Įkraunama...
Įkraunama...

Vytauto Didžiojo Universitetas (VDU)

QUOTE(IntoTheWild @ 2011 11 03, 17:53)
Arba bent apie JAV? biggrin.gif 4u.gif

na aš nei apie vieną iš jų nerašiau, bet siūlyčiau ieškot vdu siūlomose duomenų bazėse.. aš rašiau apie monaką tai daugiausia info man davė wikipedia ir visokie neaiškūs tinklapiai ale enciklopedijos, bet kadangi tokio šaltinio naudot negalima tai susiradau keletą straipsnių ta tema ir juos nurodžiau kaip šaltinius.. deja paprastai mokslininkai nerašo apie elementarius dalykus, kurių mums reikia ir kurių negalima imt iš wikipedijos ir panašiai tad sukamės kaip galim doh.gif biggrin.gif o apie JAV tai info tai tikrai pilna, aišku anglų kalba daugiausiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Na taip, su JAV daug maž viskas tvarkoj, bet su N.Zelandija ragai biggrin.gif
Atsakyti
Gal yra čia žmonių iš dieninio skyriaus, neseniai laikiusių gamtamokslinės koliokviumą? blush2.gif
Atsakyti
Sveika, na koliokviumą laikiau senokai, bet sakyk gal galėsiu pagelbėt, medžiagą dar turiu kažkur smile.gif
Atsakyti
Įdomu ar dėstytojas pateikė kokių rekomendacijų kaip mokytis medžiagą. Sunku atsirinkti ką tiksliai reikia išmokti, o išmokti visą pateiktą informaciją atrodo ne mano jėgoms.
Studijuoju neakivaizdžiai ir po pirmo koliokviumo supratau, kad nesupratau ką mokytis. doh.gif
Atsakyti
gal kas galite pasidalinti savo rašytu referatu bet kokia biologijos tematika? išgelbėtumėt...
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2011 11 05, 12:27)
Gal yra čia žmonių iš dieninio skyriaus, neseniai laikiusių gamtamokslinės koliokviumą? blush2.gif

Negi nėra? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitSalad: 09 lapkričio 2011 - 15:44
QUOTE(FruitSalad @ 2011 11 09, 15:44)
Negi nėra? verysad.gif

Kažkada turėjau. Nežinau kas ten neaišku g.gif Tiesiog skaitai, atsisakai į gale temos pateiktus klausimus.... Bet... Visi dėstytojai mėgsta kolyje įmesti kažką tokio,kas studentus pritrenkia.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif ,
Norėjau jūsų paklaust, gal kiek kvailoko klausimo blush2.gif , bet rašant namų darbą ne C dalykui, tituliniame lape kokį fakultetą ir katedrą reikia rašyti viršuje - ar savo, kur mokaisi, ar to, iš kur dalykas yra? Gal kiek neaiškiai aš čia klausiu... Prie pavardės aš rašau saviški fakultetą, bet kaip su viršum? Bandžiau žiūrėt kitų namų darbų pavyzdžius ir visi skirtingi unsure.gif ....
Pageeelbėkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2011 11 09, 21:04)
Kažkada turėjau. Nežinau kas ten neaišku g.gif Tiesiog skaitai, atsisakai į gale temos pateiktus klausimus.... Bet... Visi dėstytojai mėgsta kolyje įmesti kažką tokio,kas studentus pritrenkia.

Buvau atsakius į visus klausimus ir išmokus atsakymus, bet rašant kolį nelabai tai pagelbėjo, buvo tik keli klausimai iš konspektų, tad tiek tikrai neužtenka normaliam pažymiui.
Tie neaiškumas, iškylantys besimokant, priklauso nuo to, kokio pažymio reikia. Man, pavyzdžiui, 7 ir mažiau gauti jau yra liūdna, tai ir kyla klausimų į ką labiau dėmesį kreipti tam, kad geresnį pažymį gauti. Jei užtektų tik skolos iš šio dalyko neturėt, tai nebūtų neaiškumų ką mokytis. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitSalad: 10 lapkričio 2011 - 09:09
QUOTE(perkrauta @ 2011 11 10, 00:11)
Sveikutės  4u.gif ,
Norėjau jūsų paklaust, gal kiek kvailoko klausimo  blush2.gif , bet rašant namų darbą ne C dalykui, tituliniame lape kokį fakultetą ir katedrą reikia rašyti viršuje - ar savo, kur mokaisi, ar to, iš kur dalykas yra? Gal kiek neaiškiai aš čia klausiu... Prie pavardės aš rašau saviški fakultetą, bet kaip su viršum? Bandžiau žiūrėt kitų namų darbų pavyzdžius ir visi skirtingi  unsure.gif ....
Pageeelbėkit  4u.gif

Rašai savo, tik dar parašai, kad tai sakykim B grupės dalykas, nu sakykim kokia biologija smile.gif
Atsakyti
gal kas mokate rasyti knygos reflekcija su skaidremis? 4u.gif
Atsakyti