[quote=egleegle3002,2011 03 31, 09:45]Endometriozė nepradeda vystytis būtent po konizacijos. Tai yra autoimuninės sistemos sutrikimo pasekmė ir konizacija galima tik kaip viena iš priežasčių. O dėl endometriozės gerti kontraceptikus yra nebūtina, jei nori pastoti galima gerti kitokius hormonus, bijau neteisingai parašyt pavadinimą,bet lyg ir dufastonas.
Man bent po konizacijos nieks neliepė gert kontraceptikų, Tik matyt kai aš prieš tai juos buvau gėrus eilę metų, po to negeriant iš atsirado endometriozės židiniai.
Papildyta:
pupsik29,
Geros emocijos irgi daug reiškia. Reikia tikėtis, kad viskas bus gerai. Gaila, kad tokiu atveju niekas negali tiksliai pasakyt ką daryt-ir kankinkis žmogau su savo mintimis ir abejonėm. Linkiu viso ko geriausio tau ir tavo vaikeliui.
[/quote]
aciu,aciu.
Papildyta:
[quote=Rastika,2011 03 31, 19:07]100 proc sutinku

zieminukei atliks konizacija po gimdymo
dufastonas jokiu būdu jo negertite be gydytojo sutikimo, jo paskirtis yra išlaikyti nėštumą arba iššaukti mmm, bet kada pradėti geti ir kokiom dožėm paskiria daktaras, jei gersi vėliau ir tarkim būsi nėščia gali net persileidimą turėtu todėl nejuokaukite...
pupsik o tu gyvenk kaip gyvenisi ir konizaciją pasidarysi po gimdymo, ir ko taip isterikuoju, juk tau ne vėžys... mergina turėjo I stadijos vėžį (saulutė) atliko konizacija ir dbr nera jokių pakitimų, gyvensi dar ilgai ir laimingai tik maitinkis sveikai ir nestresuok nes stesas prisideda prie visokių ligų plius juk savyje nešioji gyvybę tai turi tik džiaugtis
[/quote]
aciu. as is visu jegu stengiusi ir nestresuoti ir dziuagtis.
Papildyta:
[quote=zvl,2011 03 31, 07:19]
[quote=pupsik29,2011 03 31, 07:52]
labuk, ma-dama, man tos pacios bedos po biopsijos : cin3/carcinoma, tik + nestumas 16 sav,gydytojai konsiliume nenusprendzia galutinai ka su manim daryti?
Tai tau turbut carcinoma in situ, o ne carcinoma..carcinoma in situ yra CIS. tai juk dar ne vėžys.. Apskritai įdomiai yra prie aukštų pakitimų (HSIL) priskiria ir cin2 ir cin3, Kitur rašo kad CIN3 yra tas pats kas CIS. Esmė ta, kad nei vienas nėra dar vėžys.. ir neaišku ar jie išsivystis į tą vėžį ar ne.. tai kol išnešiosi vaikelį tikrai gali dar palaukti.. o tie daktarai juk pati žinai.. Man pvz Cin2 kuo skubiausiai liepė pjauti.. nors va pasiteiravau internetu daktaro Klimo, tai atrašė, kad pagal naujausias rekomendacijas negimdžiusiom moterim netgi su Cin 3 dar vyksta 2 metus stebėjimas. Per kolposkopą vis žiūri ar neblogėja, ar nedidėja pakitimai.
o kaip pas tave ar plika akim matomi pakitimai, ar didelis plotas pažeistas?
[/quote]
sveika.taip ca in situ, supranti kame beda, kad tie pakitimai, jau gana senai yra, tik dabar prasidejo visas balaganas, nes pries tai niekas nieko man netyre.visi tylejo.ir dabar klausimas, ar atejo laikas progressuoti tiems pakitimams???kas zino?niekas.ir gydytojai nezino.plotas matomas, pagal laikrodi tarp 12 ir 14 val.onkologe pasake, atrodo tikrai negraziai.