Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (6 tema)

Sveikutes,
Ar mane dar pamenat?
Siulau visoms pasidaryti pakartotinius tyrimus.....
jau rasiau savo istorija, kad nustate HSIL ir siunte kuo skubiau i antakalni pasidaryti konizacijos, bet kiti 2 tyrimai padaryti skirtingose klinikose papildomai nerode absoliuciai jokiu pakitimu...todel del viso pikto po 3 men. reikia pakartoti tyrimus ir jeigu bus viskas gerai, galesiu ramiai isideti spirale smile.gif
nepasitikekit vienu gydytoju !!!!!!!!!
as va pasiimsiu israsa ir zygiuosiu pas "geraja" Vilniaus gydytoja pasikolioti kodel sveikus zmones siuncia operuotis ir taip prinervina, kad zilu plauku atsirado per tas nezinomybes savaites..ir pinigu kiek suplojau privaciai tirdamasi...nu bet labai dziaugiuosi, kad viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintulele @ 2011 03 31, 21:37)
Sveikutes,
Ar mane dar pamenat?
as va pasiimsiu israsa ir zygiuosiu pas "geraja" Vilniaus gydytoja pasikolioti kodel sveikus zmones siuncia operuotis ir taip prinervina, kad zilu plauku atsirado per tas nezinomybes savaites..ir pinigu kiek suplojau privaciai tirdamasi...nu bet labai dziaugiuosi, kad viskas gerai smile.gif

Puikiai tave pamename ir esi šaunuolė, ne taip kaip aš iškarto pasirašiau doh.gif

Va čia tai laukiu istorijos pabaigos, l. įdomi kokia bus reakcija gydytojos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 03 31, 21:46)

Va čia tai laukiu istorijos pabaigos, l. įdomi kokia bus reakcija gydytojos bigsmile.gif

biggrin.gif Arba apsimes, kad neturi laiko, neprisimena ir t.t..arba prisiims atsakomybe ir atsiprasys biggrin.gif isivaizduoju, kad bus pirmas variantas doh.gif
sakau gal kokius zurnalistus iskviesti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gintulele @ 2011 03 31, 21:50)
biggrin.gif Arba apsimes, kad neturi laiko, neprisimena ir t.t..arba prisiims atsakomybe ir atsiprasys  biggrin.gif isivaizduoju, kad bus pirmas variantas  doh.gif
sakau gal kokius zurnalistus iskviesti  lotuliukas.gif

na gal žurnalistų nereikia biggrin.gif bet ji turi atsiminti savo paciantus
Atsakyti
[quote=egleegle3002,2011 03 31, 09:45]Endometriozė nepradeda vystytis būtent po konizacijos. Tai yra autoimuninės sistemos sutrikimo pasekmė ir konizacija galima tik kaip viena iš priežasčių. O dėl endometriozės gerti kontraceptikus yra nebūtina, jei nori pastoti galima gerti kitokius hormonus, bijau neteisingai parašyt pavadinimą,bet lyg ir dufastonas.
Man bent po konizacijos nieks neliepė gert kontraceptikų, Tik matyt kai aš prieš tai juos buvau gėrus eilę metų, po to negeriant iš atsirado endometriozės židiniai.
Papildyta:

pupsik29,
Geros emocijos irgi daug reiškia. Reikia tikėtis, kad viskas bus gerai. Gaila, kad tokiu atveju niekas negali tiksliai pasakyt ką daryt-ir kankinkis žmogau su savo mintimis ir abejonėm. Linkiu viso ko geriausio tau ir tavo vaikeliui. 4u.gif
[/quote]
aciu,aciu. aciuks.gif
Papildyta:
[quote=Rastika,2011 03 31, 19:07]100 proc sutinku  drinks_cheers.gif  zieminukei atliks konizacija po gimdymo
dufastonas jokiu būdu jo negertite be gydytojo sutikimo, jo paskirtis yra išlaikyti nėštumą arba iššaukti mmm, bet kada pradėti geti ir kokiom dožėm paskiria daktaras, jei gersi vėliau ir tarkim būsi nėščia gali net persileidimą turėtu todėl nejuokaukite...

pupsik o tu gyvenk kaip gyvenisi ir konizaciją pasidarysi po gimdymo, ir ko taip isterikuoju, juk tau ne vėžys... mergina turėjo I stadijos vėžį (saulutė) atliko konizacija ir dbr nera jokių pakitimų, gyvensi dar ilgai ir laimingai tik maitinkis sveikai ir nestresuok nes stesas prisideda prie visokių ligų plius juk savyje nešioji gyvybę tai turi tik džiaugtis bigsmile.gif
[/quote]
aciu. as is visu jegu stengiusi ir nestresuoti ir dziuagtis.
Papildyta:
[quote=zvl,2011 03 31, 07:19]
[quote=pupsik29,2011 03 31, 07:52]
labuk, ma-dama, man tos pacios bedos po biopsijos : cin3/carcinoma, tik + nestumas 16 sav,gydytojai konsiliume nenusprendzia galutinai ka su manim daryti?

