruos tave kai nueisi į universitetą, duos ten tokį kodą, jei gerai pamenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viliaugis @ 2011 08 22, 23:38)
Sveikutės, aš irgi jungiuos prie VDU studenčių neakivaizdininkių, studijuosiu papildomose studijose. Sakykit kaip užsiregistruoti į tą VDU  FIRSTCLASS? g.gif

patogiausia parsisiusti ta programa, ne intiku jungtis. kodus dalina toks berniukas bibliotekoje, gal netycia jau pradejes ta veikla smile.gif tai ten laikinas slaptazodis, ji galima pasijungus pasikeisti, nors daug kas ir ta pati turi
Atsakyti
Ačiū atsakiusioms, kaip supratau reikia nueiti tiesiai į VDU biblioteką ar prieš tai dar kur nors ir ar dabar, ar palaukti rugsėjo pradžios? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viliaugis @ 2011 08 23, 16:52)
Ačiū atsakiusioms, kaip supratau reikia nueiti tiesiai į VDU biblioteką ar prieš tai dar kur nors ir ar dabar, ar palaukti rugsėjo pradžios? smile.gif

rugsejo pradzioje kodukus garantuotai dalins smile.gif dabar gal dar ir neparuosti smile.gif
Atsakyti