Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Lerikyte @ 2011 03 07, 18:33)
na bet kai kas ir tokio nebus matę  wub.gif jei dabar tik skleidžiasi tai gal žydės

jei tik žydės ir jei tik ištaikysiu laiko, atvešiu, tikiuos , kad dar ką nors ir daugiau turėsiu biggrin.gif Man ši data tokia nedėkinga

Rasabutk, ar gavai raibuolę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrine: 07 kovo 2011 - 17:40
QUOTE(rrine @ 2011 03 07, 17:27)
kažin, ar jis dar žydės, nebent tas kitas pumpuriukas... Juk dar Lark tokį turi - manau vis tiek pavyks pamatyt... Nors aš dedu vilčių išvyst kažką retesnio, ne parduotuvinio. smile.gif

man tinka ir parduotuviniai, kad tik žydintys biggrin.gif , o jei dar maloniai kvepia rolleyes.gif wub.gif
Juk rašiau, lapai apšalę, blogas pavyzdys būtų, o šalinti neplanuoju, bent kol kas negelsta.
Po seminaro bandau su oncidiumais kalbą rast, man jie taip patinka, kad negaliu, o jau liežuvės tai aplamai wub.gif
Tiesa seminare ir po jo merginos prašė nevadinti taip, kaip mes vadinam kambrijomis, o vadinti lietuviškai - liežuvėmis arba odontoglosum, na LOD panelės, pataisykit blush2.gif , juk ir mes SM norim tobulėti, ar ne wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2011 03 07, 18:55)
man tinka ir parduotuviniai, kad tik žydintys  biggrin.gif , o jei dar maloniai kvepia  rolleyes.gif  wub.gif
Juk rašiau, lapai apšalę, blogas pavyzdys būtų, o šalinti neplanuoju, bent kol kas negelsta.
Po seminaro bandau su oncidiumais kalbą rast, man jie taip patinka, kad negaliu, o jau liežuvės tai aplamai  wub.gif
Tiesa seminare ir po jo merginos prašė nevadinti taip, kaip mes vadinam kambrijomis, o vadinti lietuviškai - liežuvėmis arba odontoglosum, na LOD panelės, pataisykit  blush2.gif , juk ir mes SM norim tobulėti, ar ne  wink.gif

liežuvės, liežuvių hibridai, odontoglossum grupės hibridai ar kaip tik patinka smile.gif
o namuose ir boružėlėmis ar vardais galima vadinti lotuliukas.gif
Atsakyti
rrine, evers - wub.gif

As jau prisedau prie orchidejos.lt tinklapio.. Bijau, kad vyras nesutiks visus norus apmoket doh.gif hihihi.gif
Atsakyti
evers,labai dailus ziedai.na,rodau savo naujokeles,tik kad vistiek nepavyko gerai nufotkinti..
kazkas tik panasaus... ax.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
bet kas idomiausia,kokie lapai...
user posted image

o cia,mano svajones pildosi...
user posted image

tik,kaip ir sakiau,nemoku as taip meniskai ir graziai nufotkinti,realybeje dar graziau atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rrine @ 2011 03 07, 14:49)
Niekad nemaniau , kad bus taip įdomu stebėti pumpuro skleidimąsi...

Wau, kaip smalsu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2011 03 07, 19:02)
na,rodau savo naujokeles

Labai grazios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 03 05, 19:04)
pražydo po 2 metų pertraukos smile.gif

user posted image

o toks buvo pirktinis žydėjimas (nuotrauka prasta, dar nemokėjau elgtis su fotoaparatu)

user posted image

dar viena, tokia pati tinginė krauna pumpurus..

koks grozis wub.gif sitas grozis mano svajoniu sarase wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Nastanka @ 2011 03 06, 14:28)
Kelias dienas neijungi SM, ir sie tau - ir tema nauja ir gelyciu graziu kruva!  biggrin.gif

Daviau sau zodi, kad iki pavasario nieko daugiau nepirksiu. Neistveriau...
user posted image

kaip man patinka sie gaivus ziedai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2011 03 07, 20:02)
evers,labai dailus ziedai.na,rodau savo naujokeles,tik kad vistiek nepavyko gerai nufotkinti..

bigsmile.gif wub.gif wub.gif Margalapė... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif svajonė mana... doh.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2011 03 07, 19:02)
user posted image
tik,kaip ir sakiau,nemoku as taip meniskai ir graziai nufotkinti,realybeje dar graziau atrodo ax.gif

labai grazus ziedeliai ir lapeliai smile.gif o kur pirmaja pirkai?
Atsakyti
Laura labai gražuuuu wub.gif
Atsakyti
Laura, manau kad tau labai pasisekė su pirmąja, kadangi gerai žiedų nematau, bet spėju , kad tai tipo Philadelphia. wub.gif wub.gif wub.gif
Tina, ar ne tokią pernai tau perleidau? g.gif
Atsakyti