Įkraunama...
Įkraunama...

Vytauto Didžiojo Universitetas (VDU)

QUOTE(DEM @ 2011 07 20, 10:32)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif
Atėjo anądien kaimynė, jauna, išsilavinusi. Mano mama pasiskundė,kad va aš mokinuosi, o nuo to nei kiek nelengviau:darbų nenusimato. Tai kaimynė ir sako: nors ir namų šeimininkė, bet yra skirtumas kur su diplomu, o kur be: svarbu viena koja priekį, o paskui ir kita į vietą atsistos, gi nestovės ilgai išsižergusi lotuliukas.gif  Nu sakiau pavarė: ir nuotaiką pakėlė, ir prajuokino, ir padrąsino 4u.gif

thumbup.gif Issilavinusio zmogaus samojis!
Atsakyti
Gal kas žino kada maždaug galėtų būti stipendijos?
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi prie VDU studenčių 4u.gif Rudenį būsiu antrakursė menotyros studentė wink.gif. Kol kas šis univeristets amn labai patinka ir visa sistema. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2011 07 20, 10:32)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif
Tai kaimynė ir sako: nors ir namų šeimininkė, bet yra skirtumas kur su diplomu, o kur be: svarbu viena koja priekį, o paskui ir kita į vietą atsistos, gi nestovės ilgai išsižergusi lotuliukas.gif  Nu sakiau pavarė: ir nuotaiką pakėlė, ir prajuokino, ir padrąsino 4u.gif

thumbup.gif

100% mane apibūdinanti situacija lotuliukas.gif
Atsakyti
O manęs laukia paskutiniai metai... Ir pirmą kartą taip nelaukiu mokslų pradžios. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2011 07 22, 21:33)
Gal kas žino kada maždaug galėtų būti stipendijos?

Niekas nežino? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2011 06 28, 15:25)

Žiogeli, geros tau vasaros 4u.gif  Rudenį susimatysim g.gif  Nes paskaitos taip idėstytos buvo,kad ir kavos nebuvo kada išgerti su tavimi doh.gif  Gal rudenį blush2.gif

Geros ir Tau vasaros. Nors ji jau į antrą pusę persirito. Iki mokslų pradžios vos mėnesiukas. Atrodo, šiemet vasara pagreitintai praėjo.
Išgersim kavos. Jei ne tarp paskaitų, tai per Tavo diplomų įteikimą. wink.gif

Ir apie magistrą jau galvot pradėk.wink.gif

QUOTE(FruitSalad @ 2011 07 26, 14:37)

Mes dauguma (tikriausiai) negaunam jų, o dar ir patys primokam, tai šis klausimas lyg ir neaktualus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Žiogas*: 27 liepos 2011 - 14:20
Sveikos mergytės smile.gif

Noriu jungtis ir aš į jūsų šaunų būrį, būsiu 3 kurso sociologijos studentė smile.gif kai parašiau tai jeckau kleckau biggrin.gif kaip greit laikas bėga, atrodo tik neseniai įstojau doh.gif

QUOTE(FruitSalad @ 2011 07 26, 15:37)

turėtų rugsėjį tik paskelbti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute1990 @ 2011 07 27, 16:16)
Sveikos mergytės smile.gif

Noriu jungtis ir aš į jūsų šaunų būrį,  

jeckau kleckau 

Prašom, prašom.
Bet tas išsireiškimas man taip kažkur girdėtas gyvai... Bet tikriausiai ne iš Tavęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Žiogas*: 28 liepos 2011 - 13:22
Žiogeli bigsmile.gif Sveika gyva 4u.gif Galvojau kiba kur po knygom užsikasei, kad nei girdėti, nei regėti lotuliukas.gif
Nu galvoju apie magistratūrą. Bet ir abejoju doh.gif Nežinau ar verta g.gif Vieną dieną- verta, kitą- gal jau ne blush2.gif Dar turiu metus laiko pagalvoti, be to tai pakankamas laikas ne tik apsisprendimams, bet naujiems pokyčiams: gal darbą pakeisiu, gal teks studijų kryptį keisti... Maža kas...
Be to, VDU nerandu kažko tokio mielo širdžiai: visos studijos dieniniame skyriuje, su darbu, bent dabartiniu, nesuderinsiu niekaip. Todėl galvoju keisti universitetą. Gaila, pripratau čia, auditorijos savos...Galvoju apie žemkę... blush2.gif Bet tik galvoju ax.gif Pirma- neakivaizdinės studijos būtų, antra- perpus pigiau, trečia- kaimo plėrta: pati iš kaimuko,lyg ir sielai artima... Bet vėl... Labai išpeikė šitą universitetą doh.gif Nors pusbrolio žmona jį baigė, labai patenkinta, ir darbą rado. Turbūt, jei ne itin aukštumų sieki, gal tas universitetas ir neturi didelės reikšmės g.gif
Bet kaip sakiau: metai prieš akis, viskas gali persiversti visai kita linkme. Pirma, bakalaurą reik pabaigti cool.gif Dabar turėčiau ilsėtis cool.gif Bet... Porininkė susižeidė ranką, dirbu už dvi, darbo krūvio nebepakeliu, jau tep noris trenkti darbinius rūbus į kampą ir namo cool.gif Bet laikaus...
O dėl naujo darbo doh.gif Nenusimato. Tamsus tunelis be jokios švieselės gale. Bet raminu save: gal tai tik tunelio posūkis, po kurio ir bus ta švieselė bigsmile.gif
Laikykitės visos 4u.gif Aukštyn nosis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Žiogas* @ 2011 07 28, 15:21)
Bet tas išsireiškimas man taip kažkur girdėtas gyvai... Bet tikriausiai ne iš Tavęs.

Na gal tikrai ne iš manęs rolleyes.gif bent jau man taip rodos ax.gif

QUOTE(DEM @ 2011 07 28, 16:01)
Galvoju apie žemkę... blush2.gif  Bet tik galvoju ax.gif  Pirma- neakivaizdinės studijos būtų, antra- perpus pigiau, trečia- kaimo plėrta: pati iš kaimuko,lyg ir sielai artima... Bet vėl... Labai išpeikė šitą universitetą doh.gif  Nors pusbrolio žmona jį baigė, labai patenkinta, ir darbą rado. Turbūt, jei ne itin aukštumų sieki, gal tas universitetas ir neturi didelės reikšmės g.gif

na vieni labai peikia, kiti labai giria. Turiu pora draugių kurios bakalaurą ten baigė tai patenkintos smile.gif va KTU tai visi kažkaip peikia po VDU. Viena draugė baigė bakalaurą VDU, o magistrą sugalvojo KTU, tai sakė taip nefaina ir nesmagu, o ir dėstytojai senų pažiūrų ir t.t. man rodos svarbu kad ir studijų kryptis patiktų, tada daug lengviau ir geriau mokintis išeina rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Ech, pagaliau ir aš galiu pasigirti, kad esu šio universiteto studentė didis.gif Ar priimsit į savo draugiją? ax.gif 4u.gif
Atsakyti