Įkraunama...
Įkraunama...

ALFAPARF priemonės plaukams

Sveikutes! na as irgi susigundziau nusipirkti tuos isgirdus Alfaparf semi di lino Diamante sampuna ir kondicionieriu. tai mano nuomone tokia: sampunas nepatiko, nes isvis beveik neputoja ir reikia daug sampuno sunaudot, o ir jausmas toks, kad blogai galva issiploviau g.gif kondicionierius tai gal ir nieko (nors teko bandyt pigesniu ir geresniu priemoniu), biskuti suminkstina plaukus, bet kvapas kaip ukinio muilo schmoll.gif tai taip jauciu, kad siu priemoniu daugiau nebepirksiu schmoll.gif dar isbandziau Alfaparf Seduction Gold serum seruma. bet stebuklo taip pat nepamaciau, plaukai kaip velesi, taip ir tebesivelia unsure.gif gal mano plaukams sunku itikt, nes jie sviesinti, linke pustis ir banguoti,veliasi ir yra pazeisti, o galvos oda riebi. zodziu man sios priemones nepatiko ir netiko schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Noriu paklausti tu, kurios sviesinasi Alfaparf dazais - koki numeriuka naudojat? As noriu isbandyt siuos dazus saknims (plaukai sviesinti sruogelem, naturali- tamsiai ruda sp.), bandziau Keune su 9 proc. saknys gavosi ryzokos.. ar kas bandet Alfaparf su 12 proc., nes baisoka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina077 @ 2009 02 16, 20:18)
Sveikos  4u.gif  Noriu paklausti tu, kurios sviesinasi Alfaparf dazais - koki numeriuka naudojat? As noriu isbandyt siuos dazus saknims (plaukai sviesinti sruogelem, naturali- tamsiai ruda sp.), bandziau Keune su 9 proc. saknys gavosi ryzokos.. ar kas bandet Alfaparf su 12 proc., nes baisoka  lotuliukas.gif

as dazau su 11.11 ir 9proc peroksidu, gaunasi sviesi i pilkuma spalva, pilkumas nusiplauna
Atsakyti
ar norvegijoje yra tos firmos sampuno,pas mane sausi plaukai visokiu sampunu isbandziau bet kolkas tinkamo neradau,ks gslit pasiulyti
Atsakyti

Sunaudojau visa buteliuka semi de lino sampuna. Nieko gero, net plaukai nesvelnus, kai plauni sad.gif Na man tikrai netiko.
Atsakyti
QUOTE(laurosia123 @ 2009 01 22, 21:39)
Sveikutes! na as irgi susigundziau nusipirkti tuos isgirdus Alfaparf semi di lino Diamante sampuna ir kondicionieriu. tai mano nuomone tokia: sampunas nepatiko, nes isvis beveik neputoja ir reikia daug sampuno sunaudot, o ir jausmas toks, kad blogai galva issiploviau  g.gif kondicionierius tai gal ir nieko (nors teko bandyt pigesniu ir geresniu priemoniu), biskuti suminkstina plaukus, bet kvapas kaip ukinio muilo  schmoll.gif  tai taip jauciu, kad siu priemoniu daugiau nebepirksiu  schmoll.gif  dar isbandziau Alfaparf Seduction Gold serum seruma. bet stebuklo taip pat nepamaciau, plaukai kaip velesi, taip ir tebesivelia unsure.gif gal mano plaukams sunku itikt, nes jie sviesinti, linke pustis ir banguoti,veliasi ir yra pazeisti, o galvos oda riebi. zodziu man sios priemones nepatiko ir netiko  schmoll.gif

jums geriau reikejo rinktis is atstatancios bamboo linijos, nes jusu plaukai sviesinti.
o kas liecia semi di lino diamante - tai sampunas tikrai putoja . tik juo reikia plauti du kartus , ir iseiga tikrai nera didele. o kondicionieriu reikia tepti ant ranksluosciu nusausintu plauku, tada poveikis geresnis.( maziau prasiskiedzia vandeniu )
Atsakyti
QUOTE(Siota @ 2009 05 11, 22:30)
Sunaudojau visa buteliuka semi de lino sampuna. Nieko gero, net plaukai nesvelnus, kai plauni sad.gif Na man tikrai netiko.

O man tai patiko, plaukai svelnus pasidarydavo ir kvepedavo wub.gif Dabar nusipirkau nauja SEDUCTION gold serum ir patinka, plaukai svelnus, kvepia wub.gif
Atsakyti
user posted image

apie šitą aliejų kalbat?
Atsakyti
As turejau sampuna ir balzama drekinancius is serijos Splendore. Mano plaukams patiko, issiplovus graziai plaukai krisdavo, lengvai papure, bet kad labai sudrekintu nepasakyciau uz tokia kaina galima rasti geresniu.
O tos serijos kapsules superines wub.gif Geriausios is mano bandytu. Plaukai silkiniai, blizga, sveikai atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tresor: 23 gegužės 2009 - 10:09
Avocetė Paskelbta Vakar, 22:45

apie šitą aliejų kalbat?

Kad čia tai Green Light aliejukas g.gif Bet man jis visai patiko.
Kaip tik baigiau purškiamą reconstructorių Alfa Parf iš bamboo linijos,labai patiko.Plaukų neapsunkina,nesuriebina,bet net nežinau ar nuo jo,bet plaukai atsigavo thumbup.gif
Atsakyti
gal naudojot kas nors si serumas?pirkau nuo plauku slinkimo dave jas,bet nepaklausiau ar reik jas nuplaut?
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Tresor @ 2009 05 23, 10:07)
As turejau sampuna ir balzama drekinancius is serijos Splendore. Mano plaukams patiko, issiplovus graziai plaukai krisdavo, lengvai papure, bet kad labai sudrekintu nepasakyciau uz tokia kaina galima rasti geresniu.
O tos serijos kapsules superines wub.gif Geriausios is mano bandytu. Plaukai silkiniai, blizga, sveikai atrodo.

gal gali imest tu kapsiulu foto?
Atsakyti
gal zinot dazu nr (noriu tamsiai sokoladines spalvos)? g.gif
Atsakyti