Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Laura81r nuostabi margalapė bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif ir kur tokią gražuolę radote?
Atsakyti
QUOTE(rrine @ 2011 03 07, 18:38)
jei tik žydės ir jei tik ištaikysiu laiko, atvešiu, tikiuos , kad dar ką nors ir daugiau turėsiu biggrin.gif  Man ši data tokia nedėkinga

Rasabutk, ar gavai raibuolę?

labas vakaras.. aciu gavau smile.gif paemiau 2 viene kolegei kita sau.. ACIU
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2011 03 07, 19:02)
user posted image

swoon.gif karsta.gif jetau koks grožis wub.gif noriu ir aš tokios blush2.gif
Atsakyti
tiesa, ar matet ka gero maximose? siandien buvau molo ir pramones maximose, tai nieko gero, mole nemazai baltu phal, taciau spalvu ivairoves visiskai nera, na o pramoneje nebuvo uzvezimo, vis dar tie patys chameleonai, tiesa su gerokai maziau ziedu..
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2011 03 07, 22:51)
tiesa, ar matet ka gero maximose? siandien buvau molo ir pramones maximose, tai nieko gero, mole nemazai baltu phal, taciau spalvu ivairoves visiskai nera, na o pramoneje nebuvo uzvezimo, vis dar tie patys chameleonai, tiesa su gerokai maziau ziedu..

didžioji dalis gerokai apšąlę verysad.gif

Rasabutk, kaip džiugu 4u.gif
Atsakyti
Savanoriuose buvo karvutė ir leopard princess. Šilainių maximoje 3 leopard princes.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 03 07, 18:25)

QUOTE(evers @ 2011 03 07, 18:32)

QUOTE(axara @ 2011 03 07, 18:38)

QUOTE(Lerikyte @ 2011 03 07, 18:42)

QUOTE(rrine @ 2011 03 07, 19:03)

QUOTE(tviga @ 2011 03 07, 19:31)

QUOTE(Pokahonta* @ 2011 03 07, 20:30)

oho,nieko sau,kaip jum patiko ax.gif jauciuosi labai pamaloninta flirt.gif o nusipirkau visai netiketai,per tokia pazystama,jinai truputi su gelem reikalu turi...as net visai nesitikejau,cia MB man liepe rinktis,sako cia tau kovo 8 bus dovanu ax.gif
Atsakyti
rytoj vazoneliams ir pintiems krepsiams maximoj 40% nuolaida 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seseilgakase: 07 kovo 2011 - 23:29
prisipažinkit,gal jau ką nors rezervavotės iš orchidėjos.lt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 03 08, 09:19)
prisipažinkit,gal jau ką nors rezervavotės iš orchidėjos.lt? smile.gif

rezervavausi, bet dar negavau patvirtinimo 4u.gif
Atsakyti
man visos rodytos gražios wub.gif wub.gif wub.gif aš su savo smulkiažiede atsisveikinau, jau šiūkšlinėje.. verysad.gif
Tik guodžia tai, jog kovo 8-oji, o vieta liko laisva thumbup.gif lotuliukas.gif tikiuosi vyras susiprato, vakar matydamas kaip išmetinėju, taip ilgai išsvajotą gėlytę cool.gif
Jau kiek grožių tam orchidejos puslapį, o jie pristato į namus? g.gif

Ir apie kokią čia parodą vis kalbat? ir aš norėčiau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kimalaugno: 08 kovo 2011 - 10:41
QUOTE(kimalaugno @ 2011 03 08, 11:32)
man visos rodytos gražios  wub.gif  wub.gif  wub.gif  aš su savo smulkiažiede atsisveikinau, jau šiūkšlinėje..  verysad.gif
Tik guodžia tai, jog kovo 8-oji, o vieta liko laisva  thumbup.gif  lotuliukas.gif  tikiuosi vyras susiprato, vakar matydamas kaip išmetinėju, taip ilgai išsvajotą gėlytę  cool.gif
Jau kiek grožių tam orchidejos puslapį, o jie pristato į namus?  g.gif

Ir apie kokią čia parodą vis kalbat? ir aš norėčiau  bigsmile.gif

atsiunčia tik aišku dabar tokie reikalai nepavyks, šalta dar biggrin.gif bus parodoj galima įsigyti 4u.gif parodos info mano paraše
Atsakyti