Rastika atsakysiu į tavo klausimą (pasidomėjimą)

Kas liečia mano planus, tai jie nėra labai aiškūs, bet kuriuo atveju jau turiu dukrytę ir visada be jokių ligų įsivaizdavau, kad jei turėsiu antrą vaikiuką, tai tik tada kai pirmąjai bus 5 m. taigi dar metelius laiko turiu. Kaip tik po metų bus praėję mano lemtingieji du svarbiausi metai po konizacijos. Mano gyd. ir dabar nedraustų man pastot, bet patarė geriau gal ir antrus metus išlaukti, jei viskas bus ok, tada sako pirmyn.
Aš kažkodėl manau, kad konizaciją tokios didelės įtakos nėštumui neturi, kaip jūs čia kalbat. Man svarbu yra ne tai ka kalba gyd. o va mamyčių pasakojimai iš gyvenimo, kad pastojo, išnešiojo ir pagimdė... Manau reikia mažiau panikuoti dėl to.
Beto mano ginekologė minėjo, jog mano atveju gerai tai, kad aš jau gimdžiusi. Be konizacijos antras gimdymas būtų jau lengvesnis, o dabar patvarkė taip, kad vėl būtų kaip pirmas (kaklelis sunkiau atsidarinėtų ir pan.) Bet manau CP nėra jau taip baisu. Neretai tenka išgirsti, kad pagimdo prieš laiką, ar persileidžia nors neturėjo jokių konizacijų...taigi manau kaip lemta taip ir bus.