nu jo tada man slėptis po lapais su saviške
tviga ir axara, ačiū jums
avocete, nėra ko slėptis, gražutė
avocete, nėra ko slėptis, gražutė
[quote=Avocetė,2011 03 16, 22:40]
nu graži, baik neverta slėptis
ir dar žiedelių kiek yra
rytoj aš savo žiedukus įdėsiu, šiandien prasiskleidė
va tai man teks slėptis
nu graži, baik neverta slėptis
rytoj aš savo žiedukus įdėsiu, šiandien prasiskleidė
Ačiū už gražius žodžius.
Orchidėjų priežiūra įprasta - mirkau (nelaistau) vandenyje su trupučiu trąšų apie 0,5 val., vasarą kartą per savaitę, o žiemą - kas 2 savaites. Trąšos pirktos "Senukuose", pavadinimas jų "Orhidėjų trąšos" Agronom firmos, 200 ml., atrodo kainavo apie 6 Lt. Vasarą laikau prie rytinių vitrininių langų, žiemą - prie šildomų pietvakarinių vitrininių langų. Kaip matote nieko ypatingo su jomis nedarau, tik labai jas myliu. Turiu dar kitokių spalvų orchidėjų, jos pas mane apsigyveno šiais metais, ir dar negalime pasigirti gausiais žiedais.
QUOTE(alduze @ 2011 03 16, 20:53)
tikrai labai ispudingi ziedai - pasaka
Alduze, pasaka
QUOTE(alduze @ 2011 03 16, 22:53)
Ačiū už gražius žodžius.
Orchidėjų priežiūra įprasta - mirkau (nelaistau) vandenyje su trupučiu trąšų apie 0,5 val., vasarą kartą per savaitę, o žiemą - kas 2 savaites. Trąšos pirktos "Senukuose", pavadinimas jų "Orhidėjų trąšos" Agronom firmos, 200 ml., atrodo kainavo apie 6 Lt. Vasarą laikau prie rytinių vitrininių langų, žiemą - prie šildomų pietvakarinių vitrininių langų. Kaip matote nieko ypatingo su jomis nedarau, tik labai jas myliu. Turiu dar kitokių spalvų orchidėjų, jos pas mane apsigyveno šiais metais, ir dar negalime pasigirti gausiais žiedais. 
na taip svarbu rūpintis šiomis gražuolėmis
aš vienu tarpu buvau apleidusi, laiko neturėjau
kaip pas jus
QUOTE(Lerikyte @ 2011 03 16, 11:19)
kvepia, mažai gaila išspaudė, per šilta matyt buvo
labai grazu
QUOTE(alduze @ 2011 03 16, 16:30)
Žydim
o cia tai bent!!!!!Dieve,kaip grazu!!!!kokia gausa ziedu!!!!be komentaru!!!!
QUOTE(Avocetė @ 2011 03 16, 19:40)
nesikuklinam,nesikuklinam grazus ziedeliai
Nastanka, grazu
Kas liecia gausu zydejima ir orchideju augimo vieta, tai tikra tiesa. Pas mano mama ant palanges ojoj kaip maniskes zydedavo, dabar lygiai taip pat ir mamos zydi. O parsivezus i naujus namus vis dar neatrandu idealios vietos joms.
Kas liecia gausu zydejima ir orchideju augimo vieta, tai tikra tiesa. Pas mano mama ant palanges ojoj kaip maniskes zydedavo, dabar lygiai taip pat ir mamos zydi. O parsivezus i naujus namus vis dar neatrandu idealios vietos joms.
Aciu visoms 
Ziedai, deja, issilaiko nelabai ilgai, bet dazniausiai, jei tai ne jaunas augalas, tai zydi beveik be perstojimo.
Todel ir lepiau tau vakar rankas uz nugaros laikyt
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 03 16, 18:42)
Nastanka nuostabus žiedelis
Toks gležnutis atrodo, kažin ar ilgai žiedas išsilaiko
Toks gležnutis atrodo, kažin ar ilgai žiedas išsilaiko
Ziedai, deja, issilaiko nelabai ilgai, bet dazniausiai, jei tai ne jaunas augalas, tai zydi beveik be perstojimo.
QUOTE(nila_ks @ 2011 03 16, 19:12)
nastanka, gaila, kad vakar nežydėjo - nepamačiau, o šiandien atsidėkojo ir prasiskleidė
tu geriau dabar manęs į svečius nesikviesk
vakar ir taip pirštai niežėjo dėl psicho ir restrepios
reikėjo nedavežti tau siuntinuko
su prierašu pasiklydo pakeliui 
Todel ir lepiau tau vakar rankas uz nugaros laikyt
QUOTE(Lerikyte @ 2011 03 16, 21:50)
mielos mamos, [B]
uzkniso kariauti man su savo MILTASSIA orchideja. tampo ji mane uz nervu. turiu didziausia kupsta. taciau ji kaip ir auga plecias, paskui tik plast nuruduoja arciausiai bulves esantys lapai. prileidzia nauju bulviuku, saknyciu, subujoja ir vel nurudina lapus. gal kas koki patarima turi. ka man su ja daryt.
tokia pat kaip mano MILTASSIA
buvau palikus pas drauge, nei kas ja labai rupinosi, visi ziedai atiteko drauges dziaugsmui, o dabar jau du metai pas mane isidirbineja.
uzkniso kariauti man su savo MILTASSIA orchideja. tampo ji mane uz nervu. turiu didziausia kupsta. taciau ji kaip ir auga plecias, paskui tik plast nuruduoja arciausiai bulves esantys lapai. prileidzia nauju bulviuku, saknyciu, subujoja ir vel nurudina lapus. gal kas koki patarima turi. ka man su ja daryt.
tokia pat kaip mano MILTASSIA
buvau palikus pas drauge, nei kas ja labai rupinosi, visi ziedai atiteko drauges dziaugsmui, o dabar jau du metai pas mane isidirbineja.
QUOTE(Nastanka @ 2011 03 16, 19:00)
vau
QUOTE(lasvegiete @ 2011 03 16, 19:25)
matau naujieną
QUOTE(alduze @ 2011 03 16, 19:30)
na taip-ŽYDIT