kas dėl cymbidium, yra orchids.lt krauruvėlėje krautuvėlė keli nežydintys, bet dideli sveiki cymbidium kelmai, kurių nereiks dar bent metus persodint , smulkiažiedžiai - 25Lt
Aciu uz pagyras
Nastankos irgi labai grazios naujos gelytes
nusipirkau stova, tai dabar jau reikes deliot orches kazkaip, tik dar laukiu kol MB kampa atlaisvins ir sustatys man viska
snd buvau ermitaze, tai miniuku labai daug privezta, yra keletas tokiu grazesniu spalvu, margu, gelsvu, dar kazkokiu, labai gerai neuzmaciau, nes skubedama pralekiau, tik kaina apie 29 lt man lyg pasirode, ryt vaziuosiu dar ten raibuole nugriebsiu, tai paziuresiu tiksliau kokie miniukai

nusipirkau stova, tai dabar jau reikes deliot orches kazkaip, tik dar laukiu kol MB kampa atlaisvins ir sustatys man viska

snd buvau ermitaze, tai miniuku labai daug privezta, yra keletas tokiu grazesniu spalvu, margu, gelsvu, dar kazkokiu, labai gerai neuzmaciau, nes skubedama pralekiau, tik kaina apie 29 lt man lyg pasirode, ryt vaziuosiu dar ten raibuole nugriebsiu, tai paziuresiu tiksliau kokie miniukai

labai grazios visu gelytes

QUOTE(Nastanka @ 2011 03 06, 13:28)
Kelias dienas neijungi SM, ir sie tau - ir tema nauja ir gelyciu graziu kruva!

tai zinoma,kur cia islaikysi duota zodi,jei toki groziai aplink akis

QUOTE(Nastanka @ 2011 03 06, 14:28)
Neistveriau...
prieš tokias ir aš neatsilaikyčiau

QUOTE(into*in @ 2011 03 06, 15:36)
Aha, tikslai! O man vis dar ziema su tais salciais..

QUOTE(papliauška @ 2011 03 06, 16:39)
Nastanka, gal pasakytumėte, jei ne paslaptis, kur pirkote ir kiek mokėjote už savo grozius 

QUOTE(evers @ 2011 03 06, 17:11)

antra super graži....

trecia-panašesnė i antra,bet graži...
kur pirkai,kokios kainos...jau tokiu norėčiau ir aš...

Pirktos: 1 - Klp Akropolio Maximoj, buvo vienintele tokia; 2 ir 3 - Klp Banginio Maximoj, jei Nila nenupirko tai liko dar tokiu pat, ir Akropolio Maximoj tokiu maciau. Visos po 18.99 Lt.
Aciu visoms!

Kauno Akropolio Maximoj maciau pora karvyciu graziu

Jūs vis apie stovus,tai aš bevartydama Senukų laikraštuką mačiau plastmasininį stovą gal 6 vazonų už 30 lt.Reiks kada užvažiuot,pažiūrėt ar vertas dėmesio

QUOTE(eliss @ 2011 03 07, 09:45)
Jūs vis apie stovus,tai aš bevartydama Senukų laikraštuką mačiau plastmasininį stovą gal 6 vazonų už 30 lt.Reiks kada užvažiuot,pažiūrėt ar vertas dėmesio 

hmmm nu man plastmasinis kažkkaip nekelia stabilumo

QUOTE(Nastanka @ 2011 03 06, 14:28)
jau grožis

Aplankėm mes šeštadienį "Karmelitą", nusivyliau jos didumu ir mažu pasirinkimu..

Anytai nupirkom vietoj rožių orchidėją, nes man jų išvaizda nepatiko

O aš pasiėmiau už 5lt kažkokią orchidėją, labai sveiki lapai ir šaknys

Lark, gal sutiktum sekančioj temoj pasidalinti nuoroda į savo albumą su visais? 
Papildyta:
na šiuo metu Karmelitoj dar pakankamai yra iš ko ir ką išsirinkti.

Papildyta:
QUOTE(kimalaugno @ 2011 03 07, 10:30)
na šiuo metu Karmelitoj dar pakankamai yra iš ko ir ką išsirinkti.
Nastanka, na ir grožių pas tave atsirado
Maximoj, nemačiau jų, tik kur prieš tai rodė merginos, tokia spalvota, kaip vaivorykštėlė, bet neėmiau

Maximoj, nemačiau jų, tik kur prieš tai rodė merginos, tokia spalvota, kaip vaivorykštėlė, bet neėmiau