Įkraunama...
Įkraunama...

Asos 9-a tema

QUOTE(šviesi lapė @ 2011 04 19, 10:10)
Aš su 40-41 pėda turėjau 8 d., buvo smarkiai dideli. Idealu būtų 6,5 (įtariu, kad tokio nėra) smile.gif

Kiek esu pirkusi UK5 dydi, atitikdavo manaji 38 dydi idealiai, tai tikiuosi neprasoviau ir su siais, blogiausiu atveju pakeisim dydi jei tures i ka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 04 19, 10:10)
Labai gražus, kaip gaila, kad išparduotas...
Aš su 40-41 pėda turėjau 8 d., buvo smarkiai dideli. Idealu būtų 6,5 (įtariu, kad tokio nėra) smile.gif

Yra pirkti, bet esu mačiusi tik Amazon.

QUOTE(Ryuk @ 2011 04 19, 10:27)
Kiek esu pirkusi UK5 dydi, atitikdavo manaji 38 dydi idealiai, tai tikiuosi neprasoviau ir su siais, blogiausiu atveju pakeisim dydi jei tures i ka smile.gif

Šiandien gavau savo Converse, tai ant batų dėžės užrašyta" "Size 5.5 UK, 38 EUR, 24.5 cm." Kaip jau rašiau, tai mano ankščiau įdėta lentelė atitinka.
Atsakyti
Ar yra koks nuolaidos kodas?
Atsakyti
Sveikos, labai reikia jusu patarimo, Asos atsiunte akinius, kurie yra subraizyti. Ka tokiu atveju daryti, ar grazins pinigus? Ir ka ta grazinima is viso daryti. Labai dekoju uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(Anushka_1312 @ 2011 04 19, 19:43)
Sveikos, labai reikia jusu patarimo, Asos atsiunte akinius, kurie yra subraizyti. Ka tokiu atveju daryti, ar grazins pinigus? Ir ka ta grazinima is viso daryti. Labai dekoju uz atsakyma.

Parasyk jiems cia, gal prasys siusti atgal, kazka tikrai pasiulys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sokate @ 2011 04 19, 19:02)
Parasyk jiems cia, gal prasys siusti atgal, kazka tikrai pasiulys  4u.gif

Paneles as irgi turiu klausimuka.
Ka daryti jeigu rubelis per didelis, ar imanoma keitima daryti?
Atsakyti
QUOTE(sokate @ 2011 04 19, 19:02)
Parasyk jiems cia, gal prasys siusti atgal, kazka tikrai pasiulys  4u.gif

Aciu labai, bandau rasyti. Sakykite, o kai darote grazinima siunciate registruotu pastu? Nes kiek zinau uz registravima papildoma reikia 7 lt sumoketi ar as cia maisau kazka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksaranke10 @ 2011 04 19, 20:07)
Paneles as irgi turiu klausimuka.
Ka daryti jeigu rubelis per didelis, ar imanoma keitima daryti?

Galima nusipirkt kita dydi, o netinkama siust atgal, grazins pinigus, tik uz siuntima negrazins. Arba galima siust preke atgal ir pazymeti, kad pakeistu dydi, bet siuo atveju rizikuojate, kad kol jie gaus siuntinuka, preke nebus in stock. Kai labai patinka rubelis, geriau rinkciausi pirma varianta smile.gif

QUOTE(Anushka_1312 @ 2011 04 19, 20:08)
Aciu labai, bandau rasyti. Sakykite, o kai darote grazinima siunciate registruotu pastu? Nes kiek zinau uz registravima papildoma reikia 7 lt sumoketi ar as cia maisau kazka g.gif

As renkuosi registruota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anushka_1312 @ 2011 04 19, 19:08)

Šiandien siunčiau registruotą pirmenybinį siuntinį (svoris 920 gr.) kainavo 22 lt, ne pirmenybinis registruotas būtų kainavęs 20 Lt.
Jei siūsite neregistruotą siuntinį ir jis pakeliui dings, tai niekaip jo nerasite, tad jei norite apsidrausti patariu siųsti registruotą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deverax: 19 balandžio 2011 - 19:38
QUOTE(Deverax @ 2011 04 19, 19:37)
Šiandien siunčiau registruotą pirmenybinį siuntinį (svoris 920 gr.) kainavo 22 lt, ne pirmenybinis registruotas būtų kainavęs 20 Lt.
Jei siūsite neregistruotą siuntinį ir jis pakeliui dings, tai niekaip jo nerasite, tad jei norite apsidrausti patariu siųsti registruotą.

Bet kaio suprantu Asos siuntimo islaidu neapmoka?
Atsakyti
QUOTE(Anushka_1312 @ 2011 04 19, 21:11)
Bet kaio suprantu Asos siuntimo islaidu neapmoka?

Jei ne del ju kaltes grazinama, neapmoka
Atsakyti
Nesioju 38, emiau UK5, deja mazoki verysad.gif platforma super auksta...
user posted imageuser posted image

sie bateliai labai patiko, deja irgi ankstoki, nezinau ka daryt, prekyboj nebera, gal istampysiu kaip nors unsure.gif

siuos emiau juodus, UK5, atitinka thumbup.gif labai patogus! aisku nesiosiu be kojiniu smile.gif

sie irgi atitinka, prikolni baciukai, patinka!
Papildyta:
auskarai patiko thumbup.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image

sortai geri, medziaga minksta, tempiasi, galejau imt dydziu mazesnius...
user posted image

megztukas labai patiko, emiau UK10
user posted image

si bliuzka tamsiai melyna, UK10. atitinka
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 19 balandžio 2011 - 23:19