Įkraunama...
Įkraunama...

Pirkinių čekiai, kvitai ir pan.

Visada pasiimu čekius ir dar esu mėgėja kaupti juos... smile.gif
Atsakyti
man praeita savaite, pardaveja ranka rinko koda ir pvz. vietoj mazos dezutes dantu krapstuku imuse didelesni, aisku ir brangesi. Tai pasiimtas kvitas buvo pats tas irodyt apsirikima. Ir aisku, klaida istaise thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(agnite @ 2011 03 06, 21:22)
Visada pasiimu čekius ir dar esu mėgėja kaupti juos... smile.gif

o tai kiek laiko kaupi cekius? Juk vistiek kazkada reik juos "pravalyt" ax.gif as pasilieku tik svarbiausius, kur ne maisto prekes, rimtesni pirkiniai, o kasdieniniu pirkiniu kvitus perziurejusi-ismetu.
Atsakyti
Dazniausiai paimu cekius, paziurau ar viskas tvarkoje ir ismetu, nemegeja juos kaupti.
Atsakyti
o yra kam teke (na manau, kad aisku yra, kvailas klausimas smile.gif ) aiskintis del pirkinio BE pirkimo cekio ir kaip baigesi reikalai, pavyko issiaiskinti? Man asmeniskai be kvito nera teke aiskintis kazkokio nesusipratimo be pirkimo kvito, jei jau ieskau "teisybe" tai tik su pirkimo kvitu ax.gif
Atsakyti
Pasisakysiu ir aš biggrin.gif

ankščiau neimdavau beveik niekada (neskaitant didesnių pirkinių) - o dabar, jau kurį laiką renku - nes vedu namų knygą. Ir čekių neišmetu - o gražiai subraukiusi prisisegu prie to mėnesio lapo. Tik vat bėda kad kartais aptingstu blush2.gif tai tada tenka vienu prisėdimu ir poros mėnesių kvitukus susižiūrėt ( o tai reiškia papildomą laiką, nes vien jau čekių sužiūrėjimas kuriam mėnesiui kuris priklauso)....
Atsakyti
Ceki stengiuosi ne tik visada paimti bet ir akimis permetu-patikrinu akcijines prekes-nes visko buna,pasitaiko.Be to ne karta esam parsinese kazka sugedusio,pasenusio-be cekio nelabai ka irodysi kad pirkai mirksiukas.gif

Drabuziu,batu cekius visad palaikau kelis men,paskui piniginej darau generaline tvarka doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Visada paimu čekį, nes vedu "namų buhalteriją" smile.gif be to, kaip minėjo Moka, čekis yra ir prekės garantija.

Kartais tenka net specialiai paprašyti, kad paduotų blush2.gif
Atsakyti
tai bandau daryti isvada, kad pirkimo cekius renka tos gaspadines, kurios veda namu buhalterija smile.gif ir is savo draugu rato esu pastebejusi, kad tos, kurios namu buhalterijos neturi-neima ir ceku. O vedant namu buhalterija tai cekiai-labai pasitarnauja suvedant visu "galus" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*sauliute* @ 2011 03 14, 11:05)
tai bandau daryti isvada, kad pirkimo cekius renka tos gaspadines, kurios veda namu buhalterija  smile.gif ir is savo draugu rato esu pastebejusi, kad tos, kurios namu buhalterijos neturi-neima ir ceku. O vedant namu buhalterija tai cekiai-labai pasitarnauja suvedant visu "galus"  ax.gif

nebūtinai mirksiukas.gif didžioji dalis turbūt taip, bet kiti ir vedami įpročio renka. aš, asmeniškai, buhalterijos kol kas nevedu ir tokius čekius, kur pirkti maisto produktai tik, tai patikrinus tiesiog išmetu. bet įprotis yra imt visuomet smile.gif
Atsakyti
Visada pasiimu čekius, nes skaičiuoju išlaidas, bet jų nekaupiu.
Atsakyti
Pasiimu,pataupau,nes menesio gale susgrimbu kur tiek pinigo isleidau,pasiziuriu i cekius ir viskas aisku.Po truputi,po truputi ir istirpsta pinigai.
Atsakyti
aga, kai daugiau cekiu susikaupia ir juos vienu metu reikia perzvelgti, tai irgi susizgrimbu-ale kiek daug isleista tam ar anam ar siaip kokiam markete smile.gif Man nepasiimti cekio-tai kaip nebaigtas apsipirkimas-lyg kazko truktu grizus is parduotuves smile.gif Gal jau net liguistai as su tais cekiais. O be to, kur dar bando cekio neduoti-nutaisau "mina" ir iskart "o cekio neduosite?!" ir gavusi pajuntu apsipirkimo malonuma ax.gif O jei jau jums neispausdina cekio-ypac mazesnese pardese (apie marketus nekalbu, ten visada duoda ceki)- ar paprasote, kad duotu ceki? Turguje tai aisku, viskas kitaip, ten cekiu dar nera, o tose mazesnese pardese-tai kazkaip kai kur ceki atspausdina ir padeda prie saves ant stalo krasto-tipo gal neimsi, tai net nekisa, o as tiesiu ranka ir ciumpu ceki ax.gif na kaip jums cia pasireiskiau? Tikiuosi normos ribose pasvarsciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *sauliute*: 15 kovo 2011 - 09:21