Įkraunama...
Įkraunama...

Asos 9-a tema

QUOTE(Fanfanė @ 2011 04 10, 12:34)
Deverax, Sypsena, ačiū už patarimus  smile.gif  Abejojau, ar anglai priims, nes jau nemažai laiko nuo pirkimo praėjo, bet būtinai jiems parašysiu ir nuotrauką prikabinsiu. Per brangus malonumas už vienkartinius batus tiek mokėt biggrin.gif
O kalbu apie šiuos batus:
user posted image

Baikit, cia anglai nuskalbtas prekes grazina ir niekas nesispyrioja biggrin.gif Tik tiek,kad dazniausiai pasiulo preke pakeisti arba duoda credit notice - pinigu suma,uz preke kuria grazini ir kuriuos gali isleiti toj pacioj parduotuvej. Tik abejoju ar asos taip daro g.gif Manau atgausit pinigus,jei prekes nepakeis smile.gif
Atsakyti
Parasiau Asos laiska apie dirza,kuris suplyso vos tik uzsidejus ir kita dirza,kuris nuolat kritineja,nes sagties neturi, o skylute issitampe... Tai gavau stai toki ats:
We're sorry to hear the item you have received is faulty. Please don't worry about sending it back, just throw it away (or recycle it if you can).
We do hope you will still shop on site - it's rare for customers to receive faulty products and we do everything we can to prevent it from happening.
Apologies for any inconvenience caused,
ASOS Customer Care
___
The following item/s have been replaced* as requested

Jokiu irodymu,nieko jiems nereikia, tai galima apgaudineti kada tik panorejus g.gif keista sistema,bet aisku,skustis negaliu, nereikes i pasta lekti prekiu siust atgal biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2011 04 10, 14:54)
Parasiau Asos laiska apie dirza,kuris suplyso vos tik uzsidejus ir kita dirza,kuris nuolat kritineja,nes sagties neturi, o skylute issitampe... Tai gavau stai toki ats:

Gal galit pasakyt į kokį jų paštą rašėt? Nes aš visus jų kontaktus tinklapy pražiūrėjau ir nesugebėjau rast tinkamo. Spėju, kad ne ten parašiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2011 04 10, 14:02)
Gal galit pasakyt į kokį jų paštą rašėt? Nes aš visus jų kontaktus tinklapy pražiūrėjau ir nesugebėjau rast tinkamo. Spėju, kad ne ten parašiau smile.gif

As del nekokybiskos prekes rasiau siuo - care@asos.com ax.gif

Beje, pupen kaip Jums baigesi su tuo pasto islaidu grazinimu? Ar gavote ceki? Man taip pat Asos ji siuncia. Sake laukti 21 diena, o jei nieko negausiu per ta laika, informuoti juos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo preta: 10 balandžio 2011 - 14:20
QUOTE(Fanfanė @ 2011 04 10, 11:34)
Deverax, Sypsena, ačiū už patarimus  smile.gif  Abejojau, ar anglai priims, nes jau nemažai laiko nuo pirkimo praėjo, bet būtinai jiems parašysiu ir nuotrauką prikabinsiu. Per brangus malonumas už vienkartinius batus tiek mokėt biggrin.gif
O kalbu apie šiuos batus:
user posted image

Taigi Balalaika buvo rasius, kad siti batai nekokybiski. Nematet gal.

QUOTE(preta @ 2011 04 10, 14:16)
As del nekokybiskos prekes rasiau siuo - care@asos.com  ax.gif

Beje, pupen kaip Jums baigesi su tuo pasto islaidu grazinimu? Ar gavote ceki? Man taip pat Asos ji siuncia. Sake laukti 21 diena, o jei nieko negausiu per ta laika, informuoti juos  doh.gif

Tai man viena karta jau siunte ji,as jo negavau, tada liepe laukti iki kovo 23 d.Palaukiau, parasiau vel. Dabar liepia laukt nezinia kiek kol kazka issiaiskins...As jau net neberasau jiems del to cekio, nes kiek parasau tiek jokio konkretaus atsakymo negaunu.
Paskutini karta, mazdaug pries savaite parase, kad patikrins ar as jo negryninau ir issius per naujo. As parasiau:kada galima tiketis, jog issiusit? O jie man: deja sito pasakyti mes negalime.
Nu vat taip ir laukiu po siai dienai smile.gif
Idomu, kodel visgi kai kuriems perveda tiesiog tas pasto islaidas i saskaita, o kitiems siuncia cekius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupen: 10 balandžio 2011 - 14:52
preta, ačiū, šitas ir bus biggrin.gif

QUOTE(pupen @ 2011 04 10, 15:50)
Taigi Balalaika buvo rasius, kad siti batai nekokybiski. Nematet gal.

Mačiau, nusipirkus juos buvau prieš tai kai parašė.
Atsakyti
QUOTE(sokate @ 2011 04 09, 18:59)
Tai vistiek verta rizikuoti, vistik dazniausiai siuntinukai atkeliauja smile.gif

Tai bandysiu smile.gif Ypač kai Asos reaguoja į klientus ir galima išspręsti kilusias problemas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2011 04 10, 15:02)

As visas rasau per 'contact us' kuris randasi pradinio puslapio apacioj, kairej pusej. Uzpildau reikiamus langelius,parasau kas ir kaip ir dazniausiai atsakyma gaunu 1-2valandu begy smile.gif Nera buve,kad ilgiau uztruktu. Kazkada bandziau facebook'e rasyti per Asos here to help,nes tikejaus dar greitesnio atsaymo,bet deja, atsakymo sulaukiau tik uz keliu dienu.
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2011 04 10, 14:50)
Nu vat taip ir laukiu po siai dienai smile.gif
Idomu, kodel visgi kai kuriems perveda tiesiog tas pasto islaidas i saskaita, o kitiems siuncia cekius.

Man tai irgi keista. Ir pagal ka jie atsirenka g.gif O del cekio pabandysiu palaukti, paziuresiu kaip ten bus. smile.gif

P.S. gal kas pirkote Asos firmos vyriskus batus? Kaip su ju dydziu, ar atitinka? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo preta: 10 balandžio 2011 - 16:13
Jau ir man atrašė, prašo atsiųst batus ir tuomet grąžins pinigus. Žada ir už siuntimą pinigus grąžint, bet abejoju ar taip pavyks, užtektų, kad už batus grąžintų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2011 04 10, 17:09)
Man tai irgi keista. Ir pagal ka jie atsirenka  g.gif  O del cekio pabandysiu palaukti, paziuresiu kaip ten bus.  smile.gif

P.S. gal kas pirkote Asos firmos vyriskus batus? Kaip su ju dydziu, ar atitinka?  4u.gif

Esu siuntusi vyriskus batus Asos firmos tai vieni tiko, kiti buvo per dideli...
Atsakyti
QUOTE(Ar. @ 2011 04 10, 17:03)
Esu siuntusi vyriskus batus Asos firmos tai vieni tiko, kiti buvo per dideli...

Hmm, buten Asos firmos g.gif Kaip idomiai. O kokio tipo pirkote (sportinius, sandalus, ar kasdienius) batus? g.gif
Atsakyti