Įkraunama...
Įkraunama...

Asos 9-a tema

Sveikos 4u.gif

rašiau Asos, kad negaunu siuntinio kovo 4 d. Tai gavau tokį atsakymą: "I have checked and can confirm that unfortunately the parcel has been lost with our carrier and as you cannot locate your parcel, I have processed a replacement for your order which will be with you on or before 07/04/11." Tai kaip suprantu mano prekės išsiųsta iš naujo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deverax: 29 kovo 2011 - 12:29
QUOTE(Deverax @ 2011 03 29, 13:15)
Sveikos  4u.gif

rašiau Asos, kad negaunu siuntinio kovo 4 d. Tai gavau tokį atsakymą: "I have checked and can confirm that unfortunately the parcel has been lost with our carrier and as you cannot locate your parcel, I have processed a replacement for your order which will be with you on or before 07/04/11." Tai kaip suprantu mano prekės išsiųsta iš naujo?

Taip, ir ją gausit balandžio 7 d. arba anksčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Deverax @ 2011 03 29, 13:15)
Sveikos  4u.gif

jei turi tokią prekę, maniškės neturi, tad darys "refund"
velnias, o tokia graži ir paprasta suknia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 03 29, 11:00)
kažkas negerai čia su tais siuntiniais, aš jau turėjau gauti, bet irgi negaunu, nėra buvę, kad iš asos vėluotų. Iš kitos uk internetinės parduotuvės irgi nesulaukiu jau trečia savaitė. Jaučiu, kad vagia tame paskirstymo punkte. Niekur daugiau negalėtų.

Aha, man irgi pirmakart veluoja siuntiniai, visad ateina per savaite su keliom dienom unsure.gif

QUOTE(Ryuk @ 2011 03 29, 11:07)
Del veluojanciu siuntiniu:

"Due to technical issues at the Eurotunnel,delivery delays are expected in:Lithuania,Slovakia &Poland.See order tracking&courier site updates"

O kazi kas cia per problemos, kada susitvarkys viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 03 29, 10:02)
Per kiek laiko iprastai is asos gaudavot?

Visada per 7 dienas. O dabar jau 11 dienų praėjo.. iš feelunique išvis jau trys savaitės praėjo, ir kas pikčiausia, jie man neatrašo, parašiau laišką.
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 03 29, 13:56)
Visada per 7 dienas.  O dabar jau 11 dienų praėjo.. iš feelunique išvis jau trys savaitės praėjo, ir kas pikčiausia, jie man neatrašo, parašiau laišką.

Gal parasyk dar karta, man visad greit atraso unsure.gif
Atsakyti
As kovo 16 gavus, o kovo 15 ne.
Papildyta:
QUOTE(Ryuk @ 2011 03 29, 10:07)
Del veluojanciu siuntiniu:

"Due to technical issues at the Eurotunnel,delivery delays are expected in:Lithuania,Slovakia &Poland.See order tracking&courier site updates"

O is kur sita info?
Gal kas placiau zino apie ka cia?
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2011 03 29, 14:46)
As kovo 16 gavus, o kovo 15 ne.
Papildyta:
O is kur sita info?
Gal kas placiau zino apie ka cia?

per Twitter zinutes Asos Service Updates, ten jie kasdien skelbia zinutes apie veluojancius siuntinius.

Del techniniu problemu euro tunelyje veluoja siuntiniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryuk: 29 kovo 2011 - 15:00
hmm idomu kiek tos technines problemos testis gali.
Atsakyti
O kas siuntėsi registruotus siuntinius (mokėjo už siuntimą), toms siuntiniai pristatyti laiku?
Atsakyti
Reikia pagalbos 4u.gif

Noriu gražinti suknutę. Tai kaip supratau tame atsiųstame lape pažymi, kad nori gražinti ir priežasties kodą. Tuomet supakuoji prekė. O ant siuntinio reikia klijuoti tą lapelį su adresu ar pačiai nurodyti (parašyti) Asos adresą? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gavau siuosbatus. 7 dydis, taciau kokia 0.5cm padidinti. Ir per blauzda man per dideli. Nezinau, ar buvo apie juos kalbeta, siaip neblogi, versta odyte tokia minkstute, kulnas tvirtas. Gal kas noretu, jei ne, sestadieni siusiu atgal. 4u.gif
Atsakyti