Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

kas dėl cymbidium, yra orchids.lt krauruvėlėje krautuvėlė keli nežydintys, bet dideli sveiki cymbidium kelmai, kurių nereiks dar bent metus persodint , smulkiažiedžiai - 25Lt
Atsakyti
Aciu uz pagyras 4u.gif Nastankos irgi labai grazios naujos gelytes smile.gif
nusipirkau stova, tai dabar jau reikes deliot orches kazkaip, tik dar laukiu kol MB kampa atlaisvins ir sustatys man viska ax.gif
snd buvau ermitaze, tai miniuku labai daug privezta, yra keletas tokiu grazesniu spalvu, margu, gelsvu, dar kazkokiu, labai gerai neuzmaciau, nes skubedama pralekiau, tik kaina apie 29 lt man lyg pasirode, ryt vaziuosiu dar ten raibuole nugriebsiu, tai paziuresiu tiksliau kokie miniukai bigsmile.gif
Atsakyti
labai grazios visu gelytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastanka @ 2011 03 06, 13:28)
Kelias dienas neijungi SM, ir sie tau - ir tema nauja ir gelyciu graziu kruva!  biggrin.gif

tai zinoma,kur cia islaikysi duota zodi,jei toki groziai aplink akis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastanka @ 2011 03 06, 14:28)
Neistveriau...

prieš tokias ir aš neatsilaikyčiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(into*in @ 2011 03 06, 15:36)
manau žodžio laikaisi-taigi pavasaris  mirksiukas.gif  biggrin.gif bent jau pagal kalendorių  thumbup.gif
gražios spalvos  wub.gif

Aha, tikslai! O man vis dar ziema su tais salciais.. doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(papliauška @ 2011 03 06, 16:39)
Nastanka, gal pasakytumėte, jei ne paslaptis, kur pirkote ir kiek mokėjote už savo grozius  wub.gif

QUOTE(evers @ 2011 03 06, 17:11)
bigsmile.gif  pirma fantastiška... thumbup.gif
antra super graži.... wub.gif
trecia-panašesnė i antra,bet graži...
kur pirkai,kokios kainos...jau tokiu norėčiau ir aš... wub.gif

Pirktos: 1 - Klp Akropolio Maximoj, buvo vienintele tokia; 2 ir 3 - Klp Banginio Maximoj, jei Nila nenupirko tai liko dar tokiu pat, ir Akropolio Maximoj tokiu maciau. Visos po 18.99 Lt.

Aciu visoms! blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kauno Akropolio Maximoj maciau pora karvyciu graziu mirksiukas.gif
Atsakyti
Jūs vis apie stovus,tai aš bevartydama Senukų laikraštuką mačiau plastmasininį stovą gal 6 vazonų už 30 lt.Reiks kada užvažiuot,pažiūrėt ar vertas dėmesio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 03 07, 09:45)
Jūs vis apie stovus,tai aš bevartydama Senukų laikraštuką mačiau plastmasininį stovą gal 6 vazonų už 30 lt.Reiks kada užvažiuot,pažiūrėt ar vertas dėmesio smile.gif

hmmm nu man plastmasinis kažkkaip nekelia stabilumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastanka @ 2011 03 06, 14:28)

jau grožis wub.gif wub.gif wub.gif

Aplankėm mes šeštadienį "Karmelitą", nusivyliau jos didumu ir mažu pasirinkimu.. verysad.gif
Anytai nupirkom vietoj rožių orchidėją, nes man jų išvaizda nepatiko schmoll.gif

O aš pasiėmiau už 5lt kažkokią orchidėją, labai sveiki lapai ir šaknys thumbup.gif Dabar su nekantrumu lauksiu žiedų, nes kaip ir "paslaptingoji" ji dabar pas mane wub.gif
user posted image
Atsakyti
Lark, gal sutiktum sekančioj temoj pasidalinti nuoroda į savo albumą su visais? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kimalaugno @ 2011 03 07, 10:30)

na šiuo metu Karmelitoj dar pakankamai yra iš ko ir ką išsirinkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 07 kovo 2011 - 09:39
Nastanka, na ir grožių pas tave atsirado wub.gif

Maximoj, nemačiau jų, tik kur prieš tai rodė merginos, tokia spalvota, kaip vaivorykštėlė, bet neėmiau smile.gif
Atsakyti