Įkraunama...
Įkraunama...

Asos 9-a tema

QUOTE(jujuju @ 2011 04 07, 23:07)
kas del asos dingimu, tai vienas mano biciulis net 3 siuntiniu negavo, ilgai aiskinos, kazkas ten jiem bendraujant su asos nesideliojo ir galu gale po poros menesiu asos prisipazino, kad tu siuntiniu ishvis ishsiuntus nebuvo..kazkaip blink.gif o man va jau 2 is eiles dingo..nebesisiusiu kuri laika nieko, uzknisa laikyt ir pinigus uzmarinavus menesi ir prekes negaut ir nervuotis su pasto bobom besiaiskinant...

Kazi ar jiems yra tikslas neissiust siuntinio, juk jie grazina pinigus arba issiuncia nauja mirksiukas.gif Mano naujai issiustam siuntiniui (vietoj to, kurio negavau) raso express delivery, tai jau niekur nedings sitas tikiuosi bigsmile.gif O kuriu dienu negauni dabar?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokate: 07 balandžio 2011 - 22:14
Nusipirkau Mischa Barton dirbtinos odos rankinę. Ji turi specifinį kvapą. Porą dienų vedinau rankinę balkone, bet tas kvapas nedingo, gal ne toks intensyvus. Gal kas esate susidūrusios su tokia situacija? Ar verta toliau vėdinti (ar dings dirbtinės odos kvapas), ar gražinti atgal? Taip gaila, nes rankinė labai patinka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Deverax @ 2011 04 08, 00:13)
Nusipirkau Mischa Barton dirbtinos odos rankinę. Ji turi specifinį kvapą. Porą dienų vedinau rankinę balkone, bet tas kvapas nedingo, gal ne toks intensyvus. Gal kas esate susidūrusios su tokia situacija? Ar verta toliau vėdinti (ar dings dirbtinės odos kvapas), ar gražinti atgal? Taip gaila, nes rankinė labai patinka  verysad.gif

man taip su dirzais yra buve unsure.gif po kurio laiko prasivedina,bet kiek tiksliai laiko prireikia, pasakyti negaliu...
Atsakyti
http://www.asos.com/...spx?iid=1378897

Niekas neturejot tokios suknytes, man grazu kai plėvesa tokia ax.gif O gal zinot kokia tarpininkė siandien uzsakineja?
Atsakyti
QUOTE(migle111 @ 2011 04 08, 10:23)
http://www.asos.com/...spx?iid=1378897

Niekas neturejot tokios suknytes, man grazu kai plėvesa tokia ax.gif O gal zinot kokia tarpininkė siandien uzsakineja?

gražu, tik to ilgo galo galėtų nebūt.. o kodėl Jums tarpininkės reikia?gi pati užsisakykit, kam dar pinigus tarpininkei mokėt?
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2011 04 08, 09:35)
gražu, tik to ilgo galo galėtų nebūt.. o kodėl Jums tarpininkės reikia?gi pati užsisakykit, kam dar pinigus tarpininkei mokėt?

tai gal ne visi žmonės kreditines korteles turi.
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 04 08, 11:23)

Niekada neperku internetu, tai ir kortelės neturiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(migle111 @ 2011 04 08, 11:29)
Niekada neperku internetu, tai ir kortelės neturiu ax.gif

paklauskit merginu cia, gal kas sau uzsakines ir jus pasimtu 4u.gif
http://www.supermama...;#entry46221912
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 04 08, 10:23)

Ten ir su VISA Electron galima. Mano klasikinė VISA irgi debetinė, tik su kreditinės funkcijom. Aišku, ji tinka visur, kur tinka kreditinė.
Atsakyti
ash jums patariu palaukti nors menesi prekes jei neateina. buna vilniui uzstringa, man taip buvo. nes paskui asos atsiuncia nauja, tada ateina ir "pamestoji" , tada asos praso grazint pirmaji siuntini arba pinigus nuskaito, grazinimas kainuoja, prasai padengt tai klaidu privelia, neatsiuncia to cekio pasto islaidu grazinimui zdz..... pasaka be galo.
Atsakyti
Na bent jau man ir gaunasi apie menesis laukimo, nes pagal ju numatyta data as negavau, tuomet liepe dar palaukti iki tam tikros datos.Tuomet jei jau negausiu grazins pinigus, kuriu reikes laukt dar iki 10 dienu. Pvz mano atveju jau 3 savaites praejusios ir neturiu nei rubo nei grazintu pinigu.
Labai noretusi tiketi,kad uzstrigo, bet kazkaip jau nebeliko vilciu sulaukt.Niekad tiek nevelavo is ASOS.
O kadangi mano prekes nebera daugiau, tai jei ir gauciau ja po pinigu pervedimo, tiesiog pervesciau ta pacia suma atgal jiems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupen: 08 balandžio 2011 - 15:33
QUOTE(pupen @ 2011 04 07, 12:30)
Na tikrai,kad dingsta nedaznai. Juolabiau,kad net siuntiniui dingus, Asos grazina pinigus, taip kad nera ko bijot.

na siaip, labiausiai laukiu butent tu prekiu kurias uzsisakiau, del to ir butu labai gaila jeigu neateitu... o siaip, kad be problemu grazina pinigus, tai cia didelis pliusas, bet geriau tokios situacijos isvengti doh.gif
Atsakyti