QUOTE(saulele1982 @ 2011 04 11, 17:39)
Sveikutes, gavau 4-to onkocitologinio tyrimo ats. po konizacijos. atsakymas nudziugino- jokiu pakitimu. Kazkaip nesitiki, kad jau metai praejo, juk atrodo dar taip neseniai visai tai vyko. Labai noreciau ir toliau sulaukti tik geru rezultatu, ir aisku visoms jums to linkiu
labai geros naujienos
dziaugiuosi uz jus ir visom linkiu irgi tik tokiu atsakymu pries ar po konizacijos!
Papildyta:
[quote=kms123,2011 04 07, 19:48]
Turiu dar kelis klausimus. Kai daktare pasake kad reikes operuotis as nespejau visko pasiklausti, tiesiog nepagalvojau. Is daiktu pagrinde visi tyrimai kraujo ir kardiograma- seimos daktares tu tyrimu isvadas.
liepe pasiskaityti ka tureti gulantis, tai aisku sodros paz, slepetes, chalatas, ir siaip smulkmenos ko rieketu dienai ar 2 reiketu, kazko esminio neprisimenu, nes sarasa perskaiciau ir mazai isidemejau.maniau ji man duos, bet gavosi pasiskaityti vietoje.
ar skiria kokius vaistus po operacijos?
kada sekantis tikrinimas tiketinas?
del tyrimu -
dariausi kardiograma, bendra kraujo, kraujo grupes, kraujo kresejimo, gliukozes kiekio kraujyje ir bendra slapimo. dar patarciau jei daretes kokias operacijas su mot.ligom susijusias atsinesti israsus, tyrimu,tokiu kaip biopsija atsakymus. daktarai megsta paziureti kas kur buta, vistiek dar klausineja...
Is daiktu - chalatas, slepetes, paketu isidekit, atsigerti pasiimkit, nes noresis po visko. Del viso pikto galima pasiimti ir dantu pastos, mini ranksluostuka, jei kartais butu silpna ir paliktu jus nakciai.
Del vaistuku po konizacijos - gydytojai ligonineje man nieko neskyre, taciau mano gydytoja israse zvakuciu,tokiu su jodu Betadinas, sake butinai reiktu pavartoti 3-4, ir geriausiu butent ju, kad gyjimas greiciau vyktu, pradezinfekuotu.