Įkraunama...
Įkraunama...

Asos 9-a tema

Smilguna - aš irgi noriu šių, bet vis kliudo tokia apgaulinga išvaizda, gali būt net labai nepatogūs. o vat iš kur žinot doh.gif jums nepatiko reali nuotrauka? man dar visai nieko g.gif bet kai nuotrauka ne ant kojos, tai sunku spręst
Atsakyti
gal kam bus naudinga informacija apie grąžinimą rūbų iš dviejų skirt. siuntinių:

Many thanks for getting in touch.

I can confirm that you can send two items back from different orders in the same parcel. Please make sure you include both returns notes in the parcel with all the details in them. They will be processed separately so even if we receive them at the same time one might be processed before the other.

If you are an International customer, then you can return your parcel using any postal service.

To return your order just follow the instructions on your return note that came with your order.

There’s a pre-printed label on the note – just peel it off and stick it on the parcel when you send it back.

If you haven't got your returns note any more, please click here to print off a new one.

It’s also good idea to make sure you get the postal service to give you a proof of postage receipt, as it is your responsibility until it comes through the doors of our warehouse.

Please note – it can take up to 21 working days for your order to reach us.

Atsakyti
ar kasnrors turit?
user posted image

cia turbut viduj ner kauseliu g.gif
Atsakyti
Gal galetumet pasakyti koki dydi imti sito playsuit'o http://www.asos.com/...t...3&clr=Print jeigu pas mane per krutine 84, o klubai 102? g.gif 12 ar 14? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zhyi @ 2011 03 13, 22:43)
Gal galetumet pasakyti koki dydi imti sito playsuit'o http://www.asos.com/...t...3&clr=Print jeigu pas mane per krutine 84, o klubai 102?  g.gif  12 ar 14?  ax.gif

Gal pakaktu 12 g.gif Bet cia tik spejimas pazejus i ju dydziu lentele, asos dydziai mazdaug atitinka ax.gif
Atsakyti
lietpatukas

Gal sita kuri saketes? Mastau, kuri dydi reiktu imt. Apimtys 82/60/85.
6 ne per mazas butu?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Norejau paklausti, ar saugu pirkti is asos internetinio puslapio su SEB visa electron kortele?
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2011 03 14, 10:53)
rodyk ką pirkai  bigsmile.gif

tai kad nieko blatno nepirkau, labai paprasti pirkiniai mano sikart ax.gif
user posted imageuser posted image

ir dar pabandymui pasiemiau ilga suknele smile.gif niekad ilgu neturejau, bandysiu jaukinti biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
O kaip suprasti tas saved items? Gali is mano saved items jos dingti, jei ispirks jas?
Siandien uzsisakiau, kada tiketis, kad atkeliaus siuntinukas? smile.gif Pas mus lapeliu netanesa i namus, tai labai sunku orientuotis kada eiti siuntinuko pasiimti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhyi: 14 kovo 2011 - 18:23
QUOTE(zhyi @ 2011 03 14, 18:18)
O kaip suprasti tas saved items? Gali is mano saved items jos dingti, jei ispirks jas?
Siandien uzsisakiau, kada tiketis, kad atkeliaus siuntinukas? smile.gif Pas mus lapeliu netanesa i namus, tai labai sunku orientuotis kada eiti siuntinuko pasiimti..

Saved items tai tiesiog issisaugai patikusias prekes, bet jas gali ispirkti, nerezervuojamos jos. Siuntinys atkeliauja mazdaug po savaites, gal savaites ir keliu dienu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

aš siuntinio negaunu jau pora savaičių, bet e-laiške rašė, kad "Delivered on or before Wednesday 16 March 2011", ar man sunerimti, ar dar ne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sokate @ 2011 03 14, 17:33)
Saved items tai tiesiog issisaugai patikusias prekes, bet jas gali ispirkti, nerezervuojamos jos. Siuntinys atkeliauja mazdaug po savaites, gal savaites ir keliu dienu  mirksiukas.gif

Labai aciu smile.gif Nekantriai lauksiu siuntinuko biggrin.gif Bet man kazkaip keistai ten, is pradziu galiojo kodas, tada jau apmokant ivyko klaida (uz kuria nueme 3,47Lt) ir is naujo mokant jau kodukas nebegaliojo.. smile.gif na bet ka padarysi ax.gif
Atsakyti