Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (6 tema)

joanaxxxx,pirmiausia sakau kad esi šaunuolė ir kad išklausysi dar vienos nuomonės.
Dar nėra dideli pakitimai siūlau planuoti lekių ir jei toliau kis tada ir pasidarysi konizacija, o dbr gerk Folio rūkštį plius vit. E ir džiaukis gyvenimu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ma-dama @ 2011 03 16, 17:51)
Mano atsakymas po biopsijos yra CIN3/ Carcinoma in situ, cia is g

o del vaikuciu tai kelis kart klausiau, sake gydytoja neturi itakos pastojimui! tik jau gimdymas bus su cezariu  unsure.gif

Man tokia pati buvo diagnozė ir aš pasidariau konizacija, nes kaip mano ginė sako neaišku per kiek laiko pastosiu ir neaišku kokios komplikacijos bus po gimdymo, sako viskas gali užsitęsti ir tada sako ar gerai bus kai mama važinėsis po klinikas... pabandžiau įsivaizduoti ir atžoko fantazija planuoti iškarto sutikau tada darytis konizacija

o dėl gimdymo mano ginė irgi sake kad didele tikimybe kad reikes daryti CP mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 03 16, 18:01)
joanaxxxx,pirmiausia sakau kad esi šaunuolė ir kad išklausysi dar vienos nuomonės.
Dar nėra dideli pakitimai siūlau planuoti lekių ir jei toliau kis tada ir pasidarysi konizacija, o dbr gerk Folio rūkštį plius vit. E ir džiaukis gyvenimu  mirksiukas.gif

Kelis men geriau folio rugsti, paskui perejau prie pregnancare planuojant leliu, nes tikejausi geru rezultatu ir norejau is kart vykdyti planus ax.gif
Dabar nutariau begti i kita ligonine ir bandyti pastoti. Manau viskas bus gerai, kad tik su pastojimu problemu nebutu, nes nesisaugom nuo lapkricio, bet kol kas nieko g.gif Po menesio ar poros jei nepastoju einu pasidarau tyrimus, jei neblogeja toliau bandom gandrus kviesti. Na ir matysim kaip cia mums seksis, tikiuosi kad viskas bus ok smile.gif
Aciu merginos uz patarimus ir paguoda 4u.gif Sekmes visoms! mirksiukas.gif
Atsakyti
joanaxxxx,siaip l. mazas proc. kad greitai pastoja pabandyk sekti savo organizma, matuokis BT ir nenutrauk folio rugsties gėrimo?
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 03 16, 19:46)
joanaxxxx,siaip l. mazas proc. kad greitai pastoja pabandyk sekti savo organizma, matuokis BT ir nenutrauk folio rugsties gėrimo?

tame pregnancare yra ir folines rugsties ir dar daug visokiu vitaminu tai jau papildomai nieko nenaudoju. Jau pora ciklu OT naudoju, bet kol kas nieko. O tu ovuliacijai pagauti nieko nenaudoji? Ar jus dar taip labai rimtai neuzsiimat siuo reikalu?
Oi cia jau kita tema gvildenam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 03 16, 20:01)
Man tokia pati buvo diagnozė ir aš pasidariau konizacija, nes kaip mano ginė sako neaišku per kiek laiko pastosiu ir neaišku kokios komplikacijos bus po gimdymo, sako viskas gali užsitęsti ir tada sako ar gerai bus kai mama važinėsis po klinikas... pabandžiau įsivaizduoti ir atžoko fantazija planuoti iškarto sutikau tada darytis konizacija

o dėl gimdymo mano ginė irgi sake kad didele tikimybe kad reikes daryti CP mirksiukas.gif

Na manes CP negasdina visai smile.gif svarbu pastoti paskui ir isnesioti sveika mazyli. Na ir aisku atsikratyti displazijos... verysad.gif
O kaip tau dabar Rastika sekasi? atleiskit, nesekiau temeles... 4u.gif
Kokie rezultatai po konizacijos?

joanaxxxx linkiu sekmes prisijaukinant gandrus, kaip tik greitu metu turi is siltu krastu pasirodyti 4u.gif ir aisku geru atsakymu is gydytoju!
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 17, 00:53)
Ar jus dar taip labai rimtai neuzsiimat siuo reikalu?
Oi cia jau kita tema gvildenam  doh.gif

manau kitos nesupyks ir ats. i tavo klausima mes rimtai planuojame ir aš matuoju BT, kažkaip vis nesiruošiu užsisakyti OT, bet dbr kai drauge tapo nestuke.gif tai sake perleis ir man likusius OT biggrin.gif
ma-dama man po konizacijos buvo CIN III, gine liepe puse metu neplanuoti ir pasidqaryti visus tyrimus taip ir dariau klausiau jos, nors kitos siuoje temuteje po 3 mėn. pradejo planavimus...
Atsakyti
sveikutes,
as gavau is MDC atsakyma..jokio HSIL nera...bet tik tiek ir pasake, o as nieko ten nesuprantu sad.gif pirmadieni eisiu pas kita gyd. darytis trecia kart tyrimu, kad butu garantuotai ir kad paaiskintu ka toliau daryti.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gintulele @ 2011 03 18, 21:24)
sveikutes,
as gavau is MDC atsakyma..jokio HSIL nera...bet tik tiek ir pasake, o as nieko ten nesuprantu sad.gif pirmadieni eisiu pas kita gyd. darytis trecia kart tyrimu, kad butu garantuotai ir kad paaiskintu ka toliau daryti.. rolleyes.gif

Na matai kaip gerai smile.gif O kiek be reikalo prisinervavai doh.gif

*ma-dama* dekui mirksiukas.gif noreciau kad si kart pavyktu prisikviesti gandrus smile.gif

*Rastika* as jau galvojau daugiau jokiu OT ir skaiciavimu nebus, bet tas noras toooks didelis kad nebegaliu kitaip doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joanaxxxx: 19 kovo 2011 - 02:22
gintulele koks tau tiklas darytis vis tyrimus is naujo pas kitus gyd, jei normaliai net neissiaiskini atsakymo????
Atsakyti
dabar noriu pasidaryti dar karta tyrimus su normaliu paaiskinimu smile.gif nes MDC tik diagnoze pasako..jeigu nori, galima eiti su atsakymu vel pas gydytoja, kad pakomentuotu ir moketi uz konsultacija 150 lt.....
o dabar situacija tokia...pirma kart nerode,antra rode HSIL (NETIKIU, KAD MANO TEPINELIS), TRECIA VEL NERODE...ai, nueisiu dar karta, tada ramiai gyvensiu jeigu nieko baisaus nerodys..
supratot ka nors ? biggrin.gif
Atsakyti
joanaxxxx,dėl nestuke.gif sakiau jau aš matyt perdegiau reguoju ramiau, be ašarų sutinku mmm, o BT dėl to kad noriu stebėti kaip mano organizmas ir žinau kad jei ir si nepastosiu tai nieko tokio juk dar bus tu ciklu smile.gif
gintulele dažnas darymas OCT nera gerai tavo kakleliui. Sekanti karta butinai ispek kad jau nepirmą kartą daraisi
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 03 19, 10:45)
gintulele dažnas darymas OCT nera gerai tavo kakleliui. Sekanti karta butinai ispek kad jau nepirmą kartą daraisi

rimtai? sad.gif gali pakenkti? g.gif
Atsakyti