Įkraunama...
Įkraunama...

Asos 9-a tema

QUOTE(Anushka_1312 @ 2011 04 19, 20:11)
Bet kaio suprantu Asos siuntimo islaidu neapmoka?

Aš gražinau man netikusią prekę, todėl neapmoka.

QUOTE(Portishead @ 2011 04 19, 23:19)
sie bateliai labai patiko, deja irgi ankstoki, nezinau ka daryt, prekyboj nebera, gal istampysiu kaip nors  unsure.gif
user posted imageuser posted image

Patiko pirkiniai smile.gif Gal galite išmatuoti batukų vidpadį bei kelių cm. jūsų pėda? 4u.gif
Atsakyti
Portishead - faini pirkinukai ax.gif Dėl pirmųjų platformų aš labai svaigau, norėjau jų, bet pamačius realią nuotrauką - aukštis blink.gif Kažkaip žiūrint į centimentus, atrodo ai, bus gerai, bet visad reik įvertint realų vaizdelį biggrin.gif

Pas mane atkeliavo dvi prekės:

Basutės, dėl kurių ilgai svarsčiau (dvi nemigos naktys hihihi.gif). Galų gale, galiu džiūgauti, kad įsigyjau thumbup.gif Atitiko dydis. Nešioju 39, ėmiau 6. Galėtų nebūt gale ilgos tokios, einant truputį remiasi į blauzdą g.gif Bet šiaip labai labai patogios, aukščio visiškai nesijaučia, koja stabiliai įsitvirtina.
user posted image

Skrybėlaitė fotosesijai
user posted image
user posted image

Iš pradžių, apžiūrėjus kepurę turputį nusivyliau, iškart mintis, kad eilinį kartą ant manekenės atrodo šimtasyk geriau. Bet užsidėjau ant galvelos, super vaizdelis flirt.gif Romantiško stiliaus mielas skrybėliukas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocado: 19 balandžio 2011 - 23:53
QUOTE(Deverax @ 2011 04 20, 00:32)
Aš gražinau man netikusią prekę, todėl neapmoka.
Patiko pirkiniai  smile.gif Gal galite išmatuoti batukų vidpadį bei kelių cm. jūsų pėda?  4u.gif

vidpadis 24.5 cm, mano peda lygiai tiek pat sad.gif spaudzia, issitiest normaliai su tais batais neina bet man jie patinka, gaila grazint nes tokiu nebeturi verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Avocado @ 2011 04 20, 00:50)
Portishead - faini pirkinukai ax.gif Dėl pirmųjų platformų aš labai svaigau, norėjau jų, bet pamačius realią nuotrauką - aukštis blink.gif Kažkaip žiūrint į centimentus, atrodo ai, bus gerai, bet visad reik įvertint realų vaizdelį biggrin.gif

dekui 4u.gif tu platformu seniai norejau, buvau viena kart uzsakius, bet grazino pinigus, atseit nebebuvo sandely, po to atsirado, apsidziaugiau, vel pirkau, bet deja netinka verysad.gif ir siaip abejoju ar nesiociau tokius net jei atitiktu, per didele man ta platforma. dabar svarstau kad reikia sortus keist, emiau 12, noreciau 10 dydzio blush2.gif

geros jusu basankes, tiek spalva, tiek platformos aukstis. apskritai man platformos patinka labiau nei kulnai, patogiau kazkaip 4u.gif

Papildyta:
gavau pranesima is pasto del situ, rytoj atsiimsiu. apskritai neturejau lygiapadziu basankiu vasarai doh.gif manau atitiks g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 20 balandžio 2011 - 00:04
QUOTE(Avocado @ 2011 04 19, 23:50)
Basutės, dėl kurių ilgai svarsčiau (dvi nemigos naktys hihihi.gif).

Labai gražios, bet kaip suprantu irgi aukštos: bendras kulno aukštis apie 15 cm, ar aš klystu? g.gif Ir vėl aš su savo cm. blush2.gif koks jūsų pėdos ilgis?

QUOTE(Portishead @ 2011 04 19, 23:59)
vidpadis 24.5 cm, mano peda lygiai tiek pat sad.gif spaudzia, issitiest normaliai su tais batais neina bet man jie patinka, gaila grazint nes tokiu nebeturi  verysad.gif

Pabandykite nunešti pas batsiuvį, jie gali pratampyti vienu dydžiu, tik reikia žinoti tokį, kuris dirba kokybiškai, kad batukų nesugadintų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deverax @ 2011 04 20, 01:09)
Labai gražios, bet kaip suprantu irgi aukštos: bendras kulno aukštis apie 15 cm, ar aš klystu?  g.gif Ir vėl aš su savo cm.  blush2.gif koks jūsų pėdos ilgis?
Pabandykite nunešti pas batsiuvį, jie gali pratampyti vienu dydžiu, tik reikia žinoti tokį, kuris dirba kokybiškai, kad batukų nesugadintų  4u.gif

aciu uz patarima, manau taip ir padarysiu (anyta kazkada sake kad savo taip pratampe).

tikrai labai gaila siust atgal, nes man jie labiausiai patiko, aukstis platformos labai geras... o daugiau tokiu Asos neturi apskritai, nebent juodos spalvos, bet juodu nenoriu...
4u.gif

dar atgal siusiu sias user posted image
mazi man, ir kokybe tragiska...na ko noret uz 12 svaru verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 20 balandžio 2011 - 00:19
QUOTE(Portishead @ 2011 04 20, 00:14)
tikrai labai gaila siust atgal, nes man jie labiausiai patiko, aukstis platformos labai geras... o daugiau tokiu Asos neturi apskritai, nebent juodos spalvos, bet juodu nenoriu...

Prisimenu, labai gera kaina jų buvo, todėl ir išpirko greitai.

Aš dar galiu pakomentuoti pirktą rankinę, kokybė tikrai gera, atrodo taip pat kaip nuotraukoje. Vienas minusas - dirbtinės odos specifinis kvapas, bet jau baigia išsivėdinti.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Deverax @ 2011 04 20, 02:09)
Labai gražios, bet kaip suprantu irgi aukštos: bendras kulno aukštis apie 15 cm, ar aš klystu?  g.gif Ir vėl aš su savo cm.  blush2.gif koks jūsų pėdos ilgis?

Neee, tikrai ne 4u.gif 12cm. O platforma didelė, link 4cm, tai tas kulnas nedidukas belieka smile.gif Mano pėda apie 25cm.

O Jūsų rankinė man labai patiko bigsmile.gif Įdomu kiek kaštuoja?
Atsakyti
Patiko Portishead antrosios platformos ir lygiapadziai sviesus, bus labai idomu realia foto pamatyt bigsmile.gif

Dar Avocado platforminiai batai labai patiko ir Deverax tase, gaila,kad neodine tik.
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2011 04 20, 01:03)
gavau pranesima is pasto del situ, rytoj atsiimsiu. apskritai neturejau lygiapadziu basankiu vasarai  doh.gif manau atitiks  g.gif

Kokios gražios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocado @ 2011 04 20, 00:57)
O Jūsų rankinė man labai patiko bigsmile.gif Įdomu kiek kaštuoja?

Kainavo 69 svarus.
Nufotografavau kaip atrodo realiai rankinė ir švarkas smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
O as niekaip nesulaukiu savo 7 d. uzsakymo verysad.gif
Atvykimo terminas iki sios dienos, parasiau Asos laiska..
Gal yra dar laukianciu?
Atsakyti
laba diena, gal kuri esate pirkusi siuos batus
http://www.asos.com/...t...1&clr=Black
kaip ju kokybe, dydziai atininka, ar platus jie, nes mano blauzda siaura.
busiu dekinga smile.gif
Atsakyti