Įkraunama...
Įkraunama...

Vytauto Didžiojo Universitetas (VDU)

QUOTE(*Žiogas* @ 2011 05 12, 11:22)
Vargšiukė... console.gif
Man tai kažkaip keistai viskas ten atrodė... Dabar laukiu pažymių, žadėtų po savaitės... Dieninių tai radau. O mūsų? Gal aš ne ten ieškau?

Labas 4u.gif
Nerandu ir aš schmoll.gif Iš viso juo tolyn, tuo gražiau su tais pažymiais. Šito dėdės nėra, viešosios teisės dviejų pažymių nėra, valstybės finansų vieno, socialinės ekonomikos - vieno, nuo kovo mėnesio dar doh.gif Man dzin, kad jie laiko neturi. Aš ir neturiu, bet namų darbus tai reikia pristatyti laiku, kiti vėliau nepriima. Vot tai vadinasi lygybė. Sesija ant nosies, o aš tik vieno dalyko iš septynių žinau visus pažymius doh.gif Bet, prieš vėją nepapūsi.
Su ta kasa, tai prastai, turėjau dvi savaites atostogų, galvojau apsimušiu su darbais, bet vieną visą praktiškai pragulėjau. Galvojau imti biuletenį, bet vėl... Jei sakiau paguldys, paskui sesiją nusikels... Ai, tempiu gumą, jei bus prastai visai, tai po sesijos ligisiuos. O dėstytojas vienas iš įdomesnių: ateina į kolį ir sako: palaukit,neturiu tiek lapų ir išeina atsišviesti blink.gif Gerai, kad dar patiems nepasiūlė atsišviesti lotuliukas.gif
Atsakyti
Žiogeli, kku-kkū tongue.gif
Civinsko kolio rezultatai įdėti į PMDF neakivaizdininkus tongue.gif Nors ir su priepuoliu, ale vis tiek dar neblogai gavau unsure.gif cool.gif 8 unsure.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2011 05 16, 20:07)
Žiogeli, kku-kkū tongue.gif
Civinsko kolio rezultatai įdėti į PMDF neakivaizdininkus tongue.gif  Nors ir su priepuoliu, ale vis tiek dar neblogai gavau unsure.gif  cool.gif 8 unsure.gif  cool.gif

Ku-kū. bigsmile.gif
Radau vakar visai netyčia. Aš irgi neblogai. Tikėjausi, kad bus prasčiau. biggrin.gif Tokiam chaose aš nepratus rašyt... blush2.gif Įdomu, kaip bus egzas? lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites cool.gif labai labai reikia pagalbos ax.gif gal kas turite gamtamokslines atsakymus i klausimus, kurie yra konspektuose? doh.gif
Atsakyti
as kakur turiu, et labai ieskot reikia, jeigu niekam neatidavus esu smile.gif
Atsakyti
Labas,

ateinu pasigirti smile.gif Ankstesnėj temoje skaičiau jus ir stengiausi dalyvauti kažkiek diskusijoje. Prisidaviau magistrą savo, tuoj būsiu 100% VDU absolventė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2011 05 24, 12:59)
Labas,

ateinu pasigirti smile.gif Ankstesnėj temoje skaičiau jus ir stengiausi dalyvauti kažkiek diskusijoje. Prisidaviau magistrą savo, tuoj būsiu 100% VDU absolventė smile.gif

Sveikinam, sveikinam 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2011 05 24, 15:08)
Sveikinam, sveikinam 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū smile.gif

Beje, kur dingo VDU studenčių sąrašas? ANkstesnėje temoje atrodo buvo viskas lb. išsamiai pateikta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2011 05 24, 17:36)
Ačiū smile.gif

Beje, kur dingo VDU studenčių sąrašas? ANkstesnėje temoje atrodo buvo viskas lb. išsamiai pateikta smile.gif

user posted image
Atsakyti
Kad vargu ar to sąrašo labai reikia? g.gif
Gerai ir taip. wink.gif
DEM, kaip sekasi ruoštis sesijai?
Atsakyti
Siūlau praktikos vietą liepos mėnesiui. Darbas UAB'e, administracinio - organizacinio pobūdžio, 2 val per dieną, 5 dienas per savaitę. Praktika neapmokama, tačiau yra galimybė įsigyti vertingos patirties 4u.gif Detalesnė info per a.ž.
Atsakyti
QUOTE(*Žiogas* @ 2011 05 25, 14:29)
Kad vargu ar to sąrašo labai reikia?  g.gif
Gerai ir taip. wink.gif
DEM, kaip sekasi ruoštis sesijai?

Oi kaip ruošiuosi biggrin.gif Du jau išlaikiau, dar vieną šiandien laikiau. Civinskas 10 už namų darbą parašė bigsmile.gif Tai taip nuotaiką pakėlė thumbup.gif Kaip tau? Susimatysim pas Civinską per egzą 4u.gif
Atsakyti