Įkraunama...
Įkraunama...

Vytauto Didžiojo Universitetas (VDU)

Be anglų kalbos kažin schmoll.gif Nors gal priklauso nuo studijų krypties ax.gif Bet nežinau doh.gif Vyras vis pasiūlo, o aš linkus laukti: gal prireiks visai kitos srities darbui ir pan. Ai, dar turiu visus metus, o kai reikės apsispręsti- tada ir galvosiu. Kam galvą kvaršinti, tegu pailsi iki rugsėjo biggrin.gif
Atsakyti
Tai norint stoti i magistra reikalinga anglu kalba? Nelabai suprantu - ar tuos 3 lygius turi buti praejus? As tai praejau be problemu neakivaizdziai, nors mokykloje Deutsche Sprache mokiausi bigsmile.gif Dabar Anglijoj gyvenu pusmeti - tai susisneku kazkaip ax.gif Nepergyvenkit - ne visi gabus vienodiems dalykams mirksiukas.gif Nors su kalbom neblogai, bet uztat skaiciuoti mintinai nemoku 4u.gif biggrin.gif Net matematikos egzo nelaikiau ir studiju programa rinkausi pagal tai, kad nebutu tiksliuju dalyku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo protinga_blondine: 01 liepos 2011 - 19:14
DEM, jetau, pamenu kaip tik įstojot, o jau tuoj tuoj finišas smile.gif kaip laikas lekia. O dėl anglų kalbos magistrantųroj, tai, manau tikrai priklauso nuo studijų krypties. Iškart sakau, kad tik bakalaurą esu baigus, tai nežinau faktų...mums irgi sakė, kad daug medžiagos magistre yra anglų k., bet iš nuogirdų susidariau visai kitą nuomonę irnesakyk.gif juolab, kad nebūtina prisirišti prie VDU, visur tvarka skirtinga ir tikai įmanoma rasti magistrantūros studijų, kur galima be anglų kalbos išsiversti sad.gif tikiu tuo visais 100 % mirksiukas.gif
Papildyta:
dirty kiss : o dirbi / dirbsi pagal spec. dabar ? ax.gif
dėl ankstesnės diskusijos apie psichologo bakalaurą, pritariu nuomonei, kad realiai tas bakalauras žinių neprideda....aš iki stodama turbūt daugiau supratau ir žinojau smile.gif toks pagrindas tik padėtas ir tas, kad diplomas įteiktas smile.gif tačiau man atmušė norą eit toliau šiuo keliu, sunku patikėt, kad man užtektų magistro ax.gif atrodo nieko nieko nežinau ir nesuprantu, nors mokiausi sąžiningai. Gal turi susigulėt pirma viskas galvoje
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2011 07 01, 20:00)
DEM, jetau, pamenu kaip tik įstojot, o jau tuoj tuoj finišas smile.gif kaip laikas lekia. O dėl anglų kalbos magistrantųroj, tai, manau tikrai priklauso nuo studijų krypties. Iškart sakau, kad tik bakalaurą esu baigus, tai nežinau faktų...mums irgi sakė, kad daug medžiagos magistre yra anglų k., bet iš nuogirdų susidariau visai kitą nuomonę irnesakyk.gif juolab, kad nebūtina prisirišti prie VDU, visur tvarka skirtinga ir tikai įmanoma rasti magistrantūros studijų, kur galima be anglų kalbos išsiversti sad.gif tikiu tuo visais 100 % mirksiukas.gif
Papildyta:
dėl ankstesnės diskusijos apie psichologo bakalaurą, pritariu nuomonei, kad realiai tas bakalauras žinių neprideda....aš iki stodama turbūt daugiau supratau ir žinojau smile.gif toks pagrindas tik padėtas ir tas, kad diplomas įteiktas smile.gif tačiau man atmušė norą eit toliau šiuo keliu, sunku patikėt, kad man užtektų magistro ax.gif atrodo nieko nieko nežinau ir nesuprantu, nors mokiausi sąžiningai. Gal turi susigulėt pirma viskas galvoje

Mijaka, sveika gyva užsukusi bigsmile.gif Prapuolenė biggrin.gif Nepasiilgai ax.gif
Nu jo, ateinantys metai paskutiniai: rudenį dar lieka šeši specialybiniai, o pavasarį tik praktika, tai ir diplominį paimsiu smile.gif Gal biggrin.gif Žinia kaip būna, žmogus planuoja, o Dievas juokiasi cool.gif Todėl metus dar turiu pasvarstymui, gali daug kas keistis... Mėgstu viską ekspromtu: prisimenu ir stoti sumasčiau vos ne paskutinę naktį lotuliukas.gif Kas ten žino kur nuves gyvenimo keliai tongue.gif
Atsakyti
po atostogų ir pradėjau ilgėtis kažko, trūksta įtampos biggrin.gif

DEM, na, kaip paskutinės nakties sugalvotas noras, tai kolkas super laimingai viskas tęsiasi, reik manyt, kad ir finišas bus nerealus, su fejerverkais ir laiminga pabaiga/pratęsimu smile.gif

eh, kur stot ? šiaip neplanavau..bet vėl norisi kolių, egzaminų, namų darbų wub.gif ką galima derint su psichologijos bakalauru ? (psichologijos magistro nenoriu, jokios) Dėl darbo ir pajamų problemų neturiu, todėl galiu rintis kas artima dūšiai. Kai diplominį parašiau, mąsčiau apie šeimotyros studijas...bet jos yra vykdomos katalikų teologijos fakultete, o aš taaaaaaaip toli esu nuo religijos, kad dėl to jaučiu barjerą...doh.gif nors ta kryptis domina, ir kursinis ir diplominis buvo rašytas šeimos/santuokos/vaikų/tėvų tema...
gal kas nors dar turi abėjonių kur stot po psichologijos bakalauro ? kokios panašios studijos siejasi su juo ?
Atsakyti
Na, apie teologinį fakultetą susidariau ne kokią nuomonę schmoll.gif Pati aplinka- tai puiki thumbup.gif , bioetiką ten turėjau: tvarkinga, švaru, šviesu... Bet va, viena baigė ten bakalaurą, nu taip pasikeitė doh.gif čia MB sesuo, tai tas tiesiai šviesiai pasakė: užbūrė ją ten ne kitaip lotuliukas.gif Kažkaip pradėjo jumoro nesuprasti, patilyg ir vaidina tikinčią, MB vis prikiša, kad į bažnyčią neina ir pan. Tačiau jos veiksmai ne visada jau kaip sakė MB "normalaus žmogaus" Turėjom krikštynas, krikštijom du vaikiukus, tai nei piršto nepajudino krikštynoms pasiruošti, tik pasakydavo savo nuomonę: čia nekrikščioniška, čia taip negalima... O galiausiai tiesiai šviesiai rėžė: man tai sesija,neturiu kada... doh.gif MB kad supyko: o tai mano žmonai irgi sesija blink.gif Kažkaip ją tie mokslai ne visai gerai paveikė: save išaukština, savo studijas laiko vienintelėmis vertomis dėmesio, o kitos- tai atrodo paskutinis š... Nesu nusiteikusi prieš šį fakultetą, man patiktų tokios studijos, ir norėjau studijuoti, bet MB buvo prieš labai. Dabar tai džiaugiuosi thumbup.gif Tokį vaizdą susidariau, kad ten prikiša visko į galvą doh.gif Nebent esi stiprus atsirinkti ax.gif
O šeimotyra turėtų būti įdomu thumbup.gif Gal ten nebūtų kažko daug teologinio g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 06 30, 19:55)
Jūs šaunuolė, ištikima VDu studentė biggrin.gif
-------
Man irgi dėl anglų kalbos širdį spaudžia....Bandau nerimą malšinti italų kalba.  biggrin.gif 
Bet jeigu labai norisi magistro tikrai įmanoma įstot ir sėkmingai baigti  4u.gif

Ačiū
-------
Aš anlgų tik VDu mokiausi, tai magistre užteko smile.gif Kažkaip stojant į magistrą net nepagalvojau, kad ten daug EN kalba bus. Bet liaudiškai tariant išsivartyti galima. Nors per mandatinę keli klausimai dėl EN kalbos buvo.
QUOTE(mijaka @ 2011 07 01, 21:00)

Dirbu pagal spec. Esu patenkinta tuo ką pasiekiau VDU, pagrindas tolimesniam gyvenimui mano rankose smile.gif Mano nuomone, studijos, nesvarnbu, kokia specialybė, yra tik įrankis - galimybė kurti, dirbi, realizuoti save. Niekada nepateisinau tų, kurie mokosi vien dėl to, kad reikia aukštojo mokslo popierių turėti...
Atsakyti
Pritariu, Dirty_kiss thumbup.gif Man irgi keista kai žmonės studijuoja ir sako: nesuprantu ką aš čia veikiu, arba pasako: nesuprantu šito mokslo... Studijuoti reikia ne tai kas populiaru, bet tai kas širdžiai miela. Studijuoti turi būti įdomu, bent jau netapti kančia, o praktika ir patyrimas ateis sulaiku.
Aš tai pataikiau su VA, man tinka jis: nors yra tokių paskaitų, kurių geriau nebūtų, bet visumoj man gerai thumbup.gif Ir po trijų kursų galiu pasakyti:turbūt ne kiek specialybinių dalykų įgijau, bet pati kitokia. Ir pikta kaimynė vis bumba: tai ką, ji kaimo boba vis dar mokosi cool.gif Mokosi, o ką tongue.gif Ir jai teko patirti ką reiškia, kai kaimo boba lankė viešosios teisės paskaitas lotuliukas.gif
Atsakyti
O kada stipendijos? Rugsėjį?
Atsakyti
Sveikos. O kaip VDU su teise? Ar mokytis sunku? Kur gyvenate ne kaunietės? Kaip bendrabutis, ar visiems duoda. O svarbiausia ar įmanoma gauti darbą be tetų ir dėdžių?
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2011 07 02, 09:15)
Pritariu, Dirty_kiss  thumbup.gif  Man irgi keista kai žmonės studijuoja ir sako: nesuprantu ką aš čia veikiu, arba pasako: nesuprantu šito mokslo... Studijuoti reikia ne tai kas populiaru, bet tai kas širdžiai miela. Studijuoti turi būti įdomu, bent jau netapti kančia, o  praktika ir patyrimas ateis sulaiku.
Aš tai pataikiau su VA, man tinka jis: nors yra tokių paskaitų, kurių geriau nebūtų, bet visumoj man gerai thumbup.gif Ir po trijų kursų galiu pasakyti:turbūt ne kiek specialybinių dalykų įgijau, bet pati kitokia. Ir pikta kaimynė vis bumba: tai ką, ji kaimo boba vis dar mokosi cool.gif  Mokosi, o ką tongue.gif  Ir jai teko patirti ką reiškia, kai kaimo boba lankė viešosios teisės paskaitas lotuliukas.gif

Manau, kad visuose kursuose atsiranda tokių dalykų, kurie nėra 100% vertingi ar įdomūs. Bet lygiai taip ir gyvenime būna, kad ne viskas eina kaip per sviestą mirksiukas.gif Aš visada palaikau tuos, kurie mokosi ir nesvarbu iš kaimo ar ne, 50 metų ar daugiau, turi 1 vaiką ar 4 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2011 07 20, 08:59)
Manau, kad visuose kursuose atsiranda tokių dalykų, kurie nėra 100% vertingi ar įdomūs. Bet lygiai taip ir gyvenime būna, kad ne viskas eina kaip per sviestą  mirksiukas.gif  Aš visada palaikau tuos, kurie mokosi ir nesvarbu iš kaimo ar ne, 50 metų ar daugiau, turi 1 vaiką ar 4  ax.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atėjo anądien kaimynė, jauna, išsilavinusi. Mano mama pasiskundė,kad va aš mokinuosi, o nuo to nei kiek nelengviau:darbų nenusimato. Tai kaimynė ir sako: nors ir namų šeimininkė, bet yra skirtumas kur su diplomu, o kur be: svarbu viena koja priekį, o paskui ir kita į vietą atsistos, gi nestovės ilgai išsižergusi lotuliukas.gif Nu sakiau pavarė: ir nuotaiką pakėlė, ir prajuokino, ir padrąsino 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DEM: 20 liepos 2011 - 09:33