Įkraunama...
Įkraunama...

Asos 9-a tema

QUOTE(sokate @ 2011 04 12, 23:20)
Na kai jau issiuncia per dpd, tai buna ramu  smile.gif

Aš vakar gavau kovo 31 d. darytą užsakymą. Tad manau kad ir balandžio 1 d. neturėtų vėluoti smile.gif
Atsakyti
Gavau kovo 25 ir 26 siuntinukus bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sokate @ 2011 04 13, 12:44)
Gavau kovo 25 ir 26 siuntinukus bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

smile.gif ir kaip pirkiniai, nenuvylė?
Atsakyti
siandien gavau si megztuka:

leopard cardigan

patiko labai! bijojau, kad storins, bet nestorina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bloomy: 13 balandžio 2011 - 16:27
gavau London rebel balerinas, tai mazokos. oda is isores, viduj medziaga. nesioju 38, emiau UK 5 doh.gif
user posted image

dabar vel bandau matuot, tai kaire koja dar gerai, pavaiksciociau, bet desine pirsta spaudzia unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 13 balandžio 2011 - 18:00
QUOTE(bloomy @ 2011 04 13, 16:27)

Gražus, šiemet madingi gyvūnų raštai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Portishead @ 2011 04 13, 17:54)

Kelių cm vidpadis?
Atsakyti
QUOTE(Deverax @ 2011 04 13, 18:56)
Gražus, šiemet madingi gyvūnų raštai  smile.gif
Papildyta:

Kelių cm vidpadis?

nepatogu matuot vidpadi ta, o padas tai 25 cm.
Atsakyti
QUOTE(Deverax @ 2011 04 13, 15:29)
smile.gif ir kaip pirkiniai, nenuvylė?

Kai nuvilia, galima siusti atgal smile.gif O siaip paprastai nenuvilia smile.gif

QUOTE(Portishead @ 2011 04 13, 18:54)
gavau London rebel balerinas, tai mazokos. oda is isores, viduj medziaga. nesioju 38, emiau UK 5  doh.gif

dabar vel bandau matuot, tai kaire koja dar gerai, pavaiksciociau, bet desine pirsta spaudzia  unsure.gif

Klausimas, ar didesnio dydzio nebutu per dideles ir nekristu nuo kojos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokate: 13 balandžio 2011 - 18:30
QUOTE(Portishead @ 2011 04 13, 18:54)

dabar vel bandau matuot, tai kaire koja dar gerai, pavaiksciociau, bet desine pirsta spaudzia  unsure.gif

Tai gal prasinešios dar jeigu kairė gerai?

Jeigu nepaslaptis, kiek mokėjote?
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 04 13, 21:30)
Tai gal prasinešios dar jeigu kairė gerai?

Jeigu nepaslaptis, kiek mokėjote?

abejoju kad prasinesios, viduj ne oda, is isores oda. juolab pas mane ant desines kojos pastoviai iaugineja nagas, jau chirurgas buvo pasalines, dabar vel iaugineja, vien zodziu man pavojinga tokius ankstokus batus nesiot net. 12 svaru. bet kokybe atitinkama. stai foto padariau, oda jau vos ne plista, o as tik pasimatavau du kart. doh.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 13 balandžio 2011 - 20:40
buvo idomu kodel siuntiniai kartais dalijami i kelias dalis.
Cia man atrodo logiskas labai paaskinimas, kodel mano siuntini buvo padalije i dvi dalis, vienoje kuriu buvo lengvute preke uz 4 svarus smile.gif

первый вариант почему так - потому что вещи шлют из разных складов, которые могут быть в разных странах (приходили посылки с Асоса из Великобритании, Бельгии, Франции), второй вариант - заказы делят, чтобы в случае потери и не получения посылки возвращать покупателю не полную стоимость заказа, а только стоимость утерянной части, т.е. чтобы минимизировать расходы.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupen: 13 balandžio 2011 - 21:34
QUOTE(pupen @ 2011 04 13, 22:33)
buvo idomu kodel siuntiniai kartais dalijami i kelias dalis.
Cia man atrodo logiskas labai paaskinimas, kodel mano siuntini buvo padalije i dvi dalis, vienoje kuriu buvo lengvute preke uz 4 svarus smile.gif
первый вариант почему так - потому что вещи шлют из разных складов, которые могут быть в разных странах (приходили посылки с Асоса из Великобритании, Бельгии, Франции), второй вариант - заказы делят, чтобы в случае потери и не получения посылки возвращать покупателю не полную стоимость заказа, а только стоимость утерянной части, т.е. чтобы минимизировать расходы.

pirmas variantas man realesnis. siandien gavau siuntini, tai parasyta UK:) Nors maniau bus parasyta Prancuzija ax.gif
Atsakyti