Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(alduze @ 2011 03 16, 17:57)

čiut nuo kėdės nenukritau bigsmile.gif taip ir širdies smūgį galima gauti blink.gif nuo tokios žiedų gausos. Labai gražu ir tokiais atvejais nesvarbu kokie žiedeliai, užmuša jų kiekis wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

nastanka, gaila, kad vakar nežydėjo - nepamačiau, o šiandien atsidėkojo ir prasiskleidė thumbup.gif wub.gif tu geriau dabar manęs į svečius nesikviesk lotuliukas.gif vakar ir taip pirštai niežėjo dėl psicho ir restrepios wub.gif reikėjo nedavežti tau siuntinuko lotuliukas.gif su prierašu pasiklydo pakeliui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastanka @ 2011 03 16, 18:00)
Nila, Lerikyte  thumbup.gif  wub.gif

Pagaliau sulaukiau uzsakymo is orchidejos.lt. Taigi rodausi, kas atkeliavo su pumpuru ir prazydo..  ax.gif
Restrepia contorta

wub.gif kas per grožis.... bigsmile.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(alduze @ 2011 03 16, 18:30)

notworthy.gif notworthy.gif kokios kekės... wub.gif wub.gif wub.gif kuom laistot,kuom trešiate... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evers: 16 kovo 2011 - 18:24
Alduze,tikrai grozis neispasakytas bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif Ir man klausimas iskilo,ka jus su jomis darote,kad jos taip gausiai zydi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2011 03 16, 19:28)
Alduze,tikrai grozis neispasakytas bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif Ir man klausimas iskilo,ka jus su jomis darote,kad jos taip gausiai zydi biggrin.gif

drinks_cheers.gif labai suprantamas klausimukas,kokios kekės...kokie grožiai...laukiame jusu patirties pasidalijimo... 000189.gif
Atsakyti
greičiausiai, kad nieko, nes taip dažniausiai ir būna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 03 16, 12:19)
kvepia, mažai gaila išspaudė, per šilta matyt buvo
user posted image
user posted image

kaip grazu! wub.gif
Atsakyti
[quote=alduze,2011 03 16, 17:30]
Žydim biggrin.gif
user posted image

user posted image

vajeii koookis groozis wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(alduze @ 2011 03 16, 17:30)

alduze ir jos geles vertos medalio bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axara: 16 kovo 2011 - 18:52
QUOTE(alduze @ 2011 03 16, 19:57)
Taip, naminiai žiedai, pirkta ir balta dovanota. Tai antras jų žydėjimas, pirmas buvo trumpas ir negausus.
4u.gif

nuostabu wub.gif
mano vieno mokinio mama augina orchidėjas, žydi kasmet orchidėjos gausiai, bet smulkūs žiedeliai, tai visos palangės žydi, nuostabiai atrodo, kaip obels žiedai wub.gif
kas kartą nuėjusi negaliu atsigrožėti wub.gif wub.gif wub.gif
klausiau kokia čia glūdi paslaptis biggrin.gif kad tokio derliaus sulaukia ji sako,kad greičiau vieta patinka ir trešia smile.gif
o gal išduosit savo paslaptį, kaip tokio derliaus sulauket thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 03 16, 18:53)
nuostabu wub.gif
mano vieno mokinio mama augina orchidėjas, žydi kasmet orchidėjos gausiai, bet smulkūs žiedeliai, tai visos palangės žydi, nuostabiai atrodo, kaip obels žiedai wub.gif
kas kartą nuėjusi negaliu atsigrožėti wub.gif  wub.gif  wub.gif
klausiau kokia čia glūdi paslaptis biggrin.gif kad tokio derliaus sulaukia ji sako,kad greičiau vieta patinka ir trešia smile.gif
o gal išduosit savo paslaptį, kaip tokio derliaus sulauket thumbup.gif

pas mano drauge taip pat phal megsta daznai ir itin gausiai zydeti, ir ji teigia ta pati, jog tikriausiai patinka vieta, nes nieko ypatingesnio nedaro, isskyrus 'schultz' trasas smile.gif
Atsakyti
Nila, Lerikyte, Nastanka thumbup.gif wub.gif labai gražios gėlytės

QUOTE(alduze @ 2011 03 16, 17:30)

swoon.gif karsta.gif bigsmile.gif oho wub.gif net žodžių pritūkau, akys tik išsipūtė, žandikaulis atvipo, seilė tyst pradėjo...gerai kad niekas nematė manęs tokios
Atsakyti
ogo kokie čia grožiai bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti