Įkraunama...
Įkraunama...

Asos 9-a tema

QUOTE(Deverax @ 2011 04 11, 10:27)
Gal galite pasakyti, kaip prižiūrėjote?

Vakarais, grįžusi namo, su verstai odai skirtom priemonėm kas kartą valydavau, purškalu apsauginiu išpurkšdavau. Su spec., šepečiais valydavau, šiaušdavau odą.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2011 04 10, 22:43)
Atnešiojau tuos batus visą žiemą ir dabar dar kaip nauji atrodo. Išvalyti, padėti, laukia kito sezono.  mirksiukas.gif

Arba kažką maišot, arba palmių krašte gyvenat. Su tais batais nei 2s neišstovėtumėt nei ant sniego, nei ant ledo, o ir bandyt niekam nelinkėčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2011 04 11, 16:54)
Arba kažką maišot, arba palmių krašte gyvenat. Su tais batais nei 2s neišstovėtumėt nei ant sniego, nei ant ledo, o ir bandyt niekam nelinkėčiau biggrin.gif

Kodėl jus iškarto sakot, kad nei 2 sekundžių neišstovėčiau???! Nesuprantu tokių žmonių, kurie kažką taip konkrečiai teigia, remdamiesi tik savo nuomone.
Nors gyvenu ne Lietuvoje, bet šią žiemą ilgą laiką joje leidome. Ir vežiausi tik tuos asos batus. Su dukra ir po didžiausius sniegynus vaiksčiojom, ir su rogutėm važinėjom, ir visaip kitaip mėgavomes lietuviškos žiemos malonumais. Visą laiką mūvėjau tik tuos batus ir nei kojų nušaliau nei ką. Sveika gyva ir laiminga. mirksiukas.gif Nuo žmogaus čia priklauso. Nesu šalčmirė.

O čia vaizdų, kad dar kokia melage neapšauktų. blink.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
Ir pas jus padas neslidus? Nu bajeriai, aš išėjau, atsistojau ant sniego ir iš karto nukritau biggrin.gif Atrodo, kad net ne apie tuos pačius batus kalbam, jų padas lygus kaip ledas ir šalta su jais net rudenį, jau nekalbu apie pasivaikščiojimus žiemą, nors irgi toli gražu nesu šalčmirė.
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2011 04 11, 17:24)
Ir pas jus padas neslidus? Nu bajeriai, aš išėjau, atsistojau ant sniego ir iš karto nukritau biggrin.gif Atrodo, kad net ne apie tuos pačius batus kalbam, jų padas lygus kaip ledas ir šalta su jais net rudenį, jau nekalbu apie pasivaikščiojimus žiemą, nors irgi toli gražu nesu šalčmirė.

Tas pado slidumas man labai greit nusivaiksčiojo, dar prieš skrydį i Lietuvą. Na, aišku, jie slidesni nei įprasti žieminiai batai, bet nei karto neteko nugriuti. Nekalbu apie tuos atvėjus kai tiesiog kvailiodamos su dukra po sniegus vartėmes. biggrin.gif Minusas buvo tik tas, kad peršlapdavo jie gana greitai.
Bet, kad nesušalau tai faktas.
Atsakyti
Ne nu visai kažkokius kreivus batus jaučiuosi gavus.. Kaip buvo velniškai slidūs, taip liko (labai smagu prekybcentriuose slidinėt), kaip šalau kojas saulėtom dienom, taip ir nepasikeitė, o dar suplyšo.. atsikratysiu ir ramu doh.gif bet kad jums jie geri - puiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2011 04 11, 17:46)
Ne nu visai kažkokius kreivus batus jaučiuosi gavus.. Kaip buvo velniškai slidūs, taip liko (labai smagu prekybcentriuose slidinėt), kaip šalau kojas saulėtom dienom, taip ir nepasikeitė, o dar suplyšo.. atsikratysiu ir ramu  doh.gif bet kad jums jie geri - puiku  smile.gif

Keista ir man. g.gif Man tas padas per pirmąją nešiojimo savaitę apsitrynė.
Jie man vieni iš nepasakyčiau, kad gražiausių turimų, bet kad vieni iš patogiausių tai tikrai. Keista, kad apie tą pačią prekę kalbam.
Atsakyti
Gal kas parasytu atsiliepimus apie siuos batus?
http://www.asos.com/...spx?iid=1166206
Ir koki dydi reiktu imti, jei paprastai perkame 42 dydi? Aciu is anksto atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2011 04 11, 20:27)
Ir koki dydi reiktu imti, jei paprastai perkame 42 dydi? Aciu is anksto atsakiusioms 4u.gif

Na tie batai nera labai kokybiski, padas taip nedaliai priklijuotas buvo...odyte lb plona atrodo kad ilgai nelaikys. Issiuntem atgal nes per dideli buvo gerokai siuntem 9 (43) dydis, tai jums nezinau 40 41 reiktu
Atsakyti
man tai čia totalus nusisvaigimas, nesušalau su plonyčiais pavasariniais batais prie minus 15. Tai gal ir su kojinėm nesušaltum. Aš ir prie nulio su jais sušalau, nors nesu baisi sušalėlė.
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2011 04 11, 20:27)

8
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 04 11, 19:00)
man tai čia totalus nusisvaigimas, nesušalau su plonyčiais pavasariniais batais prie minus 15. Tai gal ir su kojinėm nesušaltum. Aš ir prie nulio su jais sušalau, nors nesu baisi sušalėlė.

Nesuprantu. Būtinai man turi būti šalta su jais, nes jums, kitai narei, ar dar kažkam šalta su jais buvo? Nesuprantu aš tokių dalykų. Kam dabar pulti į kraštutinumus? Ar žinote tokį dalyką, kad žmonės skirtingi? Apskritai, kaip kvaila apie tai net kalbėti. Jums šalta, man ne. Nu tai ką dabar? doh.gif
Suaugusios moterys ar vaikų darželis čia?! g.gif
Atsakyti