man labai patiko ALFAPARF semi di lino ampulytes zydros spalvos. nu pasakiskai po panaudojimo zvilga plaukuciai
tik kvapas nelabai koks ir ant plauku ilgai islieka, bet vardan stebuklingo poveiko verta aukotis
QUOTE(doviliuke21 @ 2006 10 31, 18:13)
O plauku neriebaluoja???Ir ar kvepia??
Nea, neriebaluoja, ploviau sekmadienį vakare, tai šiandien, trečiadienį, plaukai visai neriebaluoti, bet vis tiek plausiu, geriau jaučiuos smile.gif Kvepia aišku, tik neilgai ir neintensyvus kvapas, nepalyginsi su Semi di lino, nuo Semi di lino plaukai dar ilgai kvepia rolleyes.gif
sunaudojau visa buteliuka ALFAPARF semi di lino aliejuka lauku galiukams. ypatingo poveikio nepajutau, nors saziningai tepiau
antro tikrai nepirkciau, o ir kaine ne maza
QUOTE(saldu @ 2006 11 02, 19:48)
sunaudojau visa buteliuka ALFAPARF semi di lino aliejuka lauku galiukams. ypatingo poveikio nepajutau, nors saziningai tepiau
antro tikrai nepirkciau, o ir kaine ne maza 
as si aliejuka naudoju jau ne vienerius metus gal kokius 3
QUOTE(pakalnutėL @ 2006 11 01, 01:55)
man labai patiko ALFAPARF semi di lino ampulytes zydros spalvos. nu pasakiskai po panaudojimo zvilga plaukuciai
tik kvapas nelabai koks ir ant plauku ilgai islieka, bet vardan stebuklingo poveiko verta aukotis

naudoji kiekviena karta plaunant plaukus?
QUOTE(pakalnutėL @ 2006 11 01, 01:55)

tos ampulytes tai
kazkada turejau sampuna skirta sviesintiems plaukams. kaip sake pardaveja, jis yra saloninis, todel daugiau niekur pirkt nemaciau, nei sarmoj, nei eurovaistinej. pardaveja man ji labai gyre, taciau man jis pasirode nekoks, bet veliau suzinojau, kad vis delto kitos tuo paciu metu naudojamos priemones man netiko ir siaip visokiu nesamoniu buvau prisidarius....
dabar galvoju, kad gal visai geras tas sampunas buvo, nes is pradziu, kol tu kitu priemoniu nenaudojau, tai plaukai labai blizgejo ir visa kita.. galvoju gal vel ji reiktu nusipirkt
gal kas nors ji bandet? idomu kaip jis kitoms...
as irgi turiu aliejuka , nu trumpai taraint geras maloniai kvepia tiesa trumpai , bet problema jei padaugini tada atrodo riebaluoti plaukai
mano drauge nusipirko jau trecia buteliuka ir si karta dideles taplos
bet as trecio jau nebepirksiu ! bandysiu keraste
ji labaiu isgyre SM
o as daugiua nepirksiu alfa parf sampuno
turejau semi di lino.... pakuote suluzo iskart, nepatiko gan stiprus vriskas sampuno kvapas o ir poveikis kaip nuo lietuvisko sampuno man
tai kam tada moket tokius pinigus
QUOTE(bonza @ 2006 12 05, 13:50)
o as daugiua nepirksiu alfa parf sampuno
turejau semi di lino.... pakuote suluzo iskart, nepatiko gan stiprus vriskas sampuno kvapas o ir poveikis kaip nuo lietuvisko sampuno man
tai kam tada moket tokius pinigus 
mano įspūdziai vartojant semi di lino irgi tokie patys
QUOTE(bagiriukas @ 2006 11 26, 13:55)
Gal trečią butelį baigiu, labai fainas