Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

nu jo tada man slėptis po lapais su saviške doh.gif user posted image
Atsakyti
tviga ir axara, ačiū jums biggrin.gif

avocete, nėra ko slėptis, gražutė wub.gif
Atsakyti
[quote=Avocetė,2011 03 16, 22:40]
nu jo tada man slėptis po lapais su saviške doh.gif

nu graži, baik neverta slėptis 4u.gif wub.gif ir dar žiedelių kiek yra smile.gif
rytoj aš savo žiedukus įdėsiu, šiandien prasiskleidė ax.gif va tai man teks slėptis biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū už gražius žodžius. smile.gif Orchidėjų priežiūra įprasta - mirkau (nelaistau) vandenyje su trupučiu trąšų apie 0,5 val., vasarą kartą per savaitę, o žiemą - kas 2 savaites. Trąšos pirktos "Senukuose", pavadinimas jų "Orhidėjų trąšos" Agronom firmos, 200 ml., atrodo kainavo apie 6 Lt. Vasarą laikau prie rytinių vitrininių langų, žiemą - prie šildomų pietvakarinių vitrininių langų. Kaip matote nieko ypatingo su jomis nedarau, tik labai jas myliu. Turiu dar kitokių spalvų orchidėjų, jos pas mane apsigyveno šiais metais, ir dar negalime pasigirti gausiais žiedais. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alduze @ 2011 03 16, 20:53)

tikrai labai ispudingi ziedai - pasaka wub.gif
Atsakyti
Alduze, pasaka wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(alduze @ 2011 03 16, 22:53)
Ačiū už gražius žodžius.  smile.gif Orchidėjų priežiūra įprasta - mirkau (nelaistau) vandenyje su trupučiu trąšų apie 0,5 val., vasarą kartą per savaitę, o žiemą - kas 2 savaites. Trąšos pirktos "Senukuose", pavadinimas jų "Orhidėjų trąšos" Agronom firmos, 200 ml., atrodo kainavo apie 6 Lt. Vasarą laikau prie rytinių vitrininių langų, žiemą - prie šildomų pietvakarinių vitrininių langų. Kaip matote nieko ypatingo su jomis nedarau, tik labai jas myliu. Turiu dar kitokių spalvų orchidėjų, jos pas mane apsigyveno šiais metais, ir dar negalime pasigirti gausiais žiedais.  4u.gif

na taip svarbu rūpintis šiomis gražuolėmis 4u.gif
aš vienu tarpu buvau apleidusi, laiko neturėjau doh.gif vat dabar atostogos ax.gif tai vėl lepinu, na ir apdovanoja žiedais, tik vat ne tokiais įspūdingais ax.gif ax.gif ax.gif
kaip pas jus wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 03 16, 11:19)
kvepia, mažai gaila išspaudė, per šilta matyt buvo

labai grazu thumbup.gif

QUOTE(alduze @ 2011 03 16, 16:30)
Žydim  biggrin.gif

o cia tai bent!!!!!Dieve,kaip grazu!!!!kokia gausa ziedu!!!!be komentaru!!!! thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Avocetė @ 2011 03 16, 19:40)

nesikuklinam,nesikuklinam grazus ziedeliai thumbup.gif
Atsakyti
Nastanka, grazu wub.gif

Kas liecia gausu zydejima ir orchideju augimo vieta, tai tikra tiesa. Pas mano mama ant palanges ojoj kaip maniskes zydedavo, dabar lygiai taip pat ir mamos zydi. O parsivezus i naujus namus vis dar neatrandu idealios vietos joms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 16 kovo 2011 - 22:22
Aciu visoms 4u.gif
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 03 16, 18:42)
Nastanka nuostabus žiedelis wub.gif  wub.gif  wub.gif 
Toks gležnutis atrodo, kažin ar ilgai žiedas išsilaiko g.gif

Ziedai, deja, issilaiko nelabai ilgai, bet dazniausiai, jei tai ne jaunas augalas, tai zydi beveik be perstojimo.

QUOTE(nila_ks @ 2011 03 16, 19:12)
nastanka, gaila, kad vakar nežydėjo - nepamačiau, o šiandien atsidėkojo ir prasiskleidė  thumbup.gif  wub.gif tu geriau dabar manęs į svečius nesikviesk  lotuliukas.gif vakar ir taip pirštai niežėjo dėl psicho ir restrepios  wub.gif reikėjo nedavežti tau siuntinuko  lotuliukas.gif su prierašu pasiklydo pakeliui lotuliukas.gif

Todel ir lepiau tau vakar rankas uz nugaros laikyt hihihi.gif

QUOTE(Lerikyte @ 2011 03 16, 21:50)
avocete, nėra ko slėptis, gražutė  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastanka: 16 kovo 2011 - 22:46
mielos mamos, [B]
uzkniso kariauti man su savo MILTASSIA orchideja. tampo ji mane uz nervu. turiu didziausia kupsta. taciau ji kaip ir auga plecias, paskui tik plast nuruduoja arciausiai bulves esantys lapai. prileidzia nauju bulviuku, saknyciu, subujoja ir vel nurudina lapus. gal kas koki patarima turi. ka man su ja daryt.
tokia pat kaip mano MILTASSIA
buvau palikus pas drauge, nei kas ja labai rupinosi, visi ziedai atiteko drauges dziaugsmui, o dabar jau du metai pas mane isidirbineja. doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pusele_: 16 kovo 2011 - 23:09
QUOTE(Nastanka @ 2011 03 16, 19:00)
rodausi, kas atkeliavo su pumpuru ir prazydo..  ax.gif

vau bigsmile.gif

QUOTE(lasvegiete @ 2011 03 16, 19:25)

matau naujieną bigsmile.gif Sveikinu su gražiausiu žiedeliu 2.gif

QUOTE(alduze @ 2011 03 16, 19:30)

na taip-ŽYDIT blink.gif wub.gif
Atsakyti