Įkraunama...
Įkraunama...

ALFAPARF priemonės plaukams

QUOTE(audruzele @ 2008 11 10, 15:27)
issisakojusius galiukus reikia kirpti.  semi di lino ir seduktion yra skirta kasdieniniai prieziurai . tad gal daugiau kaina gali nulemti apsisprendima.

audruzele, kurioj kirpyklojir kokiam mieste dirbat su siom priemonem? blush2.gif
Atsakyti
Aš nuspirkau Semi di lino aliejuką.Pirmas įspūdis neblogas biggrin.gif ir kvapas manęs neerzina schmoll.gif tikiuosi, kad padės mano nualintiems, sausiems, besiveliantiems plaukučiams smile.gif
Atsakyti
[o gal galit imest ,aliejuku foto?o alfa parf,cia gydoma produkcija skaitos?ar ne?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 11 24, 08:22)
[o gal galit imest ,aliejuku foto?o alfa parf,cia gydoma produkcija skaitos?ar ne?

user posted image
Atsakyti
Aš turiu va tokį
semidilino aliejukas
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2008 11 24, 08:45)

man sis aliejukas yra geriausias atradimas
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2008 11 24, 09:45)

as irgi tokio alejuko noriu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kur ji gaut? as kristianoje nemaciau verysad.gif
Atsakyti
O kaune mickeviciaus g. esancioje toje ''prekes kirpykloms'' parduotuveje yra pilstomu alfaparf sampunu ir kondicionieriu? smile.gif
Atsakyti
Alfa parf pati paciausia firma mano sviesintiems sausiems plaukams. o aliejukas isvis pasaka..... wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 11 24, 10:46)
DEKUI,TA IR BUVAU JU PUSLAPI ATRADUS,

o koks ju puspalis lt? g.gif
Atsakyti
Visur isnarsiau, bet neradau, kur butu galima nusipirkti alfaparf plauku dazu Vilniuje. Gal kas zino kokia arduotuve ar kirpykla, kur butu galima gaut. ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(Siota @ 2009 01 06, 19:15)
Visur isnarsiau, bet neradau, kur butu galima nusipirkti alfaparf plauku dazu Vilniuje. Gal kas zino kokia arduotuve ar kirpykla, kur butu galima gaut.  ohmy.gif

parduotuvej "medines sukos" (vokieciu gatvej ji)tikrai yra.pati pirkau ten mirksiukas.gif
Atsakyti