Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikiui pučia pilvelį

Laba diena,
Dukrelei 5 savaites. jau trecia savaite 3 kartus per diena, vakarais, kai daugiausia pucia pilva, duodu augalini preparata "Babynos" nuo pilvo putimo. Anotacijoje parasyta, kad si vaista galima duoti tik 1 savaite. Ar nepakenksiu savo kudikiui ir toliau duodama siuos lasiukus? Nes diegliukai nepraeina ir vakarais dukryte ypac rieciasi,verkia, rausta kaip burokelis.. sad.gif O gal pakeisti siuos lasiukus Espumisan'u? Kuris vaistas geresnis, kuris maziau kenkia leliuko organizmui?
Aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
Reikėtų pakeisti tuos lašiukus į Espumisan lašus. Babynos lašai ilgą laiką vartojant slopina žarnyno peristaltiką, todėl gali užkietėti viduriai. O Espumisano lašai neturi šio poveikio.
Atsakyti
Sveiki,

mano suneliui labai pucia pilvuka, vakarais verkia po kelias valandas...
Mes ir pilvuka masazuojam, ir kojytes prie pilvelio spaudziam, ir ant pilvuko paguldom, ir silta merliuka ant pilvuko dedam, ir teciui ant pilvo maziu dedam, ir Espumizana duodavom, dabar nusipirkom Simicol - bet niekas nepadeda....

ka mums daryti?!?
Atsakyti
O kuo kūdikį maitinate?
Atsakyti
QUOTE(Pediatrė Virginija @ 2005 03 09, 15:50)
O kuo kūdikį maitinate?



maitinu pati, krutim
maista prisiziuriu, bet ka nevalgau....
Atsakyti
Keletą dienų visiškai atsisakykite pieno produktų. Stebėkite, ar pagerės vaiko būklė. Jei sumažės pilvo pūtimas- priežastis pieno baltyme. Po to rekomenduočiau vėl pradėti valgyti pieno produktus, vengiant koncentruotų- varškės,sūrio, jogurto.
Jei Jūsų dieta nepriekaištinga, tai pieno baltymo vengimas turėtų padėti.
Kūdikiui galite girdyti HiPP pankolio, arba arbatą "Kūdikio pilvukui".
Atsakyti
Sveiki,
3men. mergyte labai smardziai ir daug bezda, kakoja taip pat labai smardziai. Pirmas vaikas, kol maitinau pati niekad taip smardziai nekakodavo. Gydytoja yra sakiusi, kad kol vaikas valgo mamos piena, jo ismatos buna nesmardzios, todel noreciau paklausti, ar nereiktu susirupinti del virskinimo sutrikimu, gal tyrimus kokius atlikti? Be to, kai valgo, labai springsta. ACIU.
Atsakyti
Išmatų kvapas ir dujų kaupimasis priklauso nuo Jūsų dietos. Jei kūdikiui gerai auga svoris ir nėra jokių kitų nusiskundimų, reiškia ir virškinimo sutrikimo nėra.
Atsakyti
Mano berniukas jau kurį laiką vis skundžiasi, kad skauda pilviuką. Prieš mėnesį radau ilgą kirminą, panašų į askaridę, sugirdžiau du kursus VERMOX, daugiau kirminų nepasirodė, bet skauda toliau, valgo prastai. Kaip dar galima padėti?
Atsakyti
Konsultuokitės su gastroenterologu, reikia atlikti tyrimus.
Atsakyti
15 mėn. mažyle jau kelias dienas dažnai tirštai su keistomis gleivemis ir labai stipriu kvapu tuštinasi. Geria arbatėles, apetitas nedingo, temperatūtos nėra. Ar reikėtų vartoti kokių preparatų, ar laukti kol susitvarkys? Ar gali tai būti dėl dantukų dygimo?
Atsakyti
Greičiausiai tai dėl mitybos. Gal valgė atvežtinių vaisių, arbūzo ir pan. Jei būklė gera, gydyti nėra ką.
Atsakyti