Tai tau turbut carcinoma in situ, o ne carcinoma..carcinoma in situ yra CIS. tai juk dar ne vėžys.. Apskritai įdomiai yra prie aukštų pakitimų (HSIL) priskiria ir cin2 ir cin3, Kitur rašo kad CIN3 yra tas pats kas CIS. Esmė ta, kad nei vienas nėra dar vėžys.. ir neaišku ar jie išsivystis į tą vėžį ar ne.. tai kol išnešiosi vaikelį tikrai gali dar palaukti.. o tie daktarai juk pati žinai.. Man pvz Cin2 kuo skubiausiai liepė pjauti.. nors va pasiteiravau internetu daktaro Klimo, tai atrašė, kad pagal naujausias rekomendacijas negimdžiusiom moterim netgi su Cin 3 dar vyksta 2 metus stebėjimas. Per kolposkopą vis žiūri ar neblogėja, ar nedidėja pakitimai.
o kaip pas tave ar plika akim matomi pakitimai, ar didelis plotas pažeistas?
[/quote]
sveika.taip ca in situ, supranti kame beda, kad tie pakitimai, jau gana senai yra, tik dabar prasidejo visas balaganas, nes pries tai niekas nieko man netyre.visi tylejo.ir dabar klausimas, ar atejo laikas progressuoti tiems pakitimams???kas zino?niekas.ir gydytojai nezino.plotas matomas, pagal laikrodi tarp 12 ir 14 val.onkologe pasake, atrodo tikrai negraziai. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsik29: 01 balandžio 2011 - 11:15

sveika.taip ca in situ, supranti kame beda, kad tie pakitimai, jau gana senai yra, tik dabar prasidejo visas balaganas, nes pries tai niekas nieko man netyre.visi tylejo.ir dabar klausimas, ar atejo laikas progressuoti tiems pakitimams???kas zino?niekas.ir gydytojai nezino.plotas matomas, pagal laikrodi tarp 12 ir 14 val.onkologe pasake, atrodo tikrai negraziai. unsure.gif
[/quote]

Tai kaip senai pakitimai? ir kokie jie buvo? ar darė tau biopsiją ankščiau? Iš ko jūs nusprendėt, kas dabar laikas jiems progresuoti.. jei visą laiką buvo nekreipė dėmesio, o dabar kai pastojai sugalvojo pjaut..
Atsakyti
Ačiū už atsakymą, mačiau tą laiškutį. Reiškias išbandysim lazerį, tikiuosi viskas bus gerai, gydytoja sakė tokios ligos atsiranda kai silpnas imunitetas yra ir išsivysto nuo tokių dalykų kaip nervai, blogas maitinimas, ir miego trukūmas. Ačiū Jūsų forumui už išsamią informaciją... lausiu lazerio ir tada jau rezultatų.
Atsakyti
QUOTE(Olga O @ 2011 04 01, 13:15)
Ačiū už atsakymą, mačiau tą laiškutį. Reiškias išbandysim lazerį, tikiuosi viskas bus gerai, gydytoja sakė tokios ligos atsiranda kai silpnas imunitetas yra ir išsivysto nuo tokių dalykų kaip nervai, blogas maitinimas, ir miego trukūmas. Ačiū Jūsų forumui už išsamią informaciją... lausiu lazerio ir tada jau rezultatų.

Va čia tai sutinku 100 proc. bigsmile.gif
kada bus tau ši procedūra?
Atsakyti
QUOTE(pupsik29 @ 2011 03 31, 07:52)
labuk, ma-dama, man tos pacios bedos  po biopsijos : cin3/carcinoma, tik + nestumas 16 sav,gydytojai konsiliume nenusprendzia galutinai ka su manim daryti? Jeigu konizacija - bijo persilejdimo,ir as aisku bijau. Jeigu palikti, kaip yra man dar baisiau(kaip skamba!palauksiu kol...?)gydytojai protingi zmones nezino, kaip as galiu zinoti???bijau.zemes praradau,auga dar 2 mazos dukrytes, su vilti, kad pamatysiu,laukiam 3 vaikucio. ir cia toks haosas.gydytoja, puikiausia, irgi ne rami, bijo ir nestumu rizikoti per konizacija, ir palikti mane be nieko.. o kaip as bijau, niekas nezino.vakar buvau Kaune, viska suzinojau, issiverkiau, su gydytoja nusprendem surizikuoti ir palaukti 22 sav, po to vel darytis biopsija ir citologini, bet po to vel laukti 3 sav atsakymo, ir.....as nezinau, kaip save nezudyti ir isgyventi iki kitu rezultatu.sia nakti nemegojau, atrodo sirdi pasako daryti konizacija, o ten jau kaip Dievas duos, kaip lemta.... NEZINAU verysad.gif

pupsik29,
gydytojai nenori prisiimti atsakomybės, todėl nenusprendžia. Tu turi nuspręsti. Neseniai operavo mano artimą žmogų, tai prieš apsisprendžiant jam operuotis ar dar laukti, nuvykom papildomai konsultacijai pas patyrusią profesorę. Ji paaiškino ligos galimą eigą, bet labiausiai tam žmogui įsiminė jos pasakymas: yra trys gydymo dedamosios: ligonis, daktaras ir liga. Jei ligonis tiki gydytoju ir jie dviese prieš ligą kovoja, jie įveiks, jei ligonis kartu su liga - tada liga laimės. Taip ir tavo atveju, jei rasi gydytoją, kuriuo pasitikėsi, tada ir konizacija sėkmingai baigsis, jei tuo nors kiek abejoji, geriau palauk. Ir dar stenkis kuo daugiau rasti pozityvių dalykų aplink save,nes laimingas žmogus kur kas mažiau serga, o susirgęs greičiau sveiksta bigsmile.gif Laikykis,mes čia visos susibėgam pasiguosti ir viena kitą palaikyti group.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsik29 @ 2011 03 31, 08:52)
labuk, ma-dama, man tos pacios bedos  po biopsijos : cin3/carcinoma, tik + nestumas 16 sav,gydytojai konsiliume nenusprendzia galutinai ka su manim daryti? Jeigu konizacija - bijo persilejdimo,ir as aisku bijau. Jeigu palikti, kaip yra man dar baisiau(kaip skamba!palauksiu kol...?)gydytojai protingi zmones nezino, kaip as galiu zinoti???bijau.zemes praradau,auga dar 2 mazos dukrytes, su vilti, kad pamatysiu,laukiam 3 vaikucio. ir cia toks haosas.gydytoja, puikiausia, irgi ne rami, bijo ir nestumu rizikoti per konizacija, ir palikti mane be nieko.. o kaip as bijau, niekas nezino.vakar buvau Kaune, viska suzinojau, issiverkiau, su gydytoja nusprendem surizikuoti ir palaukti 22 sav, po to vel darytis biopsija ir citologini, bet po to vel laukti 3 sav atsakymo, ir.....as nezinau, kaip save nezudyti ir isgyventi iki kitu rezultatu.sia nakti nemegojau, atrodo sirdi pasako daryti konizacija, o ten jau kaip Dievas duos, kaip lemta.... NEZINAU verysad.gif

Sveiki, na manau svarbiausia dabar nusiraminti... nors isivaizduoju kaip sunku kai tokios zinios ir bendra situcija... man irgi atrodo, kad gal geriau palaukti, vaikeli isnesioti, o paskui pasidaryti konizacija. Arba gal galima ja atlikti gimdymo metu? Is tikruju man mano gydytoja sake, jog visi HSIL pakitimai savaime jau nepasitaiso, reikia gydymo, o kai CIN3 tai tik konizacija, tai ir yra gydymas. Su kiek daktaru kalbejau, nieks net nesvarste kitaip... kaip savaime suprantamas dalykas... unsure.gif LSIL ar ASCUS dar gali pereiti i norma, bet HSIL nelabai...
tik pagalvojau dabar toki nelabai malonu dalyka - ar vaikeliui kaip nors nepersiduos tos piktosios lasteles kol jis bres gimdoje? gydytojai nieko neminejo?
Linkiu jums istvermes ir didziules sekmes! jaudintis dabar visiskai negalima, pergyvenimai ir jaudulys musu priesai siuo metu... labai jus palaikau!

As jau po konizacijos, savaite. Atliko Antakalnio ligonineje, skyriaus vedejas dr. Mecejus. Ti jis irgi sake kad atlikti buvo BUTINA, nes toliau deja tik vienas kelias gali buti... verysad.gif viska atliko puikiai ir greitai, personalas nuostabus, viskas kaip turi buti! Dabar tupiu namie. Vis dar skauda ilgiau pasedejus, ka nors nuveikus - kai padirba pilvo raumenis... na vyksta gijimas smile.gif laukiu isgautos medziagos tyrimu rezultatu ir bandysiu pastot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 04 01, 17:47)
Va čia tai sutinku 100 proc. bigsmile.gif
kada bus tau ši procedūra?

Sakė iš pradžiu reikia sulaukti mėnesinių, o tada iškart pas gydytoją, tad laukiu, turi prasidėti šią savaitę ir tada tiesiai pas gydytoją į Baltijos Amerikos namus, (nes siuntimą ten išrašė pas gydytoją Redą Žiobakienė). Gla kas turite kokių atsiliepimų?
Bet dėl imuniteto, tai čia gryna tiesa!!! bet kaip sunku kažką keisti blush2.gif Lengviausia pradėti vartuoti vitaminus, bet nuo jų mažiausia nauda. O keisti jau įprastą gyvenimo būdą taip sunku verysad.gif
Atsakyti
Sveikos. Po onkocitologinio tyrimo atsakymas LSIL. Gavau siuntima atlikti biopsija, tai trepsenu eileje KMUK. Kai skaitau tema,tai dauguma aisku tyresi ir kalposkopu ir biopsijas teko atlikti, bet gal pasidalinsit kuri kiek laiko uztrunka biopsijos procedura? Nes nemazai skirtingu nuomoniu, tai svarstau kaip cia reikes vaziuot? ar pati galesiu vairuot, nes nei nuvest nei parvest nera kam... verysad.gif gyvenu Kedainiuose, tad kelio siek tiek yra.. Buciau dekinga
Atsakyti