Įkraunama...
Įkraunama...

Asos 9-a tema

QUOTE(Deverax @ 2011 03 30, 19:19)
Reikia pagalbos  4u.gif

Noriu gražinti suknutę. Tai kaip supratau tame atsiųstame lape pažymi, kad nori gražinti ir priežasties kodą. Tuomet supakuoji prekė. O ant siuntinio reikia klijuoti tą lapelį su adresu ar pačiai nurodyti (parašyti) Asos adresą?  4u.gif

Taip, pazymi priezastie koduka, kad nori pinigu grazinimo, supakuoji kad ir i ta pati asos maisa (bent jau as taip dariau) ir uzklijuoji ta lipnu lapeli su ju adresu, paciai ju adrso rasyti nereikia. As dar ant to paties ir savo varda, pavarde bei adresa uzrasau ax.gif
Atsakyti
Tie asos firmos batai tai dydziai nelabai atitinka... schmoll.gif. Teko nusivilti ir man... sakiausiu situos na dydis atitiko tik kokybe prastoka http://www.asos.com/...r...=3&clr=Nude

po to sitie uzmazinti http://www.asos.com/...r...3&clr=Black bet kokybe tai gera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sokate @ 2011 03 30, 22:04)
Taip, pazymi priezastie koduka, kad nori pinigu grazinimo

Jei grazinu, prie REFUND? irasyti pvz. 1 ? Ir daugiau nieko, tiesiog issiusti? Laisko jiems nerasyti?
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prettiness: 31 kovo 2011 - 08:56
QUOTE(prettiness @ 2011 03 31, 09:55)
Jei grazinu, prie REFUND? irasyti pvz. 1 ? Ir daugiau nieko, tiesiog issiusti? Laisko jiems nerasyti?
4u.gif

Taip, ir jiems rasyti nereikia, tiesiog issiuntus laukti virs savaites ir jie atsius laiska, kad grazinimas gautas smile.gif
Atsakyti
O yra dabar nemokamas atsiuntimas? Nuo kokios sumos, jeigu yra?
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 03 31, 15:56)
O yra dabar nemokamas atsiuntimas? Nuo kokios sumos, jeigu yra?

nėra minimalios sumos, dabar nemokamas siuntimas visam pasauly smile.gif
Atsakyti
Gavau SIUOS batukus. Kokybė puiki, labai patogūs. Tik sakyčiau vos vos pamažinti yra. Šiaip visada perku UK dydi 6,7 nuo batų modelio priklauso. Šių paėmiau 7, tai pirštukai tikrai netabaluoja juose. biggrin.gif Na, didesniu nereikia, bet kiek mažesni jau būtų tikrai per maži. smile.gif
Atsakyti
Pasiskaičiau temelę, panašu, kad ir aš tapau kovo 4 d. auka, tą dieną man buvo išsiųsta suknelė, kuria norėjau pasipuošti per Meteorologo dieną. Suknelės laukiau dvi savaites, tada rašiau jiems, manęs paprašė palaukti dar keletą dienų ir parašyti jei negausiu. Parašiau šiandien, gavau atsakymą, kad siuntinys pasimetė, o kadangi tokio pat daikto jie neturiu, todėl man bus grąžinti pinigai. Na bent tiek gerai.
O va mano sesuo užsisakinėjo kovo 6, o gavo kovo 12. Praktiškai tada ir sunerimau, kad kažkas čia ne taip. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 31 kovo 2011 - 16:48
QUOTE(pupen @ 2011 04 01, 11:17)
Manau nebsitiket.

Kodėl taip žiauriai biggrin.gif O kodų nemokamam siuntimui irgi nebėra? Įdomu, kodėl Asos nebeduoda kodų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deverax @ 2011 04 01, 11:41)
Kodėl taip žiauriai  biggrin.gif O kodų nemokamam siuntimui irgi nebėra? Įdomu, kodėl Asos nebeduoda kodų?  g.gif

Ka jus tuo norit pasakyt?
Kodu nemokamam siuntimui nereikia ir neikada nereikejo, tiesiog anksciau buvo mokamas siuntimas, o siuo metu ne.

Del kodu tai kaip supratau jie visuomet budavo asmeniniai, tik nepriristi prie accounto, todel jais dalindavosi viesoje erdveje. Asos nusprende nutraukti tai, todel siuo metu kodai yra, bet siunciami asmeniskai ir tinka tik tam konkreciam vartotojui.
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2011 04 01, 12:17)
Ka jus tuo norit pasakyt?

Nebesupratu aš jau su tuo pristatymu doh.gif Tai kuo skiriasi standard delivery (nemokamas) nuo express delivery (kaina 12 eurų)? Tai pasirinkus express - vis tiek siuntinys bus neregistruotas, tik kad greičiau jį pristatys? 4u.gif
Atsakyti
Noriu pirkti Asos boyfriend tipo švarką. Krūtinės apimtis 90 cm., kokį dydį imti 10 ar 12? 4u.gif
Atsakyti