Įkraunama...
Įkraunama...

Asos 9-a tema

QUOTE(Kelsey @ 2011 03 14, 21:28)
Dekui  4u.gif  O koki dydi pirkot, koki nesiojat?

Nešioju 39, o pirkau 6. ASOS firmos dydžiai atitinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 03 14, 21:58)
prasti, nekokybiški, padas super plonas, priekiai momentaliai apsidaužo, nes nėra padukas nei milimetro išsikišęs, o kulnai remia asfaltą, taipogi brūžinasi. Žiauriai prasti batai.

viskas aisku. tai mano mergina ir iki mokyklos gali nedaeiti su tokiais biggrin.gif Aciu uz atsiliepima smile.gif
Atsakyti
Pagaliau atsiėmiau savo pirmąjį siuntinuką ir TOBULUOSIUS jojiko batus wub.gif
user posted image
Atsakyti
Gal galite pasakyti, ką reikia pasirinkti šioje skiltyje?

user posted image

Aš palikau "UK- Style Saver", gal blogai padariau, todėl ir negaunu siuntinio? Ačiū, kas padės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deverax @ 2011 03 14, 21:39)
Gal galite pasakyti, ką reikia pasirinkti šioje skiltyje?

user posted image

Aš palikau "UK- Style Saver", gal blogai padariau, todėl ir negaunu siuntinio? Ačiū, kas padės  4u.gif

Viskas ok, ta ir palikti 4u.gif Jei gavai patvirtinimo emaila, tai siuntinys issiustas, gali nebent pasitikrint ar teisingai savo adresa suvedei mirksiukas.gif O gal siuntinys jau paste, tik negavai lapelio ax.gif
Atsakyti
Jojiko batai faini.Galima nuoroda? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 03 14, 19:58)
prasti, nekokybiški, padas super plonas, priekiai momentaliai apsidaužo, nes nėra padukas nei milimetro išsikišęs, o kulnai remia asfaltą, taipogi brūžinasi. Žiauriai prasti batai.

QUOTE(Fanfanė @ 2011 03 14, 20:13)
Galėjot anksčiau pranešt biggrin.gif Jau prieš porą sav gavau, bet neatitirpęs dar sniegas, nebuvo progos išeit. Už tokią kainą man jie superiniai atrodo, bet gal ir aš panešiojus kitaip kalbėsiu ax.gif

ane? doh.gif nes rusu forume visos juos labai giria, tai galvoju uzsisakysiu ir as, o dar kadangi kaina juokinga... na, ziuresim kaip realiai atrodys smile.gif siaip as daznai ju nenesiociau, nes labiau kulnus megstu, bet labai bijau, kad nebutu per daug platus, nes mano blauzdos plonos labai..
Atsakyti
QUOTE(Eima =))) @ 2011 03 14, 23:06)
Jojiko batai faini.Galima nuoroda?  ax.gif

NUORODA
Net ir atpigo dabar dar labiau doh.gif bet nenorėjau rizikuoti, kad paskui dydžio nebeužtaikysiu
Atsakyti
Lucrezia, o kiek cm pas Jus per blauzda? Galvoju jei anie netiks, gal tada siuos paimsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2011 03 14, 23:10)
ane? doh.gif  nes rusu forume visos juos labai giria, tai galvoju uzsisakysiu ir as, o dar kadangi kaina juokinga... na, ziuresim kaip realiai atrodys  smile.gif  siaip as daznai ju nenesiociau, nes labiau kulnus megstu, bet labai bijau, kad nebutu per daug platus, nes mano blauzdos plonos labai..

o kokio jie aukscio, gal zinot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2011 03 14, 23:10)
ane? doh.gif  nes rusu forume visos juos labai giria, tai galvoju uzsisakysiu ir as, o dar kadangi kaina juokinga... na, ziuresim kaip realiai atrodys  smile.gif  siaip as daznai ju nenesiociau, nes labiau kulnus megstu, bet labai bijau, kad nebutu per daug platus, nes mano blauzdos plonos labai..

Jie platūs, šiaip jų ilgis yra iki kelėnio, bet sukrenta ir laaabai patrumpėja. Žodžiu, aš tikėjausi tokių standžiu aulu batų, o gavau tokius kaip skuduriukus..
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2011 03 15, 00:25)
Lucrezia, o kiek cm pas Jus per blauzda? Galvoju jei anie netiks, gal tada siuos paimsiu smile.gif

nežinau, gyvenime nematavau biggrin.gif dabar darbe esu, tai nepamatuosiu blush2.gif šiaip nestoros mano blauzdos, tai i batukus su džinsaisi laisvai tilpsiu smile.gif
Atsakyti