Įkraunama...
Įkraunama...

Asos 9-a tema

QUOTE(Portishead @ 2011 04 13, 21:43)
pirmas variantas man realesnis. siandien gavau siuntini, tai parasyta UK:) Nors maniau bus parasyta Prancuzija  ax.gif

Aš esu gavusi iš Prancūzijos arba iš Belgijos.
Atsakyti
Jo pirmas variantas realus, as visada galvojau,kad taip daro del antrojo varianto, bet kai ta mano siuntini sitaip isdalijo tada kilo dideliu abejoniu biggrin.gif As tai is Prancuzijos gaunu kiek ziurejus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupen: 13 balandžio 2011 - 21:45

Sveikos, ar yra dabar kokiu nuolaidos koduko asos?smile.gif
Atsakyti
Sveika, nera.
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2011 04 15, 20:19)
Sveika, nera.

Dekui.. kaip gaila.. 4u.gif
Atsakyti
Mergiukai, gal kuri pirkote sias sukneles? Jos nepadidintos, nepamazintos?

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aš šiandien gavau balandžio 12 siuntinuką. Antradienį išsiuntė, šiandien jau gavau. Pirkau tuniką.
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2011 04 15, 22:45)
Mergiukai, gal kuri pirkote sias sukneles? Jos nepadidintos, nepamazintos?

Siulyciau zeti pagal ju dydziu lentele. Bent jau man atrodo, kad asos sukneliu dydziai atitinka 4u.gif

QUOTE(Florestina @ 2011 04 16, 11:18)
Aš šiandien gavau balandžio 12 siuntinuką. Antradienį išsiuntė, šiandien jau gavau. Pirkau tuniką.

Kaip greitai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sokate @ 2011 04 16, 10:55)
Kaip greitai  thumbup.gif

Žinok pati labai nustebau, kad taip greitai. thumbup.gif
Atsakyti
O kaip reikia žinoti kokio dydžio žiedą imti? Esu nusižiūrėjus kelis, bet neįsivaizduoju kokį dydį imti biggrin.gif Gal kuri patars biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2011 04 16, 11:18)

Nu tikrai kaip greit, net pavydu smile.gif Noriu dar paklausti o visada patvirtina kad issiuncia preke, nes uz vienas gavau patvirtinima, o va pirmadieni uzsisakiau suknele ir dar negavau is ju kad issiusta schmoll.gif
Atsakyti
O ASOS tik internetine parduotuve ar jie kazkur yra isikure? smile.gif
Atsakyti