Įkraunama...
Įkraunama...

Asos 9-a tema

Pagaliau pagavau išsvajotą Mango rankinę, supildžiau visus duomenis, o bet tačiau į Lietuvą jos nesiunčia doh.gif
pažiūrėjau, to kvailo MNG apskritai iš asos pas mus nesiunčia verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šviesi lapė: 08 balandžio 2011 - 23:12
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 04 09, 00:01)
Pagaliau pagavau išsvajotą Mango rankinę, supildžiau visus duomenis, o bet tačiau į Lietuvą jos nesiunčia doh.gif
pažiūrėjau, to kvailo MNG apskritai iš asos pas mus nesiunčia verysad.gif

O LT Mango parduotuvese nera tos rankines?
Atsakyti
QUOTE(sokate @ 2011 04 09, 00:26)
O LT Mango parduotuvese nera tos rankines?

Buvo gera nuolaida smile.gif

O asos batų dydžiai atitinka? Jei nešioju 40,5, US 10, 7 ar 8 tiktų?
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 04 09, 00:37)

O asos batų dydžiai atitinka? Jei nešioju 40,5, US 10, 7 ar 8 tiktų?

Turbut priklauso nuo modelio, bet bent jau tie asos populiarieji tai nemazinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sokate @ 2011 04 09, 00:55)
Turbut priklauso nuo modelio, bet bent jau tie asos populiarieji tai nemazinti  smile.gif

http://www.asos.com/...e...1&clr=Black
šituos žiūrėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 04 09, 01:01)

Siuo metu tik 7 ir yra, rizikuociau biggrin.gif nes bent jau us10 tai eu40 atitinka ir uk7 g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2011 04 08, 15:28)
Na bent jau man ir gaunasi apie menesis laukimo, nes pagal ju numatyta data as negavau, tuomet liepe dar palaukti iki tam tikros datos.Tuomet jei jau negausiu grazins pinigus, kuriu reikes laukt dar iki 10 dienu. Pvz mano atveju jau 3 savaites praejusios ir neturiu nei rubo nei grazintu pinigu.
Labai noretusi tiketi,kad uzstrigo, bet kazkaip jau nebeliko vilciu sulaukt.Niekad tiek nevelavo is ASOS.
O kadangi mano prekes nebera daugiau, tai jei ir gauciau ja po pinigu pervedimo, tiesiog pervesciau ta pacia suma atgal jiems.

tai jeigu jie siuncia neregistruota tai ir nesuzinos, kad kazkada ta siuntini atsiemei, nes dazniausiai paraso, jog taip, atsiprasome, bet turbut jusu siuntinys pasimete smile.gif
Atsakyti
QUOTE(goddess @ 2011 04 09, 09:39)
tai jeigu jie siuncia neregistruota tai ir nesuzinos, kad kazkada ta siuntini atsiemei, nes dazniausiai paraso, jog taip, atsiprasome, bet turbut jusu siuntinys pasimete smile.gif

Nelabai supratau ka tuo norejot pasakyt. Jeigu as gauciau siuntini, as pati parasyciau jiems, kad gavau. Cia aisku gal sazines reikalas daugiau, gal kazas ir nutyletu. Kitas dalykas, savo paste, atsiimant siuntini, as dedu parasa, o tai jau irodymas, kad siuntini pasiemiau.
Niekas negavot tu dingusiuju dar?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupen: 09 balandžio 2011 - 11:16
Na va, man turejo ateiti siuntinys iki kovo 25, tada dar prase palaukti iki balandzio 7d. Parasiau jau jiems, sake grazins pinigus smile.gif
Atsakyti

Oj situ labai nerekomenduociau pirkti, as buvau truputi kitokius bet panasius uzsisakius
http://www.asos.com/...d... metal heel
Tai realybeje jau taip pigiai atrodo, tas kulnas visas blizgantis, plastikinis, ta juostele aplink pada irgi sviecia, zodziu bendras vaizdas labai nekoks schmoll.gif Grazinau iskart smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Smash @ 2011 04 09, 16:20)
Oj situ labai nerekomenduociau pirkti, as buvau truputi kitokius bet panasius uzsisakius
http://www.asos.com/...d... metal heel
Tai realybeje jau taip pigiai atrodo, tas kulnas visas blizgantis, plastikinis, ta juostele aplink pada irgi sviecia, zodziu bendras vaizdas labai nekoks  schmoll.gif Grazinau iskart  smile.gif

Maciau realybeje tuos pirmuosius, ir galiu pasakyti kad tikrai labai graziai ziurisi, nors man jie tokie nekasdieniski, bet tikrai neatrodo pigiai, o greiciau jau isskirtinai tas blizgantis kulnas ir juostele. Manau kad siu dvieju modeliu to blizgumo atspalviai skiriasi bent is nuotraukos, gal todel jums anie ir pasirode tokie pigus, bet cia aisku dar ir skonio reikalas 4u.gif
Atsakyti
Noriu parsisiųsti iš Asos keletą daiktų, bet prisiskaičiau, kad kai kurioms neatkeliauja siuntinukai imu dvejoti. g.gif
Gal situacija pasitaisė? Ar čia visoms užsisakiusioms paskutiniu metu tokie nesklandumai ?
Atsakyti