Įkraunama...
Įkraunama...

Vytauto Didžiojo Universitetas (VDU)

QUOTE(Avocado @ 2011 10 18, 13:51)
Persiprašau tada, buvau pamaniusi, kad abi esam iš dieninių blush2.gif

Prašau. 4u.gif Aš taip ir supratau, kad kalbam apie tą patį, bet iš skirtingų taškų, t.y. studijų formų. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės, aš čia su klausimu pas jus pasikonsultuoti 4u.gif Dabar esu Politikos 3kurse, kažin jei pereičiau į Administravimo neakivaizdinį kuriam kurse atsidurčiau g.gif

Studijų forma ir trukm÷ (metais) Nuolatin÷ (4); ištęstin÷ (6)
Čia ką rimtai ištęstiniams 6metai? ohmy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IntoTheWild: 21 spalio 2011 - 21:59
QUOTE(IntoTheWild @ 2011 10 21, 22:58)

Teoriškai taip, nes neakivaizdiniams mažiau dalykų per semestrą būna. Aišku, kai kuriems pavyksta baigti ir per 4 metus (dažniausiai tiems, kurie anksčiau įstojo).
Dėl perėjimo rekomenduočiau greičiau išsiaiškinti, nes naujų neakivaizdininkų nuo 2011 metų nebepriima, t.y. nebėra VA pirmakursių, todėl kai kurių specialybinių dalykų turbūt nebepavyks neakivaizdžiai išklausyti.
O studijų trukmė tai jau kaip išeis... Kadangi ABD dalykai jau tikriausiai praeiti, tai gal truputį greičiau. Kelintas kursas skaitytųsi sunku pasakyti.
Atsakyti
Ačiū už ats;) Ot tai mamamija doh.gif Teks matyt toliau studijuoti politikoj smile.gif Klausykit merginos dar vienas klaisimėlis, gal yra iš viešosios teisės kas braižę Lietuvos teisminės valdymo kontrolės schemą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IntoTheWild @ 2011 10 23, 12:12)
Ačiū už ats;) Ot tai mamamija doh.gif  Teks matyt toliau studijuoti politikoj smile.gif Klausykit merginos dar vienas klaisimėlis, gal yra iš viešosios teisės kas braižę Lietuvos teisminės valdymo kontrolės schemą? smile.gif

labas 4u.gif iki šiol duodavo braižyti vykdomosios valdžios schemą, o kiek kalbėjau su trečiakursiais, tai sakė, kad ir pats dėstytojas minėjo, kad pirmą kart tokią įdomią užduotį sugalvojo biggrin.gif sėkmės, braižant, nes dėstytojas tikrai priekabus, mus praeitais metais vertino vos ne tokiais argumentais: "naaa taip čia daug maž gerai, bet aš ne taip įsivaizdavau" schmoll.gif . biggrin.gif
Atsakyti
Nu jo, tokia užduotėlė, kad net teisės magistrai nelabai supranta ko jis čia nori biggrin.gif Nelabai jis man mielas toks, keistas koliokviumui kol susodino kone valanda praėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IntoTheWild @ 2011 10 23, 17:39)
Nu jo, tokia užduotėlė, kad net teisės magistrai nelabai supranta ko jis čia nori biggrin.gif Nelabai jis man mielas toks, keistas koliokviumui kol susodino kone valanda praėjo biggrin.gif

joaa jis legenda net teisės fakultete, nors ten ir šiaip griežta tvarko ir įvairios keistenybės įprastos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IntoTheWild @ 2011 10 21, 22:58)

Šiaip įmanoma per 4 metus baigti, jei imi semestrui ne 15, kaip numatyta, o 20 ar daugiau kreditų. Aš čia parašiau tais nacionaliniais, nes ECTS taip greitai neparašysiu. Reikia pačiai pagal juos pasiskaičiuoti. Dalykais - maždaug 6-7 dalykai per semestrą. Aš jau pagal tą tvarką įstojau, kada ne neakivaizdinės, o ištęstinės, ale 6 metai mokytis. Bet, rodos, turėčiau spėti anksčiau. Nebent dėl gerų balų, dėl galimybės daugiau laiko skirti mokymuisi pasiliksiu 4,5 metų. Bus matyt. Niekur neskubu. ax.gif

DEM, pasimatysim savaitgalį? Atlėksi į kolį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Žiogas*: 24 spalio 2011 - 09:49
Labas 4u.gif
Į kokį dar kolį blink.gif Man cieli trys, atlėksiu kad ir ant šluotos, kur jau dingsi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2011 10 24, 16:54)
Labas 4u.gif
Į kokį dar kolį blink.gif Man cieli trys, atlėksiu kad ir ant šluotos, kur jau dingsi doh.gif

Tai man irgi ne vienas, bet pasimatysim tik tame viename. biggrin.gif
Sėkmės ruošiantis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, gal kas iš lyginamosios politikos pagrindų esat rašiusios apie Naujają Zelandiją, stringu su info paieškom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IntoTheWild @ 2011 11 03, 01:00)
Sveikutės, gal kas iš lyginamosios politikos pagrindų esat rašiusios apie Naujają Zelandiją, stringu su info paieškom 4u.gif

Arba bent apie JAV? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